هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فعلا
کی اومدی که بری
فهلا -
@moein0614
اینا نمادهای قدیمین هرکی خاقانی میخونه باید بدونشون،چیز پیچیده ای نیست،مثل گل کردن پای ابله ی بیدل،انفعال گفتنش،نمیدونم مثل مشک و کبک دامغانی،زاهد و صوفی و پشمینه پوش حافظ و....هرشاعری داره@alteration
آره تازه معلم ادبیاتمون می گفت این یکی از ساده ترین شعر های خاقانی
می گفت گویا خاقانی کمبود توجه می دیده از طرف مردم و عمدا از این نوع تر کیبات و اصطلاحات استفاده می کرده تا هنر شعرش رو به رخ بقیه بکشه! -
@alteration
می گفت گویا خاقانی کمبود توجه می دیده از طرف مردم و عمدا از این نوع تر کیبات و اصطلاحات استفاده می کرده تا هنر شعرش رو به رخ بقیه بکشه! -
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@alteration
می گفت گویا خاقانی کمبود توجه می دیده از طرف مردم و عمدا از این نوع تر کیبات و اصطلاحات استفاده می کرده تا هنر شعرش رو به رخ بقیه بکشه!@moein0614
معنی مصرع دومش = ما را خوشتر و شيرين تر است از بوسه دوشيزگان؟
شراب تلخ گونه اي كه صوفي آن را سرچشمه اعمال ناروا خواند; براي ما لــذيذتر و شيرين تر از بوسه دوشيزگان است ،اُم ُ الـخبائـث : مادر پليديها، زاينده خبث ها،اشــهي : از فعل شَها، يَشهُو و مصدر شهوة و شَهوَة به معني لذت و رغبت شديد است ،اَحــلَي : از فعل حَلا، يَحلوُ و مصدر حَلاوَة و حَلاوَة به معني شيريني است ،قــُبلـه : بوسه ،عـَذارا: جمع عـَذرا به معني دوشيزه ،حاصل معني اينكه شراب تلخ گونه اي كه صوفي آن را مادر پليديها ناميد براي ما از بوسه دوشيزگان شيرين تر است ، ** -
@alteration تغییر اسم کاربری
نمیدونم دیگ اون ایموجیِ برعکس بودن توجهمو جلب نمیکنه -
البته گیر دادن های بقیه بخاطر اون ایموجی هم بی تاثیر نیست /:
-
البته گیر دادن های بقیه بخاطر اون ایموجی هم بی تاثیر نیست /:
-
@moein0614
معنی مصرع دومش = ما را خوشتر و شيرين تر است از بوسه دوشيزگان؟
شراب تلخ گونه اي كه صوفي آن را سرچشمه اعمال ناروا خواند; براي ما لــذيذتر و شيرين تر از بوسه دوشيزگان است ،اُم ُ الـخبائـث : مادر پليديها، زاينده خبث ها،اشــهي : از فعل شَها، يَشهُو و مصدر شهوة و شَهوَة به معني لذت و رغبت شديد است ،اَحــلَي : از فعل حَلا، يَحلوُ و مصدر حَلاوَة و حَلاوَة به معني شيريني است ،قــُبلـه : بوسه ،عـَذارا: جمع عـَذرا به معني دوشيزه ،حاصل معني اينكه شراب تلخ گونه اي كه صوفي آن را مادر پليديها ناميد براي ما از بوسه دوشيزگان شيرين تر است ، **اکالیپتوس
آفرین
حالا معنیشو از کجا پیدا کردین؟
به نظر شما باید سانسور می شد ؟ -
@alteration
-
سلام من هر کاری میکنم با سیستم نمیشه امد الا چرا؟؟همش این میاد برقراری اتصال ایمن شکست خورد
MATAN من با سیستم میام
-
اکالیپتوس
آفرین
حالا معنیشو از کجا پیدا کردین؟
به نظر شما باید سانسور می شد ؟ -
MATAN من با سیستم میام
-
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r من خودم صب با سیستم امدم اما الان نمیشع
عامو من کلا با سیستم میام
هم اکنون نیز با سیستم اومدم -
MATAN در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r من خودم صب با سیستم امدم اما الان نمیشع
عامو من کلا با سیستم میام
هم اکنون نیز با سیستم اومدم -
میخوام قسمت چهارمِ نوشته هامو بذارم...
ولی میترسم!
موضوعش همون قدر ک میتونه مفید باشه میتونه ...