هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
هفته ی پیش که رفتم کتابخونه یه اتفاقی افتاد،پشت کتابخونه پارک دارع یهو دیدیم سر و صدا شدع،قضیه از این قرار بود که یه دختره و پسره رفتن تو سرسره بچه ها که شبیه تونل عه همدیگرو بوسیدن و یه بچه که میخواست بره تو تونل دید و رف به مادرش گفت مادره رف به نگهبان پارک گفت و نگهبان زنگ زد گشت ارشاد اومد و آبروشونو برد
درس خوندن به ما نیومدعیه باااااااارررر تو عمرم رفتم کتابخونه ها :| یه بار :|
-
هفته ی پیش که رفتم کتابخونه یه اتفاقی افتاد،پشت کتابخونه پارک دارع یهو دیدیم سر و صدا شدع،قضیه از این قرار بود که یه دختره و پسره رفتن تو سرسره بچه ها که شبیه تونل عه همدیگرو بوسیدن و یه بچه که میخواست بره تو تونل دید و رف به مادرش گفت مادره رف به نگهبان پارک گفت و نگهبان زنگ زد گشت ارشاد اومد و آبروشونو برد
درس خوندن به ما نیومدعیه باااااااارررر تو عمرم رفتم کتابخونه ها :| یه بار :|
mriaw :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:|
ماریا خوبی؟
فدات شم مرسی تو خوبی؟
@لیلی79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:|
ماریا خوبی؟
فدات شم مرسی تو خوبی؟
ممنون عزیزم بد نیسم
-
ناموسن بچه ها چرا انقد فوضول شدن :|
فضول میگی
من یه چیزی دیدم شاخ دراوردم -
ناموسن بچه ها چرا انقد فوضول شدن :|
فضول میگی
من یه چیزی دیدم شاخ دراوردم -
mriaw نه اینی که من دیدم گودزیلارو رد کرد تودلی نمیشه
-
mriaw نه اینی که من دیدم گودزیلارو رد کرد تودلی نمیشه
-
mriaw خیلی فجیع تر از اون چیزی بود که فکرشو بکنی
-
@لیلی79
یه بار یکی از پسر بچه ها که 5 سالش بود قبل باشگاه داشت بستنی میخورد دختره 11 ساله بهش گفت مگه استاد نگفت قبل باشگاه نباید چیزی بخورین؟
پسره نگاش کرد گفت بستنیو میکنم دهنت
ینی من مااات موندماااا ما بچه بودیم یکی بزرگتر بود یه چی میگف میترسیدیم -
@لیلی79
یه بار یکی از پسر بچه ها که 5 سالش بود قبل باشگاه داشت بستنی میخورد دختره 11 ساله بهش گفت مگه استاد نگفت قبل باشگاه نباید چیزی بخورین؟
پسره نگاش کرد گفت بستنیو میکنم دهنت
ینی من مااات موندماااا ما بچه بودیم یکی بزرگتر بود یه چی میگف میترسیدیمmriaw ما همسایمون یه دختر داره 4 سالشه
خیلی بی تربیته خیلی خیلی
میاد با داداش من که سه سالشه باززی کنه من میمونم این دختر اینکارارو از کجا یاد گرفته -
mriaw ما همسایمون یه دختر داره 4 سالشه
خیلی بی تربیته خیلی خیلی
میاد با داداش من که سه سالشه باززی کنه من میمونم این دختر اینکارارو از کجا یاد گرفته -
mriaw مامانش که عین خیالش نیس
ماهواره هم صدرصد
چشم مواظبم اگه تا الان آلوده نشده باشه -
mriaw مامانش که عین خیالش نیس
ماهواره هم صدرصد
چشم مواظبم اگه تا الان آلوده نشده باشه@لیلی79 ما هم یه پسر همسایه داشتیم خیلی کارای زشت میکرد اصن بچه های شهرکمون خیلی بی ادب بودن
برعکس خیلی ها که فکر میکنن بچه ها حالیشون نمیشه اتفاقا خیلی حالیشون میشه ولی اصل قضیه رو نمیدونن :|
یه بار یادمه داشتیم بازی میکردیم مامانه به پسرش گفت بسه غروب شد باید بریم مهمونی پسره لج کرد کل لباساشو اون وسط در اورد که بگه من نمیام :| اون موقع هم از این بچه ها وجود داشت -
@لیلی79 ما هم یه پسر همسایه داشتیم خیلی کارای زشت میکرد اصن بچه های شهرکمون خیلی بی ادب بودن
برعکس خیلی ها که فکر میکنن بچه ها حالیشون نمیشه اتفاقا خیلی حالیشون میشه ولی اصل قضیه رو نمیدونن :|
یه بار یادمه داشتیم بازی میکردیم مامانه به پسرش گفت بسه غروب شد باید بریم مهمونی پسره لج کرد کل لباساشو اون وسط در اورد که بگه من نمیام :| اون موقع هم از این بچه ها وجود داشتmriaw منکه از این دختر همسایمون تنفر شدیدی دارم
-
من حتی کلاس چهارم رفتم مدرسه ی تاپ شهر واسه قبولی تیزهوشان یه مدرسه ای که همه بچه های دکتر و آدمای پولدار بودن واسه ورودی به مدرسه هم آزمون گرفتن بچه هاش واقعا بی ادب بودن :| به معنای واقعییییییییی :| ینی منه 10 ساله واسم جای تعجب بود که چطور ممکنه :|
عاقااااا خلاصه ی کلام این که من بین یه مشت بی ادب بزرگ شدم و دختر خوبی موندم به من پاکدامن افتخار کنین -
mriaw منکه از این دختر همسایمون تنفر شدیدی دارم