هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
aaalizadeh79 چون استاداشون گفتن استاد استاداشون گفتن ک اینطور شده
@فاطمه23 و احتمالن نسل دبیرای بعدی هم بگن هاچ و این همینجوری ادامه پیدا کنه.
-
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati خوبی چطوری چ خبرا
ممنون عزیزم .سلامتیت
-
aaalizadeh79 اره تبدیل ب ی چرخه شده
-
aaalizadeh79 شاید تو شیمی رواج باوشه و ی جایی نشئت گرفته باشه
-
@miss-besharati خوبی چطوری چ خبرا
ممنون عزیزم .سلامتیت
-
-
-
@فاطمه23 منک گوشی ندارم عزیز
بعدشم بحث پول نیس بابام میگ سرتو بهش مشغول کردی زیاد درس نمیخونی
اگ بدونه کله امو میکنه -
@miss-besharati حس میکنم اصلا زندگی نمیکنم هیچ لذتی نمیبرم حس مکنم تو ی زمین بازیم دارم میدوم اما چیزی در انتظارم نی ما ادمای معمولی حس میکنم معنی واقعی زندگی رو نمیدونیم
-
@miss-besharati حس میکنم اصلا زندگی نمیکنم هیچ لذتی نمیبرم حس مکنم تو ی زمین بازیم دارم میدوم اما چیزی در انتظارم نی ما ادمای معمولی حس میکنم معنی واقعی زندگی رو نمیدونیم
والا نمیدونم چی بگم .نظری ندارم
-
رفتم الفبای فرانسوی رو گوش دادم ظاهرن به اچ میگن هاچ و احتمالن چون علم شیمی توسط دانشمندای فرانسوی پیشرفت زیادی داشته تو ایران هم اینجوری شده 0_1540756324330_Fr-H-fr-Paris.ogg این فایل صوتی تلفظ H بود تو اینترنت
-
@فاطمه23 همین ک بندگی کنی برای خدا و روزاتو پر از تلاش سپری کنیو ایندتو بسپاری ب خدا حس و حالت خوب میشه
-
@فاطمه23 همین ک بندگی کنی برای خدا و روزاتو پر از تلاش سپری کنیو ایندتو بسپاری ب خدا حس و حالت خوب میشه
-
رفتم الفبای فرانسوی رو گوش دادم ظاهرن به اچ میگن هاچ و احتمالن چون علم شیمی توسط دانشمندای فرانسوی پیشرفت زیادی داشته تو ایران هم اینجوری شده 0_1540756324330_Fr-H-fr-Paris.ogg این فایل صوتی تلفظ H بود تو اینترنت
aaalizadeh79 خسه نباشی مرسی