هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r کلا چشماشم ابیه:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
-
f r کلا چشماشم ابیه:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
آسمان ِ آبی من چشمام عسلیه مایل ب خرماییه
-
@A-K سلام برا زیست از اول باید خوند یا اینکه به صورت ترکیبی مثلا کل گیاهی رو باهم و توی یه زمان خاص باید خونده بشه؟
کدوم فیلم؟
کدوم کتاببرا تست و اموزش؟@abcdef در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@A-K سلام برا زیست از اول باید خوند یا اینکه به صورت ترکیبی مثلا کل گیاهی رو باهم و توی یه زمان خاص باید خونده بشه؟
کدوم فیلم؟
کدوم کتاببرا تست و اموزش؟بستگی داره، بعضیا مبحثی میخونن، بعضیا درس به درس
هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره
برای منابع، نظام قدیمی؟ -
-
شیطان مماس شده به روحت ، سردی نفس هایش را پشت شانه ات حس میکنی .. سرفه میکند و هر چه در گلویش مانده را در هدفون میریزد .. هم دما میشود آهسته آهسته .. بوسه میزند بر دو شانه ات و آغاز میشود رویش دو گل خوشبو که با استمام تعفنشان از ضحاک دردنده تر میشوی .. هم دما شده و آماده تداخل کردن است .. تاریک اش در گوشه عینکت ریشه میزند باز هم آهسته آهسته .. با فشاری اندک از کالبد گذشته و روحت را هزار تکه میکند و محکم می ایستد در قالب .. سر در سر ، پا درد پا ، دست در دست ! قلب در قلب ..
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شیطان مماس شده به روحت ، سردی نفس هایش را پشت شانه ات حس میکنی .. سرفه میکند و هر چه در گلویش مانده را در هدفون میریزد .. هم دما میشود آهسته آهسته .. بوسه میزند بر دو شانه ات و آغاز میشود رویش دو گل خوشبو که با استمام تعفنشان از ضحاک دردنده تر میشوی .. هم دما شده و آماده تداخل کردن است .. تاریک اش در گوشه عینکت ریشه میزند باز هم آهسته آهسته .. با فشاری اندک از کالبد گذشته و روحت را هزار تکه میکند و محکم می ایستد در قالب .. سر در سر ، پا درد پا ، دست در دست ! قلب در قلب ..
این ؟
-
@abcdef در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کدوم فیلم؟
کدوم کتاببرا تست و اموزش؟بستگی داره، بعضیا مبحثی میخونن، بعضیا درس به درس
هر کدوم مزایا و معایب خودشو داره
برای منابع، نظام قدیمی؟ -
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
این ؟
-
@A-K بله نظام قدیمم خب کدوم روش بهتره؟
من تا الان مبحثی خوندم نتیجه گرفتم، آزمون ها هم تا حدودی مبحثی پیش میرن
فیلم بستگی داره که چطوری باشه سطحت اگه سطح علمیت و درکت خوبه، خودت از کتاب درسی و درسنامه بخون
برای تست هم اول ای کیو و دوم الگو خوبن -
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه اره خودشه مرسی:smiling_face_with_open_mouth:
خواهش (: حالا برا چی میخواستی ؟
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه اره خودشه مرسی:smiling_face_with_open_mouth:
خواهش (: حالا برا چی میخواستی ؟
-
فیلم بستگی داره که چطوری باشه سطحت اگه سطح علمیت و درکت خوبه، خودت از کتاب درسی و درسنامه بخون
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه میگم ی کانال دارم مگنوشته هاتو اونجا بزارم مشکلی نداری که
اره بذار ولی قبلش خودمم جوین شم ...