هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@_azar_
اذر؟
من ازت هیچی نمیدونم
از اینکه تو زندگیت چه شرایطی داری هم هیچی نمیدونم
از اینکه حق داری ناامید باشی یا ن..ازاینکه چی شد که اینجوری شد .از هیجکدوم اینا نمیدونم وحق ندارم راجبت قضاوت کنم
ولی حداقلش اینه خوب میفهممت...چون خودمم دست کمی از تو ندارم
ی متنی خوندم باعث شد خیلی دیدم تغییر کنه...دوباره شروع کنم.
میگفت اگر امسال نتونی اگر امسال بلند نشی مجبوری ی عمر واسه بقیه کارکنی.تو هم قطعن میتونی...من میدونم که میتونی@mohaddese-p-o-i محدثه ی عزیزم
من حالم خیلی خوشه(:
یکم تا صحبت از دین میشه ذهنا میره طرف اندوه
نه عزیزم
من توبه کردم
تلاش نکردن هم گناهه
لاضرر و لاضرار
کسی که تلاش نکنه هم خودشو محروم میکنه هم جهانو
اتفاقا میخوام تلاش کنم
واسه امام زمانم(:
این قشنگ ترین نوع تلاش کردنه
و نه اضطرابی بهم میده
نه خسته م میکنه
میخوام از سطح دنیای مادی بالاتر برم
وصل شم به قدرت لایزال خدا
قطره ای که به دریا پیوست,
دیگه قطره نیست
خودِ خودِ دریاست(: -
@mohaddese-p-o-i محدثه ی عزیزم
من حالم خیلی خوشه(:
یکم تا صحبت از دین میشه ذهنا میره طرف اندوه
نه عزیزم
من توبه کردم
تلاش نکردن هم گناهه
لاضرر و لاضرار
کسی که تلاش نکنه هم خودشو محروم میکنه هم جهانو
اتفاقا میخوام تلاش کنم
واسه امام زمانم(:
این قشنگ ترین نوع تلاش کردنه
و نه اضطرابی بهم میده
نه خسته م میکنه
میخوام از سطح دنیای مادی بالاتر برم
وصل شم به قدرت لایزال خدا
قطره ای که به دریا پیوست,
دیگه قطره نیست
خودِ خودِ دریاست(: -
@mohaddese-p-o-i نه دوست مهربونم
فقط از اینکه به خودم و بقیه آسیب زدم شرمنده ام
وگرنه ناامیدی که خودش گناه کبیره س
دیوونه ام مگه ناامید شم؟
امید دارم چه جوور;) -
@mohaddese-p-o-i نه دوست مهربونم
فقط از اینکه به خودم و بقیه آسیب زدم شرمنده ام
وگرنه ناامیدی که خودش گناه کبیره س
دیوونه ام مگه ناامید شم؟
امید دارم چه جوور;) -
@_azar_ میدونم
-
@_azar_ خب خدا روشکر...
شرمندگیتم وقتی از این ازمون سربلند بیرون بیای میشه افتخار...جبران میشه!
اطرافیان چیزی جز اینم برامون نمیخوان -
@mohaddese-p-o-i هرچند
ادم خودش ی جور عذاب وجدان داره...ولی فقط با فکر کردن به رسیدن میتونی این عذاب وجدان ازاردهنده ارو خفه کنی
خب...گاهی هم خوبه این عذاب ...ترقیبت میکنه به ادامه دادن@mohaddese-p-o-i دقیقا همینطوره(:
ممنونم که وقتتو بهم دادی
موفق باشی محدثه ی عزیز(: -
@mohaddese-p-o-i دقیقا همینطوره(:
ممنونم که وقتتو بهم دادی
موفق باشی محدثه ی عزیز(: -
@_azar_ در کل معذرت
-
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
@Ata-1381 در پانسیون مطالعاتی های مشهد رو معرفی میکنید لطفا؟ (: گفته است:
reyhanehbayat خیلی داری رک حرف می زنیا.شیطون.:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
درکل از دیروز تو ذهنم بود این کلمه رک ایشون رک یعنی چی؟تعریفتون از رک چیه؟توهین؟هر چی میخوای بگی چون رکی؟نه
رک به کسی میگن که تو چیزی که به خودش مربوطه راحت حرفشو بزنه مثلا طرف یه چیزی ازت میخواد بگی نه این یعنی تو رکی نه اینکه بیای سوال کسی رو مسخره کنی
در کل گفتم -
@Ata-1381 در پانسیون مطالعاتی های مشهد رو معرفی میکنید لطفا؟ (: گفته است:
درکل از دیروز تو ذهنم بود این کلمه رک ایشون رک یعنی چی؟تعریفتون از رک چیه؟توهین؟هر چی میخوای بگی چون رکی؟نه
رک به کسی میگن که تو چیزی که به خودش مربوطه راحت حرفشو بزنه مثلا طرف یه چیزی ازت میخواد بگی نه این یعنی تو رکی نه اینکه بیای سوال کسی رو مسخره کنی
در کل گفتم@Syner بابا باهووووووووش
این حجم از اعتماد ب نفست گیگی چند؟ -
قابل تامل :
این روزها تبلیغ زیادی برای مطالعه کتاب می شود. دراین تبلیغ ها که اتفاقا توسط افراد فرهیخته انجام می شود، مطالعه کتاب مساوی با تفکر در نظر گرفته می شود، به این معنا که کتاب بخوانید تا متفکر و دانا شوید. اما آیا صرف کتاب خواندن ما متفکر و دانا می شویم؟
.
.
برای پاسخ به این سوال باید بین دو تفکر سطح بالا و سطح پایین تمایز قائل شویم:
- سطوح تفکر
سطح پایین
عبارتند از آگاهی از اطلاعات، فهمیدن اطلاعات و کاربرد اطلاعات. سطوح بالاتر
تفکر عبارتند از تفکیک اطلاعات، ترکیب(آفرینش چیز جدیدی از اطلاعات قبلی)، ارزشیابی(اندیشه کردن درباره درستی و نادرستی اطلاعات)
.
.
آیا صرف کتاب خواندن می توان تفکر سطح بالا داشت؟
.
.
کودک و بزرگسال تا زمانی که نتوانند از مطالعات خود ترکیب جدیدی درست کنند، نگاهی جدید و تفکری جدید خلق کنند، یا درباره درستی و نادرستی اطلاعاتی که از کتاب ها می خوانند فکر کنند و آنها را ارزشیابی کنند، در همان مرحله تفکر سطح پایین هستند. ما با تماشای انیمشن و فیلم هم می توانیم به تفکر سطح پایین دست یابیم.
.
.
با این مقدمه ما تا زمانی که نتوانیم از آنچه می خوانیم نگاهی جدید خلق کنیم و تا زمانی که نتوانیم اطلاعاتی که دریافت می کنیم ارزیابی کنیم، به تفکر سطح بالا دست نمی یابیم. هر فعالیتی که ما در آن منفعل باشیم تفکر سطح پایین است. اما زمانی که ما درباره اطلاعات دریافتی و درستی و نادرستی آن ها اندیشه کردیم به معنای واقعی کلمه در حال تفکر هستیم. بنابراین در این مسیر نه تنها کتاب که فیلم و انیمیشن هم می تواند به ما و کودکان کمک کند تا به تفکر سطح بالا دست یابیم. بنابراین زمانی که با این سطح تبلیغات برای خواندن کتاب مواجه می شویم باید به آن ها انتقادی نگاه کنیم ... به هر تبلیغی باید نگاهی نقادانه داشت ...
به نوشته های من هم انتقادی نگاه کنید ! - سطوح تفکر
-
قابل تامل :
این روزها تبلیغ زیادی برای مطالعه کتاب می شود. دراین تبلیغ ها که اتفاقا توسط افراد فرهیخته انجام می شود، مطالعه کتاب مساوی با تفکر در نظر گرفته می شود، به این معنا که کتاب بخوانید تا متفکر و دانا شوید. اما آیا صرف کتاب خواندن ما متفکر و دانا می شویم؟
.
.
برای پاسخ به این سوال باید بین دو تفکر سطح بالا و سطح پایین تمایز قائل شویم:
- سطوح تفکر
سطح پایین
عبارتند از آگاهی از اطلاعات، فهمیدن اطلاعات و کاربرد اطلاعات. سطوح بالاتر
تفکر عبارتند از تفکیک اطلاعات، ترکیب(آفرینش چیز جدیدی از اطلاعات قبلی)، ارزشیابی(اندیشه کردن درباره درستی و نادرستی اطلاعات)
.
.
آیا صرف کتاب خواندن می توان تفکر سطح بالا داشت؟
.
.
کودک و بزرگسال تا زمانی که نتوانند از مطالعات خود ترکیب جدیدی درست کنند، نگاهی جدید و تفکری جدید خلق کنند، یا درباره درستی و نادرستی اطلاعاتی که از کتاب ها می خوانند فکر کنند و آنها را ارزشیابی کنند، در همان مرحله تفکر سطح پایین هستند. ما با تماشای انیمشن و فیلم هم می توانیم به تفکر سطح پایین دست یابیم.
.
.
با این مقدمه ما تا زمانی که نتوانیم از آنچه می خوانیم نگاهی جدید خلق کنیم و تا زمانی که نتوانیم اطلاعاتی که دریافت می کنیم ارزیابی کنیم، به تفکر سطح بالا دست نمی یابیم. هر فعالیتی که ما در آن منفعل باشیم تفکر سطح پایین است. اما زمانی که ما درباره اطلاعات دریافتی و درستی و نادرستی آن ها اندیشه کردیم به معنای واقعی کلمه در حال تفکر هستیم. بنابراین در این مسیر نه تنها کتاب که فیلم و انیمیشن هم می تواند به ما و کودکان کمک کند تا به تفکر سطح بالا دست یابیم. بنابراین زمانی که با این سطح تبلیغات برای خواندن کتاب مواجه می شویم باید به آن ها انتقادی نگاه کنیم ... به هر تبلیغی باید نگاهی نقادانه داشت ...
به نوشته های من هم انتقادی نگاه کنید ! - سطوح تفکر
-
@نوشابه ولی اینم در نظر باید گرفت که یک دفعه به تفکر سطح بالا نمیشود دست پیدا کرد باید انقدر خواند تا بدستش اورد حتی تفکر سطح پایین هم مفیده
شایدم هر چه بخوانی بدست نیاری
ولی خب دونستن فرقشون به درکش کمک میکنه -
@نوشابه سلام.پارسال برای مقاومت از تدریس دبیرای الا استفاده کردین؟
من ندیدم هیشکدومو...اگ دیدین،ب نظرتون کدوم خوب بودن؟ -
SenatOr
ن فیزیک ۳ و حرکت و دینامیک رو خودم خوندم ... ولی به طور کلی من استاد طلوعی رو ترجیح میدم