هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام بچهها میگم کسی واسه صبح ساعت 6 بیدار شدن راهکاری داره؟!؟!
(شبا 12 میخوابم.هرچی گوشیم زنگ میزنه پامیشم قطعش میکنم میگم یکم دیگه بخوابم بعد پامیشم ولی....)missdiba در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
(شبا 12 میخوابم.هرچی گوشیم زنگ میزنه پامیشم قطعش میکنم میگم یکم دیگه بخوابم بعد پامیشم ولی....)سلام اول 8ساعت فیکس بخوابید خودتون اتوماتیک ساعت 6 بیدار میشید یعنی 10/5 بخوابید ساعت 6 بدون گوشی بیدار میشید
هشدار گوشی را بزارید رو آخرین صدا کنار خودتون نگذارید بزارید یه چند متر اونور تر مجبور میشید پاشیدبرییدسراغش خواب از چشمتون میپره. -
missdiba در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
(شبا 12 میخوابم.هرچی گوشیم زنگ میزنه پامیشم قطعش میکنم میگم یکم دیگه بخوابم بعد پامیشم ولی....)سلام اول 8ساعت فیکس بخوابید خودتون اتوماتیک ساعت 6 بیدار میشید یعنی 10/5 بخوابید ساعت 6 بدون گوشی بیدار میشید
هشدار گوشی را بزارید رو آخرین صدا کنار خودتون نگذارید بزارید یه چند متر اونور تر مجبور میشید پاشیدبرییدسراغش خواب از چشمتون میپره. -
@miladsaeedi ممنون که جوابمو دادید
واقعا دیگه داره اشکم درمیاد از این وضعیتم.آخه 8 ساعت خیلی زیاده اونم امسال.همش عذاب وجدان میگیرم
missdiba
۷-۸ ساعت خواب تو ۲۴ ساعت هم مناسبه هم کافی
فکر نکنید با کم خوابیدن مشکل حل میشه
شما اگه زمان های اضافی که واس چک کردن اینستا ی سر برم انجمن و برم بیرون بیام و... که کم هم نیستن جم بزنی میبینی شد ۵-۶ ساعت
و یکم منسجم تر بخونی و مدیریت زمانو یاد بگیری مشکلت حل میشه -
missdiba
۷-۸ ساعت خواب تو ۲۴ ساعت هم مناسبه هم کافی
فکر نکنید با کم خوابیدن مشکل حل میشه
شما اگه زمان های اضافی که واس چک کردن اینستا ی سر برم انجمن و برم بیرون بیام و... که کم هم نیستن جم بزنی میبینی شد ۵-۶ ساعت
و یکم منسجم تر بخونی و مدیریت زمانو یاد بگیری مشکلت حل میشه -
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: کاش کلاغه به خونش میرسید
-
@milad91
شما کتاب درسی زیست و شیمی رو تازگیا گرفتین؟
یادمه ی بار آدرس ی سایتی رو گذاشتین.الان ندارمش...اگ میشه بذارین دوباره.عجله دارم -
SenatOr سلام چون عجله دارید من با اجازه جوابتونو میدم.
زیست و شیمی چندم و چاپ چه سالی رو میخواید تا لینکشو بذارم براتون؟!؟! -
SenatOr سلام چون عجله دارید من با اجازه جوابتونو میدم.
زیست و شیمی چندم و چاپ چه سالی رو میخواید تا لینکشو بذارم براتون؟!؟! -
-
missdiba در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چاپ چه سالی
شیمی چاپ سیزدهم سال 93
زیست چاپ پونزدهم سال 93 -
SenatOr اینجا میفروشه
http://www.ajansbook.com/shopproduct/search/id/78/ -
SenatOr اینجا میفروشه
http://www.ajansbook.com/shopproduct/search/id/78/