کتاب کمک درسی برای زیست یازدهم
-
سلام.برای انتخاب کتاب کمک درسی بین دو منبع گیر افتادم.یکیش خیلی سبز و یکی دیگه گاج.
خیلی سبز تستش میخوام بخرم چون هم درسنامه قوی و خوبی داره و هم تست داره ولی گاج هم میکرو طبقه بندی زیستو انتخاب کردم ولی پایه هست هم دهم داره و هم یازدهم درسنامش هم قویه خوبه ولی بدیش اینه ک تست نداره.باید برا تستش هم جلد دومش بخری که از خود کتاب هم گرون تره.بعضیا میگن واسه زیست گاج خوبه.بنظرتون چیکار کنم؟:frowning_face: -
این ک کتابی تست داره دلیل نمیشه ک حتما کتاب خفنیِ!
از کتابخونه یا دوستات هر دو کتاب رو قرض بگیر و بعد ی فصل مشترک رو از هردو کار کن ؛ با هر کتابی که راحت بودی و تستای خوبی داشت (تست خوب لزوما تستی نیست که میتونی تو سه سوت بزنی!) اونُ تهیه کن
خیلی سبز هم تست داره و هم درسنامه اما ممکنه از فضای کتاب خوشت نیاد (مثلا حس کنی که خیلی خشکِ )
اجازه بده باهات رک باشم ! اینکه بعضیا میگن واسه زیست گاج خوبه شد دلیل آخه ؟
قبول دارم ک هزینه کتاب کنکورا بالاست ، میتونی از سایت فیدیبو نسخه اندروید کتاب رو بخری ( نمیدونم کتابی ک میخوای اونجا هست یا ن ولی قیمت کتابای اندروید خیلی خیلی کمتره )
و ی راه دیگه هم هست : کتاب دست دوم بگیر! با نصف قیمت میشه ی کتاب خیلی تمیز خرید
و تو سایت دکتر آی کیو عضو شو ، سایت گاج به اعضای این سایت گاها کد تخفیف میده ( من پارسال از این روش زیاد استفاده کردم ! مثلا همه آی کیو رو 100 تومن خریده بودن من با کد تخفیف 50 تومن گرفتمش! :smiling_face_with_sunglasses: )