هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بچه ها ....
کسی میدونه فیلم درسی جغرافیای پیش انسانیو میتونم از کجا بیارم اگ میدونید بگید .باتشکرررررر
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها ....
کسی میدونه فیلم درسی جغرافیای پیش انسانیو میتونم از کجا بیارم اگ میدونید بگید .باتشکرررررر
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاکسی نمیدونه ینیییییی؟؟؟؟؟؟!
-
اکالیپتوس ولشون کن برا منم زیاد اتفاق افتاده:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اخه دونستن اینکه من چقدر خوندم یا نخوندم چیکار کردم خر خونی کردم یا چی چه فرقی به حال تو داره خودتو دریاب...
من خودم طرفدار کنجکاوام ولی فضول نباشیم و حرفای پوچ نزنیم:/ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻧﯿﮑﻢ ﻭ ﮔﺮ ﺑﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎﺵ...یه چیزی تو این
مایه هاس نه؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:mrf در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اخه دونستن اینکه من چقدر خوندم یا نخوندم چیکار کردم خر خونی کردم یا چی چه فرقی به حال تو داره خودتو دریاب...
من خودم طرفدار کنجکاوام ولی فضول نباشیم و حرفای پوچ نزنیم:/ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻧﯿﮑﻢ ﻭ ﮔﺮ ﺑﺪ ﺗﻮ ﺑﺮﻭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎﺵ...یه چیزی تو این
مایه هاس نه؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@mahsaaaaa82 فک کن بعد یسال زنگ میزنه چی خوندی خرخونی کردی کجایی و سوالای پوچ ://
mrf من هیچی نخونده از خیلیاشون جلوعم -
-
gooli77 همراهی میکنم
لعععععععععععععنننننننننننننت اههههههههههه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خوبه؟ -
@mahsaaaaa82 توی ی گوشه سکوت کن و حرف نزن چون طرف خیلی بریده اس و خسته ممکنه ترکششاش تو رو بگیره