هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بچه ها من تصمیم گرفتم روزی ۱۷ بخونم
.. خدایی راس میگم
از ۷تا ۱۲ ...به ازای هر سه ساعت نیم ساعت استراحت@پسر-شجاع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
.. خدایی راس میگم
از ۷تا ۱۲ ...به ازای هر سه ساعت نیم ساعت استراحتو من میگم فوقش یه هفته بتونین بخونین
یکم واقع گرایانه نگاه کنید این کار ااونم به صورت یهویی نمیشه
شما اگه میخوای زیاد بخونی همون 13 ساعت رو بخونین
همین الان وقتی ساعت پیاماتونو ببینید میفهمید که تقریبا یکو و خورده ای ساعته که اینجایین
البته به من ربطی نداره و خودمم دوس ندارم یکی بهم بگه زیاد میای ولی واسه این گفتم که با این شرایط باید بیشتر خودتونو بشناسید -
@پسر-شجاع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
.. خدایی راس میگم
از ۷تا ۱۲ ...به ازای هر سه ساعت نیم ساعت استراحتو من میگم فوقش یه هفته بتونین بخونین
همین الان وقتی ساعت پیاماتونو ببینید میفهمید که تقریبا یکو و خورده ای ساعته که اینجایین
البته به من ربطی نداره و خودمم دوس ندارم یکی بهم بگه زیاد میای ولی واسه این گفتم که با این شرایط باید بیشتر خودتونو بشناسید@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
.. خدایی راس میگم
البته به من ربطی نداره و خودمم دوس ندارم یکی بهم بگه زیاد میای ولی واسه این گفتم که با این شرایط باید بیشتر خودتونوسلام ممد.
من از یه ماه مونده به بهار استارت زدم و تا الان روزی میانگین 14 میخوندم ...البته بجز بعضی روزا که هیچی نمیخوندم...پس من پتانسیلشو دارم..تا اخر فروردین هم کل درساا رو تموم میکنم ینی تو 60 روز کل کنکور رو جمع کردم!...ماه بعد هم کلا مرور دقیق میکنم کل درسا رو و ازمون میگیرم تند تندماه اخرم میرم سنجش شایدم قلمچی الان دو روزه دارم برنامه ماه بعد ام رو میریزم و اسه همین امرو یه نمه علافم...ولی به نکته ظریفی اشاره کرده بودی .. -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
.. خدایی راس میگم
البته به من ربطی نداره و خودمم دوس ندارم یکی بهم بگه زیاد میای ولی واسه این گفتم که با این شرایط باید بیشتر خودتونوسلام ممد.
من از یه ماه مونده به بهار استارت زدم و تا الان روزی میانگین 14 میخوندم ...البته بجز بعضی روزا که هیچی نمیخوندم...پس من پتانسیلشو دارم..تا اخر فروردین هم کل درساا رو تموم میکنم ینی تو 60 روز کل کنکور رو جمع کردم!...ماه بعد هم کلا مرور دقیق میکنم کل درسا رو و ازمون میگیرم تند تندماه اخرم میرم سنجش شایدم قلمچی الان دو روزه دارم برنامه ماه بعد ام رو میریزم و اسه همین امرو یه نمه علافم...ولی به نکته ظریفی اشاره کرده بودی .. -
بچه ها ....
کسی میدونه فیلم درسی جغرافیای پیش انسانیو میتونم از کجا بیارم اگ میدونید بگید .باتشکرررررر
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
بچه ها ....
کسی میدونه فیلم درسی جغرافیای پیش انسانیو میتونم از کجا بیارم اگ میدونید بگید .باتشکرررررر
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
"پرگار: فردریش نیچه"(همین متنو اگه تو یوتیوب بزنید برنامشو میاره) یکی از زیباترین زیباترین و زیباترین بحث های فلسفی بود که دیدم
وقتی میدیدمش پیشفرض های ذهنیم دقیقا مثل یه توپ شده بود با هر نظر هر فرد میرفت جایی بعضی وقتا وزنه سنگینی رو توی توپ احساس میکردم که فکر کنم تعصبم به نیچه است خیلی سعی کردم متعصبانه نگا مکمک ولی باید قبول کرد غیر ممکنه
حرف های آشوری رو بیشتر قبول دارم چون مترجم اثار نیچه است و قطعا باهاش زندگی کرده -
"پرگار: فردریش نیچه"(همین متنو اگه تو یوتیوب بزنید برنامشو میاره) یکی از زیباترین زیباترین و زیباترین بحث های فلسفی بود که دیدم
وقتی میدیدمش پیشفرض های ذهنیم دقیقا مثل یه توپ شده بود با هر نظر هر فرد میرفت جایی بعضی وقتا وزنه سنگینی رو توی توپ احساس میکردم که فکر کنم تعصبم به نیچه است خیلی سعی کردم متعصبانه نگا مکمک ولی باید قبول کرد غیر ممکنه
حرف های آشوری رو بیشتر قبول دارم چون مترجم اثار نیچه است و قطعا باهاش زندگی کرده@Syner
سلام
باشه -
اینقدر پول دارم که میتونم بقیه عمرمو
تو راحتی زندگی کنم.....
البته تو gta ! -
@Saahaar
مگه بده پدر و پسر با هم باشن؟! -
@Saahaar
مگه بده پدر و پسر با هم باشن؟!