هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
erfan82 اره خیلیم بستگی داره بهتر ازاینه که روانی شم نیس؟؟حرف بقیه ام برام مهم نیس عوض شدنم هم دیگه فایده نداره چون دیگ دیر شده
-
erfan82 اره خیلیم بستگی داره بهتر ازاینه که روانی شم نیس؟؟حرف بقیه ام برام مهم نیس عوض شدنم هم دیگه فایده نداره چون دیگ دیر شده
-
diamond منم
@لیلی79 من که تباه شد امسالم هم ابروم میره هم خانوادم مطمعنن ناراحت میشن کاش پارسال رفته بودم
-
@لیلی79 من که تباه شد امسالم هم ابروم میره هم خانوادم مطمعنن ناراحت میشن کاش پارسال رفته بودم
-
diamond من باید قبول شم
-
erfan82 داشتم نقاشی و زبانم عالی بود ولی بخاطر درس بیخیالش شدم از درسم زده شدم دخترم پشت کنکور سال دوم قدیم اعصابم خورد میشه /:راجبش میگم میترسم از ایندم
-
diamond من باید قبول شم
-
diamond من باید قبول شم
@لیلی79 منم ولی با این وضعیت هیچی
-
erfan82 داشتم نقاشی و زبانم عالی بود ولی بخاطر درس بیخیالش شدم از درسم زده شدم دخترم پشت کنکور سال دوم قدیم اعصابم خورد میشه /:راجبش میگم میترسم از ایندم
-
diamond دوباره دنبال نقاشی برو اومدنت تو این رشته اشتباه بوده.
منم تو طراحی و زیست استعداد قوی دارم که دنبال زیست اومدم.
شگفتی ساز کلاسم. به خدا نمره های کلاس اینطوریه:
erfan82:20
نفر دوم:17erfan82 اخه ی روزی درسم عالی بود خودم با علاقه اومدم تجربی اصن انگار اون ادم سابق نیستم ۱۸۰درجه عوض شدم
-
diamond من باید قبول شم
-
گوش کنیم که دیگه رفت تا سال دیگه
این خدایی از زولبیا بامیه خوشمزه تره
Shajarian-Rabana (1).mp3
پ.ن : ربنا متعق به همه ی مردم است (: -
erfan82 اخه ی روزی درسم عالی بود خودم با علاقه اومدم تجربی اصن انگار اون ادم سابق نیستم ۱۸۰درجه عوض شدم
-
گوش کنیم که دیگه رفت تا سال دیگه
این خدایی از زولبیا بامیه خوشمزه تره
Shajarian-Rabana (1).mp3
پ.ن : ربنا متعق به همه ی مردم است (: -
@philosopher مادرم اصن نمیزاره به زولبیا و بامیه دست بزنم
امسال حسرتش به دلم موند
-
@philosopher مادرم اصن نمیزاره به زولبیا و بامیه دست بزنم
امسال حسرتش به دلم موند