هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb گفته است:
فااطمه
ما یه دهه نودی داریم مغزش بیش فعاله، کلی سوال میپرسه.
آخرین موردیم که ازش دیدم در مورد تولد بچه حرف میزد، من تا قبل زیست سوم فکر میکردم بچه رو لک لک میاره از آسمون. این کامل با آناتومی توضیح میدادمیشه بپرسم چند سالش بود؟ 3سال به بالا بود درسته؟
تمام بچه ها از 3سال تا 6 سال درمورد مسائل جنسی و اینکه چجوری بدنیا اومدن سوال میپرسن ک مادر بعنوان سمبل حمایت کننده باید برای بچش متناسب با سنش توضیح بده
گفتن اینکه لک لک ها آوردنت بعد اینکه بره مدرسه بزرگترین تروما برای بچه است -
marylb گفته است:
فااطمه
ما یه دهه نودی داریم مغزش بیش فعاله، کلی سوال میپرسه.
آخرین موردیم که ازش دیدم در مورد تولد بچه حرف میزد، من تا قبل زیست سوم فکر میکردم بچه رو لک لک میاره از آسمون. این کامل با آناتومی توضیح میدادمیشه بپرسم چند سالش بود؟ 3سال به بالا بود درسته؟
تمام بچه ها از 3سال تا 6 سال درمورد مسائل جنسی و اینکه چجوری بدنیا اومدن سوال میپرسن ک مادر بعنوان سمبل حمایت کننده باید برای بچش متناسب با سنش توضیح بده
گفتن اینکه لک لک ها آوردنت بعد اینکه بره مدرسه بزرگترین تروما برای بچه است -
فااطمه
خالش ماما بوده براش توضیح داده، اتفاقا جالب بود برام. قبل از توضیح اون آشفتگی ذهنی داشت بچه.
من نسل خودمونو میگم، چقدر پنهون کاری میکردن همه چیوmarylb گفته است:
فااطمه
خالش ماما بوده براش توضیح داده، اتفاقا جالب بود برام. قبل از توضیح اون آشفتگی ذهنی داشت بچه.
من نسل خودمونو میگم، چقدر پنهون کاری میکردن همه چیوبهتره مادر توضیح بده چون بزرگترشه غیرقابل اعتماد میشه نسبت به مادر و خاله براش مورد اعتماد میشه و روابط صمیمانه رو با خاله بهتر از مادر برقرار میکنه
نسل ما ک داغون بود
نسل قبل ما و قبلتر از ما بسی داغان تر -
چجوری تست بدم از این فصل داغون
-
چجوری تست بدم از این فصل داغون
-
:|
@bfesfilmbvxazsjk -
marylb گفته است:
فااطمه
من نسل خودمونو میگم، چقدر پنهون کاری میکردن همه چیوبهتره مادر توضیح بده چون بزرگترشه غیرقابل اعتماد میشه نسبت به مادر و خاله براش مورد اعتماد میشه و روابط صمیمانه رو با خاله بهتر از مادر برقرار میکنه
نسل ما ک داغون بود
نسل قبل ما و قبلتر از ما بسی داغان تر