هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بچه ها دیگه کوتاه بیادید
من راضی به جنگ و اینا نیستم
اونم بخاطر من
کوتاه بیاید لطفا -
@moosavi21 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Saahaar شما رو تگ کرده بودم؟؟؟
اینجا عمومیه
اگه منتظر جواب بود صبر میکرد
پس دیگه نیاز نیس ک تگ بشه
رعایت ملایمت هم خوبه -
دیگم هیچکیو فالو نمیکنم
چتمم بستم
تموم. -
اه بسه دیگه
کم بهم تیکه بپرونید
بدم میاد هااا -
جواب فالو انفالوتم دادم
دیگه هیچ وقت مزاحمت نمیشم -
جواب فالو انفالوتم دادم
دیگه هیچ وقت مزاحمت نمیشم0000000000 موضوع چیه؟
-
0000000000 موضوع چیه؟
@rahbar-80 یه سوتفاهمه رفیق
-
@rahbar-80 یه سوتفاهمه رفیق
-
شکر که برطرف شد
مرسی از هردوتاون -
-
از وقتی برنامه ریزی کردم این ماه عاشق بشم زندگی قشنگ تر شده
مورد مناسبم زیاد دیدم
مثلا صب از خیابون رد میشدم یارو دستشو گذاشت رو بوق قلبم از جا کنده شد. دیدم چقد قشنگ آدمو عصبی میکنه خودشه
داشتم قهوه میریختم حاجی ( آقای حاجی بابایی) اومد گفت از اینم بریزین توش خوب میشه. سر بطریه دوتیکه بود من متوجه نشدم کلشو چرخوندم گفتم اینو باید کشید؟ چرا باز نمیشه. بلند خندید قاپید از دستم . بازش کرد گفت یاد گرفتی ؟ :| دیدم چقد قشنگ مسخرم میکنه خودش
سوار تاکسی بودم گفت چرا پرداخت آنلاین نمیزنین . گفتم نزدم دیگه . گفت خانوم من خورد ندارم . گفتم عب نداره هرچقدشو که دارین بدین بقیش قابلتونو نداره . عوض تشکر با طلبکاری پشت چشم نازک کرد برام :| دیدم چقد حق به جانب رو مخ بروییی خودشه
خلاصه دارم فک میکنم چقد مورد هست واسه عاشق شدن
اصن اینا برن دنبال سرنوشتشون بذارن کراششون سهم ما شه -
مورد مناسبم زیاد دیدم
مثلا صب از خیابون رد میشدم یارو دستشو گذاشت رو بوق قلبم از جا کنده شد. دیدم چقد قشنگ آدمو عصبی میکنه خودشه
داشتم قهوه میریختم حاجی ( آقای حاجی بابایی) اومد گفت از اینم بریزین توش خوب میشه. سر بطریه دوتیکه بود من متوجه نشدم کلشو چرخوندم گفتم اینو باید کشید؟ چرا باز نمیشه. بلند خندید قاپید از دستم . بازش کرد گفت یاد گرفتی ؟ :| دیدم چقد قشنگ مسخرم میکنه خودش
سوار تاکسی بودم گفت چرا پرداخت آنلاین نمیزنین . گفتم نزدم دیگه . گفت خانوم من خورد ندارم . گفتم عب نداره هرچقدشو که دارین بدین بقیش قابلتونو نداره . عوض تشکر با طلبکاری پشت چشم نازک کرد برام :| دیدم چقد حق به جانب رو مخ بروییی خودشه
اصن اینا برن دنبال سرنوشتشون بذارن کراششون سهم ما شه@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مورد مناسبم زیاد دیدم
اصن اینا برن دنبال سرنوشتشون بذارن کراششون سهم ما شهمن خودم چهارساله روی ی نفر کراش دارم
کچله
عینکی
بداخلاق
۴۹ سالهامیر آقایی
-
@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
مورد مناسبم زیاد دیدم
اصن اینا برن دنبال سرنوشتشون بذارن کراششون سهم ما شهمن خودم چهارساله روی ی نفر کراش دارم
کچله
عینکی
بداخلاق
۴۹ سالهامیر آقایی
-
من به عنوان اعتراض میرم سراغ پسرای کوچیکتر از خودم چه وضشه دخترا با همسن باباشون ازدواج کنن ولی پسرا نه
@fatemeh_banoo@murphy در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من به عنوان اعتراض میرم سراغ پسرای کوچیکتر از خودم چه وضشه دخترا با همسن باباشون ازدواج کنن ولی پسرا نه
@fatemeh_banooمن همیشع حسرت این که چرا انقدر زود به دنیا اومده غصع خوردم
خب چیکار کنم عوضش من همیشع جوان تر به نطر میرسم
یاد استاد رویگری و همسرشون افتادم ی لحظهخب این ک شوخی بود ولی تصورم از مرد زندگی ی جورایی تو مایع های امیر اقایی هست مخصوصا صداش
اخرشم ی مهران رجبی گیرمون میاد ن