هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی @fatemeh_banoo ققنوس revival ی چی بگم ازی حالو هوا دربیاین.ظهری با اجیم دعوام شد در حد بزن بزن یهو با احساس یخ زدن دست از زدن ورداشتیم ابجی کوچیکم ی پارچ اب یخو خالی کرده بود رومون تا عصبانیتمون قول خودش خاموش شه .شوک عجیبی بو واقعا ی تیکه یخ گنده هم خورد تو ملاجم
-
چررا کنکور ریاضی یه روز زودتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
abcc
خواب یا شایدم رویای صادقه : )آسمان ِ آبی حرف نزن:/
-
بی وفا دیگه کیه؟
-
چررا کنکور ریاضی یه روز زودتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
revival
پس این دوتا رو بیشتر بخونید
البته به نظر من
نمی دونم خودتون چی فکر می کنیدیه چند سالی بود پشت سرهم شیمی سخت میشد و هر سال نسبت به سال قبل سخت تر
شاید الانم همون روال باشه@M-an
توی عمومی ادبیات تراز خوبی میاره،حتی کمش،دینی برای تراز باید بالای ۶۰بزنی تقریبا...توی اختصاصیم بجز حداقلا فیزیک
شاید وقت بیشتر بذارم روی ادبیات و زیست و فیزیکنمیدونم،ی طوریه،فقط مشکل وقته،بین رتبه ی ۳۰هزار و ۳۰۰فقط دوهفته هست...ک الان سه روزه پس ۱۵هزار میشم
-
آسمان ِ آبی حرف نزن:/
abcc
حالا ببین : ) -
@M-an
توی عمومی ادبیات تراز خوبی میاره،حتی کمش،دینی برای تراز باید بالای ۶۰بزنی تقریبا...توی اختصاصیم بجز حداقلا فیزیک
شاید وقت بیشتر بذارم روی ادبیات و زیست و فیزیکنمیدونم،ی طوریه،فقط مشکل وقته،بین رتبه ی ۳۰هزار و ۳۰۰فقط دوهفته هست...ک الان سه روزه پس ۱۵هزار میشم
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
اعتماد به نفستون در حد منفی بینهایته:/
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@لیلی79 فرض کن جمعه بود
چ فرقی بحالت میکردیکم حالم بهتر میشد
از سرفه هام کم میشد
دارم هذیون میگم -
abcc
حالا ببین : )آسمان ِ آبی نمیخوام ببینم
-
@M-an
-
آسمان ِ آبی نمیخوام ببینم
abcc
: ) -
revival
عمومیا مخصوصا دینی و ادبیات
زیست و شیمی
و ریاضی یااا فیزیک
اینارو تقویت کنین
من بودم این کارو میکردم -
با این احوالاتم راهیِ بیمارستان نشم جای شکر داره
-