هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm مامان
باباش امده بودن مدرسه میرم شکایت میکنم ال میکنم بل میکنم دخترم دستش درد میکنهتوعمرم پدر مادر ب این بی شخصیتی ندیده بودم
-
dlrm ب اونا نگفتم خبر ندارن یدفعه فکک ن سر کلاس صدام زدن بیا دفتر رفتم دفتر طرف هر چی از دهنش در امده بهم گفته منم گفتم دلیلی نداره بهم حرف بگید وقتی من معذرت خاهی کردم گفتن معذرت خاهیت ب جهنم ب چ درد ما میخوره از این حرفا
منم بغضم گررفت 2 تا ادم خر گنده جلوی ی دختر 17 ساله رو گرفتن تهدیدش میکنن میریم عکس بگیرم شکایت کنیم ال کنیم بل کنیم
-
dlrm ب اونا نگفتم خبر ندارن یدفعه فکک ن سر کلاس صدام زدن بیا دفتر رفتم دفتر طرف هر چی از دهنش در امده بهم گفته منم گفتم دلیلی نداره بهم حرف بگید وقتی من معذرت خاهی کردم گفتن معذرت خاهیت ب جهنم ب چ درد ما میخوره از این حرفا
منم بغضم گررفت 2 تا ادم خر گنده جلوی ی دختر 17 ساله رو گرفتن تهدیدش میکنن میریم عکس بگیرم شکایت کنیم ال کنیم بل کنیم
@فاطمه23
میگفتی برو دیه میدم اصا
دختره خورده زمین مخ مادر پدر تاب برداشته :|
خب ببرنش دکتر این کارا چیه دیگه
من یبار داشتم قد میکشیدم (دستامو برده بودم بالا خستگی در میکردم) یکی از دور اومد دوئیییید از پشت هلم داد دقیقا شدم مث پرانتز (
بعد دیگه همینستون مهره هام صدا قررررررچ داد بعدم خندیدیم :|
-
لطفا هر کس جزوه اقای پویان نظر رو داره لطفا بزاره باور کنین انقدر نوشتیم پدرمون در اومد لطفا
-
@فاطمه23
میگفتی برو دیه میدم اصا
دختره خورده زمین مخ مادر پدر تاب برداشته :|
خب ببرنش دکتر این کارا چیه دیگه
من یبار داشتم قد میکشیدم (دستامو برده بودم بالا خستگی در میکردم) یکی از دور اومد دوئیییید از پشت هلم داد دقیقا شدم مث پرانتز (
بعد دیگه همینستون مهره هام صدا قررررررچ داد بعدم خندیدیم :|
dlrm
من همینو موندم خودشم با ی افتادن با بخش نشیمن گاخهی چطور دستش ضرب دیده یعنی انقد بدنش ضعیفه اون موقع با فوت بدنش میشکنه ک من خودم پارسال روی صندلی نشسته بودم یدفعه یکی از بچه ها ندونست زد زیرش من چپ شدم افتادم روی بقیه صندلیا دستام کبود شدن پام زخمی شد بعدش ن گریه کردم ن ب خانوادم گفتم بخدا نفهمیدن اون میدیدیی چ قیامتی راه انداختتت مامان باباش دختر من شب نخابیده درس نخونده خوبهدخترش توی روز روشن 6 تا تجدید میاره
-
لطفا هر کس جزوه اقای پویان نظر رو داره لطفا بزاره باور کنین انقدر نوشتیم پدرمون در اومد لطفا
mohammadrza در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
-
dlrm
من همینو موندم خودشم با ی افتادن با بخش نشیمن گاخهی چطور دستش ضرب دیده یعنی انقد بدنش ضعیفه اون موقع با فوت بدنش میشکنه ک من خودم پارسال روی صندلی نشسته بودم یدفعه یکی از بچه ها ندونست زد زیرش من چپ شدم افتادم روی بقیه صندلیا دستام کبود شدن پام زخمی شد بعدش ن گریه کردم ن ب خانوادم گفتم بخدا نفهمیدن اون میدیدیی چ قیامتی راه انداختتت مامان باباش دختر من شب نخابیده درس نخونده خوبهدخترش توی روز روشن 6 تا تجدید میاره
-
dlrm
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش
من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید
-
با تمام وجودم میگم مادر پدر ب اون بی شخصیتی ندیده بودم ددرو بلای مامانم و بابام بخوره تو چششون
-
@فاطمه23 آره تازه خوندمشون
چه مدیر و معاون کم فکری دارینا
حالا تو مقصرم که باشی. نباید تورو ببرن تو دفتر پیش پدرو مادر یه دانش اموز دیگه جواب پس بدی که واااا
حتما با خانوادت در جریان بذار این قضیه رو ماتان -
@فاطمه23
ببیییین
آدرس بده خودم بیام بریم کتک کاری
شلوار 6 جیب بپوش
منم حمید صفت و یاس و اینا میارمشبیه این خفنا بشیم
لاک چ رنگی بزنم فقط؟