هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فرم برای برنامه ریزی روزانه فردی
0_1539539494556_daily-report.pdf -
سلام دوستان،آقای کازرانیان که دارن صفر تا صد فیزیک جدید رو درس میدن ما که نظام قدیم هستیم هم میتونیم ببینیم؟فصل های حرکت شناسی و الکتریسیته ی ساکن و کار و انرژی و اندازه گیری و فشار رو درس دادن تا الان
ممنون میشم جواب بدین -
فرم برای برنامه ریزی روزانه فردی
0_1539539494556_daily-report.pdf -
mriaw به نظرم شما ک نظام قدیم هستین دیگه نباید استرس منابع داشته باشین...علاوه بر آلا خیلی موسسه های دیگه هم براتون فیلم های آموزشی تهیه کردن!
Mr_Ashkan در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw به نظرم شما ک نظام قدیم هستین دیگه نباید استرس منابع داشته باشین...علاوه بر آلا خیلی موسسه های دیگه هم براتون فیلم های آموزشی تهیه کردن!
چه ربطی داره؟من با فیزیک مشکل دارم خواستم ببینم میشه از نظام جدید دید یا نع
-
-
-
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw آقای کازرانیان کلاس درسش رو ببین که کامله. اینجوری مطمئنی که برای نظام خودت هم هست.
کلاس درسش خوبه؟وقتگیر نیس؟نتیجه میده؟
-
Syner@ https://forum.alaatv.com/topic/8733/تغییر-فوری فک کنم اینجا گفتن علتش رو
-
mriaw آقای کازرانیان کلاس درسش رو ببین که کامله. اینجوری مطمئنی که برای نظام خودت هم هست.
کلاس درسش خوبه؟وقتگیر نیس؟نتیجه میده؟
-
mriaw کازرانیان مفهومی درس میده. اول باید مفهوم رو بدونی بعد بری روی تست دیگه.
در ضمن چرا سرعت فیلما رو تنظیم نمیکنی که زودتر بتونی ببینی اینطوری وقت کم تری میگیره ازت.@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
در ضمن چرا سرعت فیلما رو تنظیم نمیکنی که زودتر بتونی ببینی اینطوری وقت کم تری میگیره ازت.ینی چی؟چیجوری؟
-
در ضمن چرا سرعت فیلما رو تنظیم نمیکنی که زودتر بتونی ببینی اینطوری وقت کم تری میگیره ازت. -
@marylotfi چه ایده جالبی
بهش فکر نکرده بودم
امیدوارم فقط با سرعت دو برابر حرف اساتید رو متوجه بشم -
در ضمن چرا سرعت فیلما رو تنظیم نمیکنی که زودتر بتونی ببینی اینطوری وقت کم تری میگیره ازت.ینی چی؟چیجوری؟