هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
باهمتون قهرم
@murphy @m__sadra__b
dlrm -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیبخشمتون اگه در گوشی حرف میزنین
@m__sadra__b -
__chakisaldva__replied to the end on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
من همیشه دوتا بطری دارم
یکی کنار میز یکی کنار تخت
منتهی الان خالیه شرمنده
البته خالیشم بی کاربرد نیست dlrm
باشه ( :
@murphy -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من یه آب معدنی میخوام حال ندارم پاشم برم تو آشپزخونه خیلی دوره انصافا
@m__sadra__b -
خب ؟!
dlrm -
__chakisaldva__replied to the end on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۲۰ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
برا تو چی بگیرم ؟
کار دارم فعلا ( :
@murphy -
@m__sadra__b
موهاتو واسم وا بذار -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سر راه از سوپرمارکت بگیر واسه خودت منم نوشابه نمیخورم کلا
تو شام خوردی انقد حرف از غذا میشه پس نیفتی
برو بخواب
@m__sadra__b -
__chakisaldva__نوشتهشده در ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
درخواستی
dlrm -
نوشابه دوس ندارم
دلستر سفارش بده
قهوه ... ( :
@murphy -
چرا انقد ایموجی گذاشتم
-
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو هم اگه میفهمیدی این بیشعور گفتنتو نمیذارم رو حساب شعورت نمیگفتی
آقا نوشابه نگرفتم باز کن برام
@m__sadra__b -
__chakisaldva__replied to the end on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده
اینکه میفهم شوخیه
ولی کلا بیشعورم بهم برنمیخوره
@murphy -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جزء آدمای نادری هستی تو انجمن که توضی لازم نداری هر چی میگم میفهمی شوخیه اینو بقیه میخونن یاد بگیرن انقد دهن منو سرویس نکنن
امشب که ایموجی داشت اون شب دیگه فوش میدادم بدون ایموجی تو با شوخی جواب میدادی حال کردم
هر کس دیگه ای بود با اولین پست جیغ میکشید
@m__sadra__b -
__chakisaldva__replied to the end on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چی باعث شده همچین طرز تفکری درمورد من داشته باشی ؟
@murphy -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط the end انجام شده
:| نه بابا یه دونس اون موقع هی پست میذاشتم بعدش با دوستم صحبت میکردم نصف شبی حالش خوب نبود . همون یه پرسو نخوردم من فداکار مفلوک
@m__sadra__b -
the endreplied to __chakisaldva__ on ۳۰ خرداد ۱۳۹۸، ۲۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فک کردم الان بهت بر میخوره
@m__sadra__b
پست 58934 از 282056