هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marzyeh78 یه ده روزی استراحت برای اونی که داشته یه سال پشت کنکور درس میخونده و الان میخاد دوباره شروع کنه به نظرم واجبع
hamed1379999 اوهوم ممنونم از نظرتون
شما چطور دادی کنکورو؟نظام قدیم بودین یا جدید؟ -
hamed1379999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@mil-man خوبین
مرسی خوبم.شما خوبید؟
با روز بعد کنکور چه میکنید؟@mil-man هی دیشب اول شب رفتیم باشگاه بعدشم تا ساعت ۳شب psبازی میکردیم با دوستامون الانم تو مغازه نشستم برام فیلم بریزه
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378 شبت خوش ترین
طراحی چی؟ چهره؟گرافیک؟ لباس؟ صحنه؟نه که همشونو بلدم
trx ]iفقط چهره
-
شما چطور دادی کنکورو؟نظام قدیم بودین یا جدید؟marzyeh78 قدیم بودم دادا
-
بچه ها من خونوادم فک میکنن کنکورو خوب دادم الان میخوام بشینم بخونم روم نمیشه جلوشون چیکار کنم
بزارم از وقتی رتبه ها اومد بخونم؟؟؟چون خسته ام هستم با این ک نخوندم امسال
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها من خونوادم فک میکنن کنکورو خوب دادم الان میخوام بشینم بخونم روم نمیشه جلوشون چیکار کنم
به خودت استراحت بده عزیزم
اما می تونی مثلا اگه زبان ضعیفه یکم زبان بخونی و....
-
شما چطور دادی کنکورو؟نظام قدیم بودین یا جدید؟marzyeh78 به نظر خودم خوب بود فقط ریاضی۱۰سوال زدم بقیه خوب بود نظام قدیم بودم شما چی؟؟؟؟
-
به خودت استراحت بده عزیزم
اما می تونی مثلا اگه زبان ضعیفه یکم زبان بخونی و....
Brilliant ببخشید یه سوال
-
Brilliant ببخشید یه سوال
-
Brilliant من برای قوی شدن درس زبانم چیکار باید بکنم هر چی میخونم یاد نمیگیرم
-
شما چطور دادی کنکورو؟نظام قدیم بودین یا جدید؟marzyeh78 فیزیکشم اصلا مطابق سال های قبل نبود
-
marzyeh78 فیزیکشم اصلا مطابق سال های قبل نبود
hamed1379999 من نظام قدیم بودم ولی ریاضی فیزیک ک اصن نخونده بودم زیست ققط 18تا زدم اونم مطمن نیستم
شیمی فقط 12تا
زمین 3 تا
کلا خوب نبود -
@mil-man سلام روز شماهم بخیر
ممنونم از راهنماییتون
اره من پارسالم هی دس رو دس گذاشتم گفتم رتبه هابیاد بعد با این ک انتخاب رشته نکرده بودمگفتم جواب انتخاب رشته بعد اول مهر و عیدو...اخرم نخوندم
الان میخوام مث پارسالم نباشم
فقط این که از الان میترسم به خونوادم بگم کنکورم خوب نبودmarzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ممنونم از راهنماییتون
اره من پارسالم هی دس رو دس گذاشتم گفتم رتبه هابیاد بعد با این ک انتخاب رشته نکرده بودمگفتم جواب انتخاب رشته بعد اول مهر و عیدو...اخرم نخوندم
فقط این که از الان میترسم به خونوادم بگم کنکورم خوب نبودپس امسال میخو محکم بکوبید.
من به افرادی که میخان پشت کنکور بمونند و میگن خانواده نمیزارن 2کار میگم البته این راه خودمم هست.البته هرکسی شرایطش فرق داره ولی کاری که من میخام بکنم اینه
اول از همه یه آزمون آزمایشی انتخاب میکنم همین الآن سنجش گذاشته(هرچند موافق آزمون آزمایشی نیستم به جز جامع) ولی با بودجه ای که گذاشته پیش میرم به 2دلیل یکی اینکه داوطلباش کمه و رتبمون خوب میاد انگیزه میگیریم 2 اینکه بودجه ها کمه و میتونیم برسونیم خودمون را و3 اینکه به خونواده ثابت بشه که ما عوض شدیم درس میخونیم.
خیلی طولانی شد امیدوارم منظورمو رسونده باشم. -
hamed1379999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ببینید دوتا چیز هست یا ضعیفی وباید وقت بزارید وبخونین وبهتره تایم کم اما هر روز باشه اول بیس لغت وگرامر قوی کنید بعد کلوز و.... وچیزی که من اغلب دیدم اینه که گاها فرد می خونه لغات وهم بلده اما نمی تونه پاسخ بده حتی گاهی میاد خونه بعد ازمون عملکرد بهتری داره به نظرم دلیلش می تونه اعتماد به نفس باشه وقتی فرد لغت نا آشنا می بینه بهم می ریزه تو این مورد به نظرم کم کم ۵۰۴خونده بشه بعد نیست در کنار برنامه اصلی
-
-
ممنونم از راهنماییتون
فقط این که از الان میترسم به خونوادم بگم کنکورم خوب نبودپس امسال میخو محکم بکوبید.
من به افرادی که میخان پشت کنکور بمونند و میگن خانواده نمیزارن 2کار میگم البته این راه خودمم هست.البته هرکسی شرایطش فرق داره ولی کاری که من میخام بکنم اینه
اول از همه یه آزمون آزمایشی انتخاب میکنم همین الآن سنجش گذاشته(هرچند موافق آزمون آزمایشی نیستم به جز جامع) ولی با بودجه ای که گذاشته پیش میرم به 2دلیل یکی اینکه داوطلباش کمه و رتبمون خوب میاد انگیزه میگیریم 2 اینکه بودجه ها کمه و میتونیم برسونیم خودمون را و3 اینکه به خونواده ثابت بشه که ما عوض شدیم درس میخونیم.
خیلی طولانی شد امیدوارم منظورمو رسونده باشم.