هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an چی بهتررررررررر ازین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
@avaw آره
هرچی بجاش واندازش خوبه دیگه...
محله ی ماکه هرسال عملیات فتح المبین میشه
بمبایی میندازن قدهندونه
صداشم که تاگوش ترامپ تااون سردنیامیره.. -
@M-an خدانصیب کنه ازاین استادا...
خوش...
استادای تبریزاین جوری باشن آزادم ک باشه میام اونجااصن امسال...
-
اینو یه استاد ترم قبلمون فرستاده
روز امتحان برگه امتحانی رو که تحویل دادم بهم گفت ارتباطتو قطع نکن و منم شمارشو گرفتمحالا نه که منظور خاصی داشته باشه ولی دوس داشت با من رفاقت کنه
میگفت با بقیه آدمایی که دیدم فرق داری .... عاغا مثل دوتا دوست بودیم ولی خداییش تو عالم رفاقت زیاد حرف میزد بعد حرفای ادبی و فلسفی و علمی....
آخه منو چه به این حرفا ... گفتم استاد دمت گرم ولی دیگه ادامه ندیم من راحت ترم بیا راحتم کنسخت بود ولی رک بهش گفتم حرفامو
اینم جوابش...
جواب ندادم ولی عذاب وجدان دهنمو صاف کرده
لامصب دانشجوها خودشونو جر میدن که بااین واحد بردارن بعد این برگشته میگه دوستان از ما رمیده اند... چشتو باز کن تا ببینی اینهمه دوست(به هر حال شما حق دارین در انتخاب دوستی هایتان وسواس خاصی به خرج بدین ، در ارتباط های اجتماعی و زندگی شخصی تان اهدافی را دنبال می کنید که حتما در وجود ما نبوده...
هرچه بود ما بد تفسیر شدیم
ای کاش ما را بیشتر می شناختین
ولی بدونید بدجوری ما را آزرده خاطر کردین،در وجودم احساس گناه می کنم که خدایا ما چه خطایی مرتکب شدیم که این گونه دوستان از ما رمیدند.....
با همه این ها، به قول شاعر:
مرا بر آتش سوزان بنشاندی و خود ننشستی...) -
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سوتی..
ینی سوتی هایی دادم من درحدجام جهانی..
بهاره ایناک خعلی خوبه ببم جان
ولی دمت گرمه
من کمیت سوتی هام کیفیتشونو جبران میکنه
قربونت -
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@UNIQUE7
اینا چقده خوشگلن!عکسای دیگه ای عم دارم..
مرغ عشقای داداشم:)
ازاون موقعی ک بدنیااومدن عکس گرفته تابزرگ شدنشون..
خیلی خوووشگلن لامصبا:)) -
سلام بچه ها راجب اون پیامک اگه تایید نکنیم مشکلیم پیش میاد یانه قضیه چیه کسی اطلاعیم داره؟
فاطمه ـ بوشهر
اون تیک رو برید بزنید دیگه