هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بود فالوم کنه
اگ سیگاری نکش
فروید کسی بود ک خدابیامرز برگ میکشید وگفت نیکوتین برای مغز خوبه زمانیکه سرطان حنجره و دهن و گلو گرفت گفت ک سیگار نکشین و اشتباهشو قبول کرد و نظرشو رد کرد
پس سیگار نکشمرحوم فروید نیکوتین سهله عاشق کوکایینم بود
دوست مروفینیشم به کوکایین معتاد کرد کشت بعدش دیگه هیچوقت از کوکایین حرف نزدچرا آخر عمرش از هر ماده مخدری گفت برای رفع حالتهای پریشانی استفاده نکنید ک هیچ تاثیری نداره
بیچاره نظرشو رد کرد
زد خودشم کشت آخر -
@G-B-A-S در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
میگم لوس نمیشه اگه بگم وجه تمایز منم بگین:| ؟
از لایک هاتون معلومه
ولش کن نمیخواد اصن -
فااطمه اره رد کرد ولی اولش بد اشتباه کرد ولی هر ادمی از نظری که یه عمر بهش پایبند بوده بر نمیگرده از این نظر قابل تحسینه
دقیقا برای همینه ک بین تمام روانشناسا اول فریدو قبول دارم حتی نظریشو ک بنظر من پایه و اصول تمام نظریات بعدیه حتی اوناییک نقضش کردن
-
فااطمه یه کتاب بود دنیای سوفی فهرستشو نگا میکردم یه بخشش مربوط به فروید بود باید بخونمش
با مرحوم زیاد شوخی کردم یکم عذاب وجدان گرفتم@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه یه کتاب بود دنیای سوفی فهرستشو نگا میکردم یه بخشش مربوط به فروید بود باید بخونمش
با مرحوم زیاد شوخی کردم یکم عذاب وجدان گرفتمخدابیامرز آدم خوبی بود انگار
کلا خیلی خوبه تو کتاب وقتی نیچه گریست یکم باهاش آشنا شدم ازش خوشم اومد جذاب بود بعدا تو رشته خودم بیشتر ازش خوندم بیشتر تر تر دوسش دارم -
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner
خیلی قاطع گاهی :|
هر چیزی رو قبول نمی کنید
اعتماد به سقف جزء جدانشدنی پسراست :|من هرچی تاحالا پسردیدم سقفم زده اونور..
-
@Syner
اعتماد به سقف جزء جدانشدنی پسراست :|اقا اینو من قبول ندارم من اعتماد به نفسم کجا بالاس؟
@Syner
اعتماد به سقف جزء جدانشدنی پسراست :|اقا اینو من قبول ندارم من اعتماد به نفسم کجا بالاس؟
گفتید شباهت دیگه
همه این یکیو دارید انصافا :|
-
@G-B-A-S وحشی بودنت
ب حرف گوش نکردنت
شوخی
عشقی
مهربونی
بدی هاو خوبی ها خوب و قشنگ یادت میمونه!
بلدی روی حرفت وایستی !البته الان نمیدونم چرا اینجوری میکنی -
با مرحوم زیاد شوخی کردم یکم عذاب وجدان گرفتمخدابیامرز آدم خوبی بود انگار
کلا خیلی خوبه تو کتاب وقتی نیچه گریست یکم باهاش آشنا شدم ازش خوشم اومد جذاب بود بعدا تو رشته خودم بیشتر ازش خوندم بیشتر تر تر دوسش دارم -
f r
چقدر خوبه که با وجود مجازی بودنمون ولی واقعا همو میشناسیم
الان به قول رومیسا لج کردم -
@Syner
گفتید شباهت دیگه
همه این یکیو دارید انصافا :|