هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ASMA-MORADI وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی منمممممممممممممم مخاممممممم راسی سلاممممممممممممممممممم اسما
-
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
بهترین دوره زندگی من تو مدرسه ها بود بخصوص دوم دبیرستان به بعدتو اون زمان اومد تو محل ما
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه"
شیخ اونزمان من طفلی خرد بودم ک از سمیه خبر نداشتم
ما همیشه معلمای عربیمون ته خنده بودن
یکیش بود هر وقت حالش خوب بود شروع میکرد ب خوندن ما هم همخوانی
میگفت :
طنّاز چ قشنگه چشمات .. طنّاز ...@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
masoud در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ماتان
بهترین دوره زندگی من تو مدرسه ها بود بخصوص دوم دبیرستان به بعدتو اون زمان اومد تو محل ما
یادته شیخ
اصغری رفته بود برا شورای دانش آموزی اسم نویسی کرده بود و شعارش اینو گذاشته بود" احداث پل تا مدرسه سمیه"
شیخ اونزمان من طفلی خرد بودم ک از سمیه خبر نداشتم
ما همیشه معلمای عربیمون ته خنده بودن
یکیش بود هر وقت حالش خوب بود شروع میکرد ب خوندن ما هم همخوانی
میگفت :
طنّاز چ قشنگه چشمات .. طنّاز ...پرجوش و خروش بوده
ما ادبیاتمون اینطوری بود
سرکلاس ترانه میذاشتیم براش
غیرانتفاعی بودیم کل کلاسمون 12نفر بود
حرف نداشت -
@G-B-A-S
توی این چهار سال هر وقت خواستم نامید شم جلوی خودمو گرفتم و نذاشتم ناامید شم و قوی موندم
ولی الان که این اتفاق واسه آرش افتاده خیلی سست شدمmariia همیشه یادت باشه اگه چیزی رو مخوای براش تلاش کن!اگه نکردی ضرر کردی!حالا هم به خدا بگو میسپارمش به تو و خودم هم برای موندنش تلاش میکنم!با تمام اعتقاد و اعتمادت شروع کن به مثبت بودن!پالس مثبت فرستادن!خیلی تاثیر داره قول بهت میدم.
-
mariia همیشه یادت باشه اگه چیزی رو مخوای براش تلاش کن!اگه نکردی ضرر کردی!حالا هم به خدا بگو میسپارمش به تو و خودم هم برای موندنش تلاش میکنم!با تمام اعتقاد و اعتمادت شروع کن به مثبت بودن!پالس مثبت فرستادن!خیلی تاثیر داره قول بهت میدم.
@G-B-A-S
قبول دارم
توی این چند روز فقط دارم ذکر میگم و قران میخونم و به چیزای خوب فکر میکنم
ولی یاد ارش که میفتم تو شرایطیه اشکم در میاد
دست خودم نیس -
@G-B-A-S
قبول دارم
توی این چند روز فقط دارم ذکر میگم و قران میخونم و به چیزای خوب فکر میکنم
ولی یاد ارش که میفتم تو شرایطیه اشکم در میاد
دست خودم نیس