هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
abcc در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
واییی میمیره الان
به گفته ی بچه ها قرص برنج تو پنج ساعت میکشه قرصای عادی زمان بیشتری میبره پس اگه خونوادش حالشو ببینن ببرن دکتر شستشوی معده اینا نمیمیره
قرص برنج چون سم داره، سریع تر از بین میبره
ولی بقیه قرصا مث آرام بخشا سیستم بدنو به آرامش ابدی دعوت میکنن :|
اکالیپتوس -
قرص برنج چون سم داره، سریع تر از بین میبره
ولی بقیه قرصا مث آرام بخشا سیستم بدنو به آرامش ابدی دعوت میکنن :|
اکالیپتوس -
اگر الان در شرایط کنکور و پراسترس هستید و میخواید زود تصمیم بگیرید و احساسی متوجه باشید اینکا ر چیزیو درست نمیکنه شما میتونید بمونید به چیزی که میخواید برسید به پدر و مادرتون نگاه میکنید فقط اینو میبینید که درنظر اونا شما هیچی نیستید ؟ اشتباهه یادتون باشه اونا پدر مادرتون هستند و هرکاری کردن براتون وظیفه بوده و بدونید اونقدر دوستتون دارند که برای فرزندشون همه کاری میکنند به خوبی هاشون نگاه کنید احساس تنهایی نکنید این احساس تنهایی فقط برای اینه شما شخصی که همسن شما باشه و درکتون کنه رو پیدا نکردید ولی دلیل نمیشه شما همیشه تنها باشید شما خدارو دارید و بعدش هم اگر اینجا هستید دوستانتون رو شما بینظیرید این مرحله ای از زندگیه با ارامش پشت سر بذارید و به چیزای مثبت فکر کنید به اینکه میتونید زندگیتون رو بسازید شما شکست خورده نیستید شما تجربه دارید میتونید زندگیتون رو بسازید فقط احساسی تصمیم نگیرید
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
افسردگی خیلی بده
توی عید که تنها بودم منم همچین تصمیمایی داشتم، یه لیست تهیه کرده بودم قرعه کشی کردم یه نوعش دراومد، قصدمم جدی بود ولی دیگه عقلم سرجاش اومد چیشد نمیدونم نشدلعنت به کنکور
abccخودکشی اونم بخاطر کنکور؟حتی فکرشم خنده داره...
یکی از دلایل اصلی کنکوره
abcc -
پسر خاله مامانم با باباش دعواش شد ۱۰یا۱۲ساله پیش سرباز بود تازا تموم کرده بود_رفته بود سم خورده بود!تو ۲۰سالگی فوت کرد:/
-
Acola ی دختر شب 21 ماه رمضون تنها داشته برمگشته خونشون مسجد سرکوچه شون بوده بهش تجاوز شده بود بعدش ی مدت بعد دوتا قرص برنج خورد بود درجا تموم کرده بود
-
میخواین ی قرص در دسترس و خانگی براتون بگم ترکیب کنن راحت برین؟!
۴۰ثانیه،کسی هم کاری نمیتونه واستون کنه در دستزس هم هست -
سما اسمانی
میگمت... فکر کردی ما خوشی زده زیر دلمون پلاس شدیم اینجا هی حرف دل خالی میکنیم؟؟؟؟؟
دنیا فقط ی امتحانه مسخرس....همه سختیاش...
امتحان سخت باشه خودتو به انتحاری میبندی؟؟؟
اگه دنیات خرابه میخوای اون دنیا هم خراب باشه؟؟
اگه به هیچ چیزم اعتقاد نداری ب این فکر کن میتونی ی جایی حداقل با یه لبخندت یکیو از مرگ نجات بدی...
جون هر کی ک دوست داری برو خودتو از حماقت محض نجات بده..
و بیا بگو ک شجاع بودی:/ -
بهتره بحثو جمش کنیم
انشالله هم چیزیش نمیشه و انشالله سرکاری بوده
موفق باشین دوستان
سما اسمانی
بعدا شما اومدی، بیا بقیه رو از نگرانی درار -
بیشترین امار خودکشی رو استان ما داره
انواع و اقسام خودکشی رو شنیدم بینشون:/
نود درصدشونم قبل مردن پشیمونن...
نکنین اینکارارو اخه:/ -
بچه ها حالت تهوع دارم با چه رویی ب خانوادم بگم خوردم دلیل اصلی خوردنم قبل خوردن با نامزدم بحثم شد بخاطر استرسم ب هرچی گیر میدم