هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
فراموشش کنمن که کلا تو فاز فراموشیم شاید باورت نشه
@miss-mg_elf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
بابا آلزایمر
-
@miss-mg_elf
بابا آلزایمر
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-mg_elf
بابا آلزایمر
باور کن جواد اتفاقای گذشته خیلیاش یادم نمیاد دیگه
نمیدونم چی به چیه -
-
mriaw منممممممممممممممممممممممممممممممم فکر کردم نمیاییییییییییییییی دلم پوکیده بود براتتتتتتتت
-
به هر طرف نگاه میکرد آینه بود ... در آینه 'ها' میکرد و از آینه 'آه' دیده میشد یک 'آه' ممتد ... بیرون از آینه که بود همه چیز 'طلخ'! بود حتی رنگ چشمانش .. اما از آینه اینها فقط یک 'خلط' بود، غلیظ و و پر غیظ که تف میشد بر مرز بینمان ...
-
به هر طرف نگاه میکرد آینه بود ... در آینه 'ها' میکرد و از آینه 'آه' دیده میشد یک 'آه' ممتد ... بیرون از آینه که بود همه چیز 'طلخ'! بود حتی رنگ چشمانش .. اما از آینه اینها فقط یک 'خلط' بود، غلیظ و و پر غیظ که تف میشد بر مرز بینمان ...
-
بهاره
قربونت(:
تو خیلی وقت بود نبودی دلم تنگ شده بود واستعزیزدلمی
فدای دل مهربونت لطف داری -
بهاره
شاید باور نکنن بچه ها ولی من مدام به دوستام فک میکنم و واسشون دعا میکنم . حتی گاهی واسشون چیزی مینویسم . تو هم جزء همون دوستامی(:صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بهاره
شاید باور نکنن بچه ها ولی من مدام به دوستام فک میکنم و واسشون دعا میکنم . حتی گاهی واسشون چیزی مینویسم . تو هم جزء همون دوستامی(:وای خیلی خوشحالم کردی! خیلییییی ممنونم واقعا این حرفت حالمو خوب کرد
ممنونم ... این حرفات پر از حس خوب بود برای من -
بهاره
شاید باور نکنن بچه ها ولی من مدام به دوستام فک میکنم و واسشون دعا میکنم . حتی گاهی واسشون چیزی مینویسم . تو هم جزء همون دوستامی(:وای خیلی خوشحالم کردی! خیلییییی ممنونم واقعا این حرفت حالمو خوب کرد
ممنونم ... این حرفات پر از حس خوب بود برای من