هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
aida79 مشکلم اینه بدنم درد میکنه بعدش پلکام روی هم میفتن فصل دو رو تموم کردم یک هم نصفه خوندم دیه نمیکشم
@فاطمه23 برو استراحت کن بدتر نشی
-
@فاطمه23 شبت بخیر جیگر
-
سلام
من تازه واردم نمیدونم چی به چیه میشه راهنماییم کنید
-
سلام
من تازه واردم نمیدونم چی به چیه میشه راهنماییم کنید
@ftm_ysf1 سلاممممم خوش اومدیییی
-
aida79 ممنون
-
aida79 ممنون
@ftm_ysf1 معرفی نمیکنی؟
-
صبحتون با نشاط و انرژی
-
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هوای ابری خررر است
یه ساعته دارم دور خودم میچرخم
ای بابا :|چرا مگر چی شده ؟
ولی من عاشق هوای ابری ام -
@Mahed
ببخشید اینجاا جواب میدم چون اون تایپیک برای ساعت مطالعس شاید نویسندش ناراحت بشه -
@fatemeh_banoo نه
من توی تودلی نمیام.. قول دادم فقط ذهنم مشغول کنکورباشه.. ممنون.. متشکر..
-
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Mahed
ببخشید اینجاا جواب میدم چون اون تایپیک برای ساعت مطالعس شاید نویسندش ناراحت بشهمن ازمون شرکت نمیکنم اما برای خودم شبیه سازیش میکنم توی خونه دفترچه رو دانلود میکنم و توی خونه دقیقا همون فضارو میچینم . بیشتر برام درصد مهمه چون وقتی درصد بالا بزنید ترازتون هم بالا میره .
البته ازمون شرکت کردن هم خیلی خوبه .. من روش خودمو دارم.
در مورد زمین شناسی بله نمیاد اما توی کنکوور دفترچه داره خیلی ها نمیزنن میانگین رتبه 1 تا صد هم 20 درصده اما به نظرم اگر 20 درصد هم بزنید مفیده به تراز و رتبه کمک میکنه سوالاتش خیلی روتینه اگر کنکورسال های قبل رو ی دور نگاه کنیید متوجه میشید .. من خودم تازه شروع کردم برای زمین .. چون خیلی فراراره -
@fatemeh_banoo نه
من توی تودلی نمیام.. قول دادم فقط ذهنم مشغول کنکورباشه.. ممنون.. متشکر..
@Mahed
هرجور راحتید دوست عزیز -
نزدیک ظهره
ظهرتون زیبا تا شب خدانگهدار برو بچز**^-^** -
سلام بچه ها میخواستم ازتون یه چیزی بپرسم من دهم ریاضی هستم توی مدرسهی نمونه دولتی توی یکی از شهرستان ها من هدفم مهندسی شیمی یا کامپیوتر صنعت شریف هست توی دوران مدارس به طور میانگین 4 ساعت و الان میانگین دو ساعت درس میخونم به نظرتون میتونمک به هدفم برسم یا نه توی 3 تا ازمونی ک دادم دوتاشو کشوری زیر 20 شدم یکیشو 4 و اینکه ترازمم بین 7000 تا 7900 هست