هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
erfan82 احسنت
-
revival
چه کانالایی دستتونه؟درسی و اینا؟ -
revival هدفش تدریسه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بیچاره آرزوی معلم شدن داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
تنها مزاحمی که داشتم یه پسره ی بیخود بود که اون زمانا که جاوا رو بورس بود و تلگرام و اینا نبود و فقط هیییی زنگگگ میزدن
اصلا محلش نمیدادم
یه روز دیدم 18 تا میسکال زده رفتم دادم به بابام..اونم شستش خشکش کرد تاکرد گذاشتش کنار -
revival
پستی چند؟فوضول شدم
-
تنها مزاحمی که داشتم یه پسره ی بیخود بود که اون زمانا که جاوا رو بورس بود و تلگرام و اینا نبود و فقط هیییی زنگگگ میزدن
اصلا محلش نمیدادم
یه روز دیدم 18 تا میسکال زده رفتم دادم به بابام..اونم شستش خشکش کرد تاکرد گذاشتش کنار -
revival هدفش تدریسه:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
بیچاره آرزوی معلم شدن داره:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
revival
پستی چند؟فوضول شدم
-
اصلا محلش نمیدادم
یه روز دیدم 18 تا میسکال زده رفتم دادم به بابام..اونم شستش خشکش کرد تاکرد گذاشتش کنار@Marzieh-kh ایول
#ویرایش -
revival
لیست ندارم شرمنده -
revival
چه اکتیوه پس -
@Marzieh-kh ایول
#ویرایشآسمان ِ آبی
منم یبار اینطوری کردن:/
فهمیدم طرف بیچاره فقط فضولیش گل کرده:/ -
@Marzieh-kh ایول
#ویرایشآسمان ِ آبی دزدی
و حسادت
-
revival
لیست ندارم شرمنده -
آسمان ِ آبی
منم یبار اینطوری کردن:/
فهمیدم طرف بیچاره فقط فضولیش گل کرده:/revival .................