هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فکرنکنم اینطوری باشه که همه قدیما گیج باشن به جز استثناها
گروهیشون گیجن
@همون-جک-گنجیشکه
@Amir-Bernousi
80در صد افرادی که پزشکی میارن کنکور اولشونه -
@Amir-Bernousi
80در صد افرادی که پزشکی میارن کنکور اولشونهبه نظرم امکانات، شرایط و خیلی چیزای دیگه رو باید تو این مورد در نظر گرفت تا بشه اسم گیج رو روی یه سری افراد گذاشت
@همون-جک-گنجیشکه
-
من فقط توی فیزیک لازمه راه حل اصلیو یاد بگیرم که اونم وقتش نیس
فیزیک واقعا سخت نیستش اصلا@Amir-Bernousi چرا اگه زمانو رها کنیم این یه هفته میتونه قدِ یه ماه بازده باشه یا حتی بیشتر...
-
@Amir-Bernousi چرا اگه زمانو رها کنیم این یه هفته میتونه قدِ یه ماه بازده باشه یا حتی بیشتر...
ادبیاتو زبان و کمی از شیمی مونده :| تازه دینیم مرور نداشته
آسمان ِ آبی -
revival دینامیک /کار انرژی/ بردار/ فشار /مغناطیس/ القا / جاری ِ به اون عظمت
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کارانرژی و بردار ک یکسال میاد یسال نه،اونا که هیچ
(بردار اون چندتا نکته ی مهمشو کارانرژی رابطش و دینامیک بخش اولش ک اف مساوی ام آ و اصحکاکش فقط در حد یکساعت هرکدوم امروز وقت بذارید ی نگاهی کنید اگ اومد و اسون بود بزنیدش)
بنظر من فشارو بخونید بعدشم روابط مغناطیس القا،هینایی ک تاحالا خوندید خوب جمع کنید۷۰میزنید -
گزینه 3
گزینه 3
گزینه 4 -
به نظرم امکانات، شرایط و خیلی چیزای دیگه رو باید تو این مورد در نظر گرفت تا بشه اسم گیج رو روی یه سری افراد گذاشت
@همون-جک-گنجیشکه
@Amir-Bernousi
البته منضورم از گیج سطح توانایی فکری نیست
منظورم سطح شایستگس اونها در موفقیت در مسابقه کنکوره
که به شروع کردن از سال های پایه . بلد بودن اشتبهاهات .سطح فرهنگی محیط اطرافشون و....بستگی دارهمنظورم از گیج بودن شایستگی تکاملی ن.قدیما در باقی موندن در صندلی های پزشکی ایتنده بود
ولو اینکه همین رتبه برتر ها صرفتن در مسیر کنکور موفق هستد...چون کنکور به انسان های صرفن سریع و...نیازه دارهو اکثریت نود در صدی همین تک رقمی ها هیچ نقشی در رشد علمی کشور نداشتند و نخواهند داست
علم به افراد خلاق نیاز داره نه دارای سرعت فکری و کنترل شرایط جلسهو...
-
ادبیاتو زبان و کمی از شیمی مونده :| تازه دینیم مرور نداشته
آسمان ِ آبی@Amir-Bernousi زبان که منم فاتحه مع الصلوات
ولی ادبیات و دینیو قشنگ روش وقت بذارین جمع میشه همش...
به جرئت میتونم بگم من پارسال دینیو هر چی زدم فقط مال خوندنای یکی دو هفته ی آخر بود...پس میتونین برسونین..فقط نباید به عقربه ها و ثانیه های مونده فکر کرد همین...
این هفته هر چیو بخونین محال ممکنه یادتون بره و تستشو نتونین بزنین.. -
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کارانرژی و بردار ک یکسال میاد یسال نه،اونا که هیچ
(بردار اون چندتا نکته ی مهمشو کارانرژی رابطش و دینامیک بخش اولش ک اف مساوی ام آ و اصحکاکش فقط در حد یکساعت هرکدوم امروز وقت بذارید ی نگاهی کنید اگ اومد و اسون بود بزنیدش)
بنظر من فشارو بخونید بعدشم روابط مغناطیس القا،هینایی ک تاحالا خوندید خوب جمع کنید۷۰میزنیدrevival هفتاااااد ِ چی؟
نه بابا -
-
من فک کردم منظورتون از جاری مغناطیس القا بوده
خازن و مقاومت ۴تا داره تقریبی
روی ی جمع بندی بخونیدش....
روششو یادبگیرید راحت میشه سه تاشو زدrevival نه
فشار و معناطیس القا رو اگه برسم خیلی خوب میشه -
revival هفتاااااد ِ چی؟
نه باباآسمان ِ آبی
من پارسال زیست قلمچی ازمون اخر ۳۵تقریبا زدم،اون ایام باقیمانده هم خیلی کج رفتم و خیلی کم خوندم...شب داشتم فک میکردم زیستم ب ۲۰برسه خیلی خوبه چون فقط ب گوارش مسلط بودم
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیاره -
آسمان ِ آبی
من پارسال زیست قلمچی ازمون اخر ۳۵تقریبا زدم،اون ایام باقیمانده هم خیلی کج رفتم و خیلی کم خوندم...شب داشتم فک میکردم زیستم ب ۲۰برسه خیلی خوبه چون فقط ب گوارش مسلط بودم
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهrevival دقیقا با این موافقم :| پارسال توی ریاضی و زیست حسابی تجربش کردم
-
آسمان ِ آبی
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهگوارش
:|
revival -
دینی کنکور خیلی سخته ...حتی دین قلمچی از دینی کنکور ا سونره ...
من میترسم دین کنکور گند بزنم ..پارسالم گند زدم...30 درصد زدم فقط...موندم چه شیتی متنعم بشم!تو روزای باقی
-
آسمان ِ آبی
شد۶۰
هیچکی نمیدونه،لایه های پنهان مغزما ک قبلا خوندیم چ چیزایی رو بالا بیارهrevival اره کسی چه میدونه اصن شاید همین ۴۰ درصد فیزیکم بالا نیاره واسه من
-
revival دقیقا با این موافقم :| پارسال توی ریاضی و زیست حسابی تجربش کردم
-
من کلا سطح ادرنالینم تا قبل اینکه دفترچه جلوم نیاد، بالاس
دفترچه رو بذارن جلوم عادی میشهتو مدیریت کنکور هم زمانش هم استرسش تا الان مشکلی نداشتم
البته زیاد نخونده بودم
:|
revival -
@fatemeh_banoo
پیشنهادای بهتریم دارما فاطمه
مثلا
عزیزدل عمه
عمه قربونش بره
نه؟
همون دلبر عمه؟dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
پیشنهادای بهتریم دارما فاطمه