هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa
البته من نمیدونم استادتون چطور سوال طرح میکنن اما استادی که ما داشتیم به شدت سخت گیر بود و یه چیزی شبیه کنکور سوال میداد و حتی از نکات بالینی هم زیاد سوال طرح میکرد به خاطر همین ما مجبور بودیم خیلی دقیق بخونیم ...
ولی در کل تا اواخر فصل چهار خوب میشه خوند از اون به بعد یکم دشوار تر میشه که اگه فقط امشب رو وقت دارین برای خوندن به نظرم دست به دامن مفاتیح بشید -
romisa
البته من نمیدونم استادتون چطور سوال طرح میکنن اما استادی که ما داشتیم به شدت سخت گیر بود و یه چیزی شبیه کنکور سوال میداد و حتی از نکات بالینی هم زیاد سوال طرح میکرد به خاطر همین ما مجبور بودیم خیلی دقیق بخونیم ...
ولی در کل تا اواخر فصل چهار خوب میشه خوند از اون به بعد یکم دشوار تر میشه که اگه فقط امشب رو وقت دارین برای خوندن به نظرم دست به دامن مفاتیح بشید -
@نوشابه نه امتحانش فردا نیست ولی چون صفرم تووش، دارم از فرجه الان استفاده می کنم براش:|
امتحانا از یکم تا ۱۹ تیره
شما تا کی امتحان دارین؟:/ -
@cut خواهش:-)
-
چرب شده ای و دیگر کمتر به ما سر میزنی مرد! کمی نزدیک تر بیا و جوش های پشتم را ببین،دندانهایم را بشمار و پهلوهایم رو لمس کن! تو خسته ای و من نیازمند ... من گرمم مثل تکه کاغذی که پشت شوفاژ افتاده ... فقط چند قطره آب ...