هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh گفتم در تردیدم بین این دو فعلا دارم به ابعادش فکر میکنم0همیشه صفر هست100درسته صده ولی 2تا صفر داره این آدم کمالگرایی مث من رو دیوونه میکنه نمیتونم کنار بیام باهاش.
@Mr-MILAD امیدوارم این جنگ عقل ودل و افکار زودتر تموم شه
-
@Mr-MILAD درسه این کمال گرایی خیلی اذیت میکنه برعکس اسم خوشگلش
اما من دوسش دارم:-)
همین ک همیشه دنبال بی نهایت بودم خیلی خوبه
هنوز ب پزشکی نرسیدم دنبال اینم جراح شم وبتونم تو بهترین دانشگاه جهان درس بخونم
همش از کمال گرایی هس شاید خیلی ها بخندن اما من دوسش دارم
ادما با هدفاشون زنده هسن دیگه -
@MaryaM-_-Sh ولی ریسک خیلی خیلی بالاییه یهو میبینی اون 100میشه0 تا بیایی دوباره 100کنی خیلی انرژی لازم میشه و اگه نباشه همش0میمونه.
@Mr-MILAD خیلی سخته قبولش
منم پارسال ب این صفر رسیدم دیگه
برگشتم گذشته رو نگاه کردم
دیدم ای خدا من 100نبودم هیچ تمام عمرم صفر بودم
الان 20سال میگذره هنوز همون صفرم
اما حداقل یاد گرفتم ک واسش تلاش کنم
میلاد طبیعت زندگی اینه گاهی از 100میرسی صفر
وزمانی باید ب خودت افتخار کنی ک دوباره پاشی وواسه صد تلاش کنی -
@Mr-MILAD امیدوارم این جنگ عقل ودل و افکار زودتر تموم شه
@MaryaM-_-Sh من تفکیک اینارا که چه موقع با کدوم چه تصمیمی بگیرم ندارم یعنی هنوز به استقلال و بلوغ فکری و تصمیم گیری نرسیدم.
گاهی فکر میکنم کاش با همون رتبه پارسال رفته بودم دانشگاه بهتر بود یه طرف شب میگم تو میتونی ادامه بده میلاد پس واسه چی موندی یک سال.؟جوابی نمیتونم پیدا کنم.خودم خودم را گم کرده ام. -
@MaryaM-_-Sh من تفکیک اینارا که چه موقع با کدوم چه تصمیمی بگیرم ندارم یعنی هنوز به استقلال و بلوغ فکری و تصمیم گیری نرسیدم.
گاهی فکر میکنم کاش با همون رتبه پارسال رفته بودم دانشگاه بهتر بود یه طرف شب میگم تو میتونی ادامه بده میلاد پس واسه چی موندی یک سال.؟جوابی نمیتونم پیدا کنم.خودم خودم را گم کرده ام.@Mr-MILAD 10دی ساعت6صبح از خواب بیدار شدم
طبق عادت همیشه نگاه ب کتابام وبرنامه
وبعد صفحه چت خودم ومشاوره م (همیشه بهم میگه مریم مث تو توی این دنیا کم هس زیادی ازم تعریف میکنه وتو دوسال ک دانش اموزش بودم ونمیدونم چی شد ک عاشقش شدم هوامو خیلی داشت خیلی)
کلی جنگ بین عقل وافکارم ب وجود اومد وتصمیمم رو گرفتم و مصمم شدم روش
تصمیم بگیر
ازغیر ممکن،ممکن بساز
ب قول مشاوره م تو تمام تلاشت رو کن ب بعدش فک نکن(این حرف رئ کمال گرا ها قبول ندارن منم قبولش نکردم:-)
حتی مشاوره ای ک ب حرفش گوش میکردم ودیگه نتونس از تصمیمم منصرفم کنه حتی وقتی حضوری باهاش حرف زدم دقیقا یک ساعت ونیم باهم بحث کردیم و تهش دیدم ن نمیشه گفتم باشه هرچی شما بگی
واومدک خونه پی ام دادم ن من پایبند تصمیمم هستم
ب تصمیمت احترام بدار
خودت انتخابش کردی
پس ب خودت و افکارت احترام بدار -
@Mr-MILAD 10دی ساعت6صبح از خواب بیدار شدم
طبق عادت همیشه نگاه ب کتابام وبرنامه
وبعد صفحه چت خودم ومشاوره م (همیشه بهم میگه مریم مث تو توی این دنیا کم هس زیادی ازم تعریف میکنه وتو دوسال ک دانش اموزش بودم ونمیدونم چی شد ک عاشقش شدم هوامو خیلی داشت خیلی)
کلی جنگ بین عقل وافکارم ب وجود اومد وتصمیمم رو گرفتم و مصمم شدم روش
تصمیم بگیر
ازغیر ممکن،ممکن بساز
ب قول مشاوره م تو تمام تلاشت رو کن ب بعدش فک نکن(این حرف رئ کمال گرا ها قبول ندارن منم قبولش نکردم:-)
حتی مشاوره ای ک ب حرفش گوش میکردم ودیگه نتونس از تصمیمم منصرفم کنه حتی وقتی حضوری باهاش حرف زدم دقیقا یک ساعت ونیم باهم بحث کردیم و تهش دیدم ن نمیشه گفتم باشه هرچی شما بگی
واومدک خونه پی ام دادم ن من پایبند تصمیمم هستم
ب تصمیمت احترام بدار
خودت انتخابش کردی
پس ب خودت و افکارت احترام بدار -
گاهی فکر میکنم کاش با همون رتبه پارسال رفته بودم دانشگاه بهتر بود یه طرف شب میگم تو میتونی ادامه بده میلاد پس واسه چی موندی یک سال.؟جوابی نمیتونم پیدا کنم.خودم خودم را گم کرده ام.@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاهی فکر میکنم کاش با همون رتبه پارسال رفته بودم دانشگاه بهتر بود یه طرف شب میگم تو میتونی ادامه بده میلاد پس واسه چی موندی یک سال.؟جوابی نمیتونم پیدا کنم.خودم خودم را گم کرده ام.ببخشید شاید لازم نباشه من اینجا اظهار نظر کنم ولی دلیل شکستون خودتونین و ن موقعیتتون...شما زمانی دچاره افسردگی...ناراحتی...اضطراب و حتی اشفتگی میشین ک درموقعیت های دراماتیک بیاین واس خودتون داستان بسازین و تحلیل تفسیرش کنین و همونارو باور کنین
توی افکار شما بین پیروزی و شکست .شکسته ک فرمانروایی میکنه واسه همینه ک فک میکنین 100از 100ی خودش یهو ب صفر میرسه ک این اصن درس نیست
والبته اینو ب یاد داشته باشین بیاید اول موقعیت کنونیتونو حفظ کنین بعد ب فکره پیشرفت های دیگه باشین -
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گاهی فکر میکنم کاش با همون رتبه پارسال رفته بودم دانشگاه بهتر بود یه طرف شب میگم تو میتونی ادامه بده میلاد پس واسه چی موندی یک سال.؟جوابی نمیتونم پیدا کنم.خودم خودم را گم کرده ام.ببخشید شاید لازم نباشه من اینجا اظهار نظر کنم ولی دلیل شکستون خودتونین و ن موقعیتتون...شما زمانی دچاره افسردگی...ناراحتی...اضطراب و حتی اشفتگی میشین ک درموقعیت های دراماتیک بیاین واس خودتون داستان بسازین و تحلیل تفسیرش کنین و همونارو باور کنین
توی افکار شما بین پیروزی و شکست .شکسته ک فرمانروایی میکنه واسه همینه ک فک میکنین 100از 100ی خودش یهو ب صفر میرسه ک این اصن درس نیست
والبته اینو ب یاد داشته باشین بیاید اول موقعیت کنونیتونو حفظ کنین بعد ب فکره پیشرفت های دیگه باشین -
@MaryaM-_-Sh شما الآن که تصمیمتونو گرفتید پس ادامه بدیددیگه به عقب برنگردید.منتظرم روزای خوبتونو ببینم.
@Mr-MILAD ممنونم
همچنین -
@miss-besharati پس بیاین بجای من برین:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
@m-18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati پس بیاین بجای من برین:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
کجایی بگو بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
کجایی بگو بیام:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@miss-besharati سردشت..
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
اوووووووووووو سردشت من تابیام اونجا مدرسه ها تموم شده