هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بخوام رو راست باشم دل دوستایی که داشتم رو فکر کنم شکستم باشه من مقصرم اگه زمان به عقب برگرده هیجوقت ناراحتشون نمیکردم هیچوقت نمیدونم چرا مینویسم اینارو الان واقعا نمیدونم ولی بعضی وقتا خیلی دلتنگ میشم دوستون دارم واقعا میگم اینارو با اشک مینویسم شاید خیلی احساساتیم ولی واقعا برام مهمید همتونو دوست دارم واقعا از صمیم قلبم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیتونم بگیرم نمیتونم بگیرم
از صبحح مینوشتم و پاک میکردم همش میخواستم یه چیزی بنویسم یکی دیگه مقصرش باشه ولی دیدم نه شاید من مقصرم شاید اگه من اذیتتون نمیکردم ...
فک کنم برای همینه
هومم دوست دارتون (مینویسن دوس دار یا دوست دار ؟ ) نمیدونم
اشک هایش را پاک میکند و دوس دار شما اقای میم الف ( یکم باکلاسش کنم )
از تو هم sobhawn معذرت میخوام بابت تولدت یکم مردم گریز شده بودم نشد اونطور که دوست بودی برای من درست بهت تبریک بگم
خدانگهدارتون خانواده آلایی من -
@Syner
من شخصیتای مختلفی ندارم ...
ولی همه ی اعضای بدنم شخصیت جداگونه دارن
مثلا دست چپم بدش میاد که من فقط با دست راست مسواک میزنم
البته بعضی وقتا از دلش در میارم@m__sadra__b دست چپ منم زیادی فک کنم از دستم ناراحته:/
-
یادش بخیر یکی دو سال پیش همین موقعا دسته جمعی تست میزدیم
#پیر کنکور :|
@Amir-Bernousi یاد باد آن روزگاران
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
sobhawn
داری یه شارژ 10 تومنی همراه اول بفرستی ؟ سربازم لب جاده ام شارژ ندارممشترک موردنظر در دسترس نمیباشد
-
@m__sadra__b کم مرض داشتم اینم بهش اضافه کردی
الان نگران شدم نکنه ترمز جلو دوچرخه ازم ناراحت باشه که زیاد با ترمز عقب کار میکنم@Syner
ولی پاهامون ازمون راضین ...
هیچ کدومشون کلا کار نمیکنن -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m__sadra__b پازل های خیابونم اینطورین؟
مثلا من با پازل قرمزا دوست بودم
من بچه که بودم همیشه حواسم بود پام رو خطا نره یوقت
-
@Syner
ولی پاهامون ازمون راضین ...
هیچ کدومشون کلا کار نمیکنن -
@Amir-Bernousi یاد باد آن روزگاران
آسمان ِ آبی
پیر شدیم الکی الکی :| اصلا کنکور نابودمون کرد :| -
_MILAD_ سرباز شارژ نداشته باشه براش بهتره
بیشعور اگه همراه اولی چرا برا من شماره شارژ ایرانسل فرستاده بودی ؟؟؟ -
_MILAD_
قبول دارم خیلی چرت بودن ولی الان بعد هزار بارر دوباره نوشتمشون و دوباره قهقهه زدم -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
sobhawn
داری یه شارژ 10 تومنی همراه اول بفرستی ؟ سربازم لب جاده ام شارژ ندارممشترک موردنظر در دسترس نمیباشد
-
آسمان ِ آبی
پیر شدیم الکی الکی :| اصلا کنکور نابودمون کرد :| -
_MILAD_
قبول دارم خیلی چرت بودن ولی الان بعد هزار بارر دوباره نوشتمشون و دوباره قهقهه زدم -
آسمان ِ آبی
پیر شدیم الکی الکی :| اصلا کنکور نابودمون کرد :|@Amir-Bernousi الان حس این پیر زنای ۸۰ ۹۰ ساله بهم دست داد خصوصا در کنار هشتادی های بزرگوار
-
_MILAD_ سرباز شارژ نداشته باشه براش بهتره
بیشعور اگه همراه اولی چرا برا من شماره شارژ ایرانسل فرستاده بودی ؟؟؟ -
@Amir-Bernousi الان حس این پیر زنای ۸۰ ۹۰ ساله بهم دست داد خصوصا در کنار هشتادی های بزرگوار
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi الان حس این پیر زنای ۸۰ ۹۰ ساله بهم دست داد خصوصا در کنار هشتادی های بزرگوار
دقیقا :|