هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس نترس هیچ جا تنهات نمیذارن
و تو باید خداروشکر کنی ک تنها نمیمونی
تا کنکور سال آیندت از این اتفاقا زیاد میفته خدا بهت صبر بدهبخدا درکشون نمیکنم تمام تلاششون اینهبدون چ میکنم نمیدونم ب چ دردشون میخوره من هنو ب کسی نگفتم چ کلاسی میرم از کجا فهمیده الله علم
زنگگ میزنن خونه جواب نمیدم زنگ میزنن ب مامانم بعدش ابجیم بعدشم داداشم
ققنوس این خوبه من زنگ زده بودن برنداشتم خلاصه یه جا گیرم انداخته من کلا هیچکلاسی نرفتم بعد میکه کلاس فیزیک میری خوبه هزینه چقدره میگم نمیرم میگه نه بابا اشتباه نکن
فلانی گفته میری
منم گفتم پس برو از فلانی بپرس با کی کلاس میره ظاهرا اون بیشتر از خودم از من خبر داره -
ققنوس نترس هیچ جا تنهات نمیذارن
و تو باید خداروشکر کنی ک تنها نمیمونی
تا کنکور سال آیندت از این اتفاقا زیاد میفته خدا بهت صبر بدهبخدا درکشون نمیکنم تمام تلاششون اینهبدون چ میکنم نمیدونم ب چ دردشون میخوره من هنو ب کسی نگفتم چ کلاسی میرم از کجا فهمیده الله علم
زنگگ میزنن خونه جواب نمیدم زنگ میزنن ب مامانم بعدش ابجیم بعدشم داداشم
-
@آوانســــــــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس شماره داداشتم دارن؟
داداشم اون شماره رو باورت میشه دادش ب من>؟>ی بار رفتیم کلاس بعدش پشت در مونده بودم با گوشی داداشم زنگ زدم ب یکیشون اون یکی ام پخش کرده بود بین همه انقد زنگ زده بودن بهش داداشم کلافه شده بود
سیم کارتو داد ب خودم گفت هر وقت گوشی خریدی بنداز تو گوشییت
-
ققنوس بذار باشن حداقل سرگرمت میکنن
همش درس باشه زندگیت یکنواخت میشه اصنباورت میشه چقد پرون؟؟ ی بار ابجیم منو میبرد کلاس قبلش زنگ زدن بهم با کی میری گفتم ابجیم اس ام اس زده بود ب ابجیم ارزو خانوم فاطمه رو بردنی سر راه بیا دنبال منم
-
ققنوس این خوبه من زنگ زده بودن برنداشتم خلاصه یه جا گیرم انداخته من کلا هیچکلاسی نرفتم بعد میکه کلاس فیزیک میری خوبه هزینه چقدره میگم نمیرم میگه نه بابا اشتباه نکن
فلانی گفته میری
منم گفتم پس برو از فلانی بپرس با کی کلاس میره ظاهرا اون بیشتر از خودم از من خبر دارهBrilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس این خوبه من زنگ زده بودن برنداشتم خلاصه یه جا گیررم انداخته من کلا هیچکلاسی نرفتم بعد میکه کلاس فیزیک با میری خوبه هزینه چقدره میگم نمیرم میگه نه بابا اشتباه نکن
فلانی گفته میری
منم گفتم پس برو از فلانی بدرس با کی کلاس میره ظاهرا اون بیشتر از خودم از من خبر دارهخیلی بی کارن
-
ققنوس بذار باشن حداقل سرگرمت میکنن
همش درس باشه زندگیت یکنواخت میشه اصنباورت میشه چقد پرون؟؟ ی بار ابجیم منو میبرد کلاس قبلش زنگ زدن بهم با کی میری گفتم ابجیم اس ام اس زده بود ب ابجیم ارزو خانوم فاطمه رو بردنی سر راه بیا دنبال منم
-
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس این خوبه من زنگ زده بودن برنداشتم خلاصه یه جا گیررم انداخته من کلا هیچکلاسی نرفتم بعد میکه کلاس فیزیک با میری خوبه هزینه چقدره میگم نمیرم میگه نه بابا اشتباه نکن
فلانی گفته میری
منم گفتم پس برو از فلانی بدرس با کی کلاس میره ظاهرا اون بیشتر از خودم از من خبر دارهخیلی بی کارن
-
@آوانســــــــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
با همچین رفیقایی نگرد
تمام تلاشم اینه دور شم ازشون لعنتیا عکس داداشمم دارن نمیدونم از کجا کش رفتن
-
هیچ چیز از فالو دادن عمه هام تو اینستا وحشتناک تر نیست
نه تنها همه ی فالورای منو چک میکنن بعد میبینن دستشون جایی بند نیست (البته نمیفهمن که من اگه تو پیجم موردی داشتم اینا رو اکسپت نمیدادم ک)
بلکه پیج همه ی دوستامم چک میکنن بعد میگه وای فاطمه تو چرا با این مدل آدمایی دوستی -
@researcher سارا میدونم اینو با احساس زیادی گذاشتی
ولی نمیتونم بخونمشبخون ببینم چی نوشته
-
نه تنها همه ی فالورای منو چک میکنن بعد میبینن دستشون جایی بند نیست (البته نمیفهمن که من اگه تو پیجم موردی داشتم اینا رو اکسپت نمیدادم ک)
بلکه پیج همه ی دوستامم چک میکنن بعد میگه وای فاطمه تو چرا با این مدل آدمایی دوستی@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بلکه پیج همه ی دوستامم چک میکنن بعد میگه وای فاطمه تو چرا با این مدل آدمایی دوستیهی خودم خوب اینستا ندارم منتهی رمز گوشیم می خوان
-
ققنوس پشیمون شدم کلا حذفشون کن
حذف فیزیکی
چطور میتونن اینقد پررو باشن؟همین. بگو فقط میخان خودشون رو چتر کنن
در حدی فضولن ک اون روز یکیش امده بود خونمون من سیستمم باز بود رفتم شربت بیار از سیستم زیاد سر در نمیاره تلگرامم رو صفحه بود ولی قفل بود زده بود رمزشو باز کنه نتونسته بود بعدش کلا خروج رو زده بود از تل امده بود بیرون -
Brilliant نه میرشکاره
-
Brilliant نه میرشکاره
-
@researcher سارا میدونم اینو با احساس زیادی گذاشتی
ولی نمیتونم بخونمشبخون ببینم چی نوشته