هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@shining-way البته اگه بخوان سطح کنکورا یکی باشه، یا باید این مباحث ما رو اسون بدن، یا اینکه سوالای مباحث تکراریشونو سخت تر بدن :|
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منو از روسری نترسونید من خودم شبا میشینم عکس با روسری بنفشمو نگاه میکنم حیف کلا عکس نمیدم
وگرنه نشونتون میدادم
خیلی دیدنیه
آسمان ِ آبی
عینک افتابیم زدم
دیگه چی بگم
-
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi در هر حال کاش یجوری بدن به نفع ما باشه :|
یه امتیاز مثبتی که ما داریم اینه مباحثمون بیشتر از اوناس، اونا چون مبحث کمتری دارن، سوالاتشون سخت تر میشه و تکراری، اگه یه مبحثو بخوان حذف کنن چنتا سوالشوون باهم میره ولی ما اینطوری نیست
-
@shining-way البته اگه بخوان سطح کنکورا یکی باشه، یا باید این مباحث ما رو اسون بدن، یا اینکه سوالای مباحث تکراریشونو سخت تر بدن :|
@Amir-Bernousi فیزیکم که اصن نمیدونن عدسی مدسی چیه
شکست نورم در حد یه فرمول:/ خیلی نامردیه که اینجوری...
-
@shining-way
شبتون بخیر ( :
@U-T-H-O ایشونم رفتنا -
آسمان ِ آبی
عینک افتابیم زدم
دیگه چی بگم
-
@shining-way در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi در هر حال کاش یجوری بدن به نفع ما باشه :|
یه امتیاز مثبتی که ما داریم اینه مباحثمون بیشتر از اوناس، اونا چون مبحث کمتری دارن، سوالاتشون سخت تر میشه و تکراری، اگه یه مبحثو بخوان حذف کنن چنتا سوالشوون باهم میره ولی ما اینطوری نیست
@Amir-Bernousi از کجا معلوم بودجه بندیمون بخواد مثل سالای قبل باشه؟ هیچی نمیشه گفت...
-
@shining-way
شبتون بخیر ( :
@U-T-H-O ایشونم رفتنا -
@Amir-Bernousi از کجا معلوم بودجه بندیمون بخواد مثل سالای قبل باشه؟ هیچی نمیشه گفت...
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه نباشه عدالتی نیست دیگه :|
باید مثل قبل باشه وگرنه صدای همه درمیاد -
باید مثل قبل باشه وگرنه صدای همه درمیاد@Amir-Bernousi عدالت؟ کجا عدالت هست که اینجا باشه...:/
-
باید مثل قبل باشه وگرنه صدای همه درمیاد@Amir-Bernousi اینطوری باشه نظام جدیدا راحت رتبه میگیرن :|
-
چقدر مظلومم اون پایین تو کاربران فعال
@shining-way شبت بخیر
@U-T-H-O عه سلام دلم تنگت شد -
باید مثل قبل باشه وگرنه صدای همه درمیاد@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
باید مثل قبل باشه وگرنه صدای همه درمیادمعلوم شدقشنگ ازاون 10سوال زبان فارسی سنجش..
بعیدنیست کنکورم اونجورنباشه.. -
خدا زحمتای بنده هاشو بی جواب نمیذاره
-
.....