هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Zrex من آخه یاد خودم دارم میفتم :|
قبلنا چ بچه خوبی بودمسرم میرفت نماز اول وقتم نمیرفت
اصلا خود شخص من و خواهرم دین اسلام رو به خونه آوردیم
الان کلا تهی و پوچم :| نمازمم بعضی وقتا با سرعت 2رکعت بر ثانیه میخونم :|
قبلنا خودمو دوس داشتم الان نه
اینارم گفتم ک بخندیمخنده دار نیس ولی
-
Zrex این خیلی خنده داره ولی
یه بارم خواستم خدارو امتحان کنم ببینم کاری باهام داره یا نه
شب ساعت1و2 بود گفتم خدایا صب بیدارم کن هم نماز میخونم هم درسحالا ساعت 2شب مطمئن بودم بیدار نمیشم :|
چش باز کردم دیدم مؤذن گف الله اکبر :|گفتم خدایا شکرت
خوابیدم :|
-
Zrex این خیلی خنده داره ولی
یه بارم خواستم خدارو امتحان کنم ببینم کاری باهام داره یا نه
شب ساعت1و2 بود گفتم خدایا صب بیدارم کن هم نماز میخونم هم درسحالا ساعت 2شب مطمئن بودم بیدار نمیشم :|
چش باز کردم دیدم مؤذن گف الله اکبر :|گفتم خدایا شکرت
خوابیدم :|
@zedtwo من بچه بودم از خدا سوال میپرسیدم میگفتم اگه بعد پرسیدن ابر رو لیاری جلو خورشید یعنی جوابت نه است اگرم خورشید بیاد بیرون جوابت اره است هوا هم تند تند ابری افتابی میشد
سوال میپرسیدم درست در میومد خوشحال میشدم غلط در میومد اینقد میپرسیدم درست در بیاد -
@zedtwo من بچه بودم از خدا سوال میپرسیدم میگفتم اگه بعد پرسیدن ابر رو لیاری جلو خورشید یعنی جوابت نه است اگرم خورشید بیاد بیرون جوابت اره است هوا هم تند تند ابری افتابی میشد
سوال میپرسیدم درست در میومد خوشحال میشدم غلط در میومد اینقد میپرسیدم درست در بیاد -
خخخخخخخخخخخخخ
-
@bfesfilmbvxazsjk امیدواری؟نشونه لذت میبنم درونت ای بد نهلیست(یه تیکه از یه کتاب)
بحث یقین خیلی گستردست
ته هم حسم بهم میگه پوچه عقلمم میگه پوچه ولی خب این عقلی که نمیتونه بفهمه نمیشه بخش اعتماد کرد
عدم حذف شه و ماورایی باشه لذت و رنج هدفدار میشه اره اونوقت به نظر معنی دار میاد
من یه دوست شدیدا مذهبی دارم(فک کنم گفتم)این تست میزنه هر لحظه میگه واسه خداست اون لذت میبره رنج و عذابیم میاد خوشحالع که داره امتحان پس میده اگه نظرش درست باشه اینا معنی دار نمیشه؟Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk امیدواری؟نشونه لذت میبنم درونت ای بد نهلیست(یه تیکه از یه کتاب)
بحث یقین خیلی گستردست
ته هم حسم بهم میگه پوچه عقلمم میگه پوچه ولی خب این عقلی که نمیتونه بفهمه نمیشه بخش اعتماد کرد
من یه دوست شدیدا مذهبی دارم(فک کنم گفتم)این تست میزنه هر لحظه میگه واسه خداست اون لذت میبره رنج و عذابیم میاد خوشحالع که داره امتحان پس میده اگه نظرش درست باشه اینا معنی دار نمیشه؟از جمله اولت خوشم(نیاز) اومد
گسترده بودنش به درک مهم اینه که نتیجه بده
اگه عدم هم نباشه باز هم مشکلات دیگه ست ... هدف خداست؟خدا نیاز داره؟خدا ماشین تولید مخلوقاتیه که هدفشون رسیدن به خودشه؟خدا به من رنج میده تحمل کنم بعد بهم پاداش بده؟!
به طرز عجیبی میخوام بالا بیارم -
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بحث یقین خیلی گستردست
من یه دوست شدیدا مذهبی دارم(فک کنم گفتم)این تست میزنه هر لحظه میگه واسه خداست اون لذت میبره رنج و عذابیم میاد خوشحالع که داره امتحان پس میده اگه نظرش درست باشه اینا معنی دار نمیشه؟از جمله اولت خوشم(نیاز) اومد
گسترده بودنش به درک مهم اینه که نتیجه بده
اگه عدم هم نباشه باز هم مشکلات دیگه ست ... هدف خداست؟خدا نیاز داره؟خدا ماشین تولید مخلوقاتیه که هدفشون رسیدن به خودشه؟خدا به من رنج میده تحمل کنم بعد بهم پاداش بده؟!
به طرز عجیبی میخوام بالا بیارم -
@zedtwo
والا خدا اینقد با امتخاناش پدرمونو در اورد بزار ما هم چند بار امتحان کنیم دیگه خودش میفهمه -
Zrex ولی من زیاد امتحان کردم
از اون بیشتر
و هربار بعدش میفهمم احمقانه ترین کار امتحان کردنشه -
Zrex در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@bfesfilmbvxazsjk ترجیح میدم عدم رو قبول کنم
لعنتی هر چقدر بیشتر فکر میکنی نابود تر میشی#نیمه_سایفر