هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m-bahrami1378 خودمم از اسمی ک گذاشتم راضی نیسم زیاد
شاپرک خسته عوضش کن بابا
-
شاپرک خسته فیک هستید؟
@m-bahrami1378 بله
-
@m-bahrami1378 بله
شاپرک خسته پس فایزه ای
-
@m-bahrami1378
بیخیال بابا تموم میشه
-
شاپرک خسته پس فایزه ای
-
@m-bahrami1378 اره دیگه
-
@m-bahrami1378 نمیدونم
-
سلام. خیلی ممنون میشم که این انجمن یک تاریکی هم باز کنه برای شناخت دقیق قوانین و مقررات شرکت در کنکور.
من متولد سال 75 دارای دیپلم رشته علوم انسانی هستم. دو بار در کنکور شرکت کردم و هر دو بار در رشته محل های روزانه پذیرفته شدم اما از هر دو درس به علت سخت بودن و همچنین مشغله ذهنیم برای خدمت سربازی مجبور شدم سال 95 دانشگاهو رها کنم و برم خدمت سربازی. الان هم تاریخ رهایی از خدمتم 19/7/نود و هفته. می خوام این دفعه رشته مترجمی انگلیسی رو بخونم. حالا می خوام بدونم دوباره می تونم برم در رشته محل روزانه قبول بشم یا نه؟
از مشاورین محترم و بچه های با اطلاعی که برای من دقیق و با جزئیات کامل اطلاع رسانی می کنند کمال تشکر و سپاس گذاری رو دارم. -
-
سلام. خیلی ممنون میشم که این انجمن یک تاریکی هم باز کنه برای شناخت دقیق قوانین و مقررات شرکت در کنکور.
من متولد سال 75 دارای دیپلم رشته علوم انسانی هستم. دو بار در کنکور شرکت کردم و هر دو بار در رشته محل های روزانه پذیرفته شدم اما از هر دو درس به علت سخت بودن و همچنین مشغله ذهنیم برای خدمت سربازی مجبور شدم سال 95 دانشگاهو رها کنم و برم خدمت سربازی. الان هم تاریخ رهایی از خدمتم 19/7/نود و هفته. می خوام این دفعه رشته مترجمی انگلیسی رو بخونم. حالا می خوام بدونم دوباره می تونم برم در رشته محل روزانه قبول بشم یا نه؟
از مشاورین محترم و بچه های با اطلاعی که برای من دقیق و با جزئیات کامل اطلاع رسانی می کنند کمال تشکر و سپاس گذاری رو دارم.hoomangoodarzy اگه روزانه دولتی قبول شدی باید دوسال از آخرین کنکورت بگذره
-
تا وقتی ک میتونین برای تغیر ی قانونی کاری انجام بدین تلاش کنین بعدش هر کاریم کنین ب درد نمیخوره
mo به نظر شما چه کاری از دستم بر میاد؟
-
hoomangoodarzy اگه روزانه دولتی قبول شدی باید دوسال از آخرین کنکورت بگذره
@Mr-Dr-En مثلا اگه کنکور ۹۵ دادی نباید ۹۶ و ۹۷ آزمون بدی
-
mo به نظر شما چه کاری از دستم بر میاد؟
hoomangoodarzy
همون کاری ک بقیه دارن میکنن و ننشستن فقط نگاه کنن و سریع خودشونو با شرایط جدید وقف بدن
حداقلش اینه ک بعدش با خودت میگی من تمام تلاشمو کردم
الان بعضی ها با این بی عدالتی بزرگ کنار اومدن ک تاثیر معدل قطعی باشه -
hoomangoodarzy
همون کاری ک بقیه دارن میکنن و ننشستن فقط نگاه کنن و سریع خودشونو با شرایط جدید وقف بدن
الان بعضی ها با این بی عدالتی بزرگ کنار اومدن ک تاثیر معدل قطعی باشهmo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
hoomangoodarzy
الان بعضی ها با این بی عدالتی بزرگ کنار اومدن ک تاثیر معدل قطعی باشه -
@m-bahrami1378
جدی گفتم
-
@spid در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@m-bahrami1378
جدی گفتم
الکی میگی
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: