هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mr-Dr-En در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه زندگی منظورم بود
پشت پرده حرف زدین
باید میگفتین لعنت بهت زندگی
یه لحظه فک کردم به بیل گیتس گفتین غیرتی شدمفااطمه بیل گیتس پایه زندگی منه
-
سلاااام رفقای آلایی چطورن
عاشقانه ترین بیت شعری که شنیدین یا خوندین چی بوده؟
یه بیت شعر عاشقانه میخوامبهاره چ نوعی میخوای؟
-
-
فااطمه بیل گیتس پایه زندگی منه
-
-
فااطمه بیل گیتس پایه زندگی منه
وهمینطور من
جز معدود مردهایی هست ک خیلی برام محترم و با ارزشه
با تچکرفااطمه زندگی ما به باور هامون وابستس و تنها موقعی موفق میشی ک باورهامونو تغییر بدیم راه بیل گیتس اینه تو یکی از سخرانیاش میگف حتی اگه کل سرمایمو ببخشم جز ثروتمند ترینام
-
@فاطمه23
ی طرف امید ی طرف نا امیدی مث اینکه ی طرف سفیده طرف دیگ سیا همیچکدومشون بر اون یکی غلبه نمیکنه راحت شیم .mo چ پیچیده
-
فااطمه زندگی ما به باور هامون وابستس و تنها موقعی موفق میشی ک باورهامونو تغییر بدیم راه بیل گیتس اینه تو یکی از سخرانیاش میگف حتی اگه کل سرمایمو ببخشم جز ثروتمند ترینام
فااطمه زندگی ما به باور هامون وابستس و تنها موقعی موفق میشی ک باورهامونو تغییر بدیم راه بیل گیتس اینه تو یکی از سخرانیاش میگف حتی اگه کل سرمایمو ببخشم جز ثروتمند ترینام
دقیقا همینطوره
ادمی موفقه ک اون ثروت درونشو پیدا کرده باشه اگه اون موقع حتی هزار بار هم ورشکسته شه بازم راهی برای ثروتمند شدن پیدا میکنه
درواقع باید الهامات درونی را شناخت -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
بله خوبیم تلاش میکینم قوی باشیم
شما خوبین ؟//خداروشکر ک خوبی
همینکه تلاش کنی برای بهتر شدن یعنی اینکه داری مسیر زندکیتو درست میری به همین راه ادامه بده پایانش روشنه
اینده از آن توعه -
mo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
ب این حرف احتیاج داشتم اینده برا منه
الان امید و نا امیدی من هم در همین موردهاین تویی ک زندگیتو میسازی و زندگی تحت اختیارت قرار داره به این باور باید رسید
ناامید نباش سعی کنی این حس نا امیدیو ازش استفاده کنی برای رسیدن به امید و خودباوری -
دقیقا همینطوره
ادمی موفقه ک اون ثروت درونشو پیدا کرده باشه اگه اون موقع حتی هزار بار هم ورشکسته شه بازم راهی برای ثروتمند شدن پیدا میکنه
درواقع باید الهامات درونی را شناخت