-
الومینیوم هم چند ایزوتوپ داره ک فقط یکیش پایداره%
-
ن چرا بنویسه دو ایزوتوپ داره سه تا داره حالا شاید یکیش پایدار نباشه(من نمیدونم)ولی در کل سه تا داره
کتاب نوشته اکسیژن سه ایزوتوپ 16 و 17 و 18 دارد
یعنی همون اکسیژن معروف 16 که نماینده اکسیژن هست و ما باهاش کار می کنیم و مسئله حل می کنیم >>>> ایزوتوپ گرفته شده !
-
یعنی همون اکسیژن معروف 16 که نماینده اکسیژن هست و ما باهاش کار می کنیم و مسئله حل می کنیم >>>> ایزوتوپ گرفته شده !
yasamanbanu در ایزوتوپ گفته است:
خب؟؟؟....
-
خب؟؟؟....
mohammad666666 در ایزوتوپ گفته است:
خب؟؟؟....
خب گه مشکلی داره اکسیژن 16 با وجود دو تای دیگه میتونه یک ایزوتوپ از سه ایزوتوپ اکسیژن باشه
mohammad666666 در ایزوتوپ گفته است:
خب؟؟؟....
خب مگه مشکلی داره ؟اکسیژن 16 با وجود دو تای دیگه میتونه یک ایزوتوپ از سه ایزوتوپ اکسیژن باشه
ایرادی نداره بگیم اکسیژن 16 یک ایزوتوپاستتتت..اگه 17و18نبودن 16هم یک ایوتوپنبوود -
یاسمن چرا گیج میکنی بچه مردمو؟خخخ
تو تاحالا دیدی یه جا از کتاب نوشته باشه فلان عنصر یک ایزوتوپ داره و حرفی هم از پایدار بودن نزده باشه؟
اگر چنین چیزی گفته بود حق با شما بود
ولی الان گفته یک ایزوتوپ پایدار داره
به نظر من اینکه فلان عنصر یک ایزوتوپ داشته باشه هذیونه به قول استاد سبطی(املا؟)
چون یا یک عنصره بدون ایزوتوپ
یا دوتا ایزوتوپ داره
یا بیشتر
اون یک ایزوتوپ پایداره نه یک ایزوتوپ -
یاسمن چرا گیج میکنی بچه مردمو؟خخخ
تو تاحالا دیدی یه جا از کتاب نوشته باشه فلان عنصر یک ایزوتوپ داره و حرفی هم از پایدار بودن نزده باشه؟
اگر چنین چیزی گفته بود حق با شما بود
ولی الان گفته یک ایزوتوپ پایدار داره
به نظر من اینکه فلان عنصر یک ایزوتوپ داشته باشه هذیونه به قول استاد سبطی(املا؟)
چون یا یک عنصره بدون ایزوتوپ
یا دوتا ایزوتوپ داره
یا بیشتر
اون یک ایزوتوپ پایداره نه یک ایزوتوپ@azma
اصلا هر کی هر جور دوست داره فکر کنه خخخخخ
-
@azma
اصلا هر کی هر جور دوست داره فکر کنه خخخخخ
yasamanbanu حرف من غلطه به نظرت؟
-
yasamanbanu حرف من غلطه به نظرت؟
@azma
اصلا ایزوتوپ نا پایدار رو بحث نمی کنیم که !!
الان آزمایشگاه بیان برای هیدروژن 200 تا درست کننبحث روی پایدار هست از اول
حرف من اینه
کتاب میگه اکسیژن >>>>> سه ایزوتوپ پایدار دارد >>>> 16 و 17 و 18بعد میگه فسفر یه دونه پایدار داره >>>>>>>> چند تا بنویسم ؟؟ یه دونه یا دو تا ؟؟!!
-
@azma
حرف من اینه
کتاب میگه اکسیژن >>>>> سه ایزوتوپ پایدار دارد >>>> 16 و 17 و 18بعد میگه فسفر یه دونه پایدار داره >>>>>>>> چند تا بنویسم ؟؟ یه دونه یا
@azma
حرف من اینه
کتاب میگه اکسیژن >>>>> سه ایزوتوپ پایدار دارد >>>> 16 و 17 و 18بعد میگه فسفر یه دونه پایدار داره >>>>>>>> چند تا بنویسم ؟؟ یه دونه یا دو تا ؟؟!!
اووکی
-
@azma
حرف من اینه
yasamanbanu
نمیدونم
ینی میگی ایزوتوپ پایدار ربطی به همه ایزوتوپا نداره؟
ینی اینطوری نیست که بگیم مثلا از بین چهار ایزوتوپ فسفر یکیش پایداره؟ -
yasamanbanu
نمیدونم
ینی میگی ایزوتوپ پایدار ربطی به همه ایزوتوپا نداره؟
ینی اینطوری نیست که بگیم مثلا از بین چهار ایزوتوپ فسفر یکیش پایداره؟@azma
اول به این سوال من جواب بده
وقتی استوکیومتری حل می کنی
میخوای جرم مولی یه ترکیب حساب کنی که هیدروژن دارهجرم مولی هیدروژن رو چند می گیری ؟؟
-
@azma
میخوای جرم مولی یه ترکیب حساب کنی که هیدروژن دارهجرم مولی هیدروژن رو چند می گیری ؟؟
@azma
2 -
یک می گیریم
پس وقتی هیدروژن می گن >>>>> تو فراوان ترینش یعنی پروتیم رو در نظر می گیریدر حالی که دوتریم و تریتیم هم داریم
وقتی میگن اکسیژن >>>>>>> تو اکسیژن 16 رو در نظر می گیری / در حالی که 17 و 18 هم داریم
مصیبت می دونی چیه ؟؟
کتاب اگر می گفت هیدروژن دو ایزوتوپ دارد قضیه حل بود !!
ما پیش خودمون می گفتیم >>>> پروتیم که اصلی هست >>>>>> دوتریم و ترتیم ایزوتوپ های اونن !!!کتاب گفته هیدروژن سه ایزوتوپ دارد !!
یعنی به پروتیم هم ایزوتوپ گفته شده ..! یعنی به اون عنصر اصلیه هم ایزوتوپ گفته!
الان سوال من اینه
فلوئور فسفر آلومینیم >>>>>>> یک ایزوتوپ پایدار دارد یعنی چی ؟؟؟
یعنی اصلی ها هستن ، هر کدوم یک ایزوتوپ پایدار دیگه دارن ؟؟؟ یعنی در مجموع میشه دو تا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب این با حرفای بالا جور در نمیاد کهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
-
@azma
@azma
ببینید اینایی ک شما میگین هیچ ربطی به این بحثی ک میکنیم نداره.خلاصه اینکه اگه یه عنصر ایزوتوپ داره پس نباید بگیم این عنصر یک ایزوتوپ داره چون حداقلش دو ایزوتوپ داره و اگر قراره عدد یک و بکار ببریم حتما باید پشت بندش ی قید بیاریم مثلا پایدار یا طبیعی یا ساختگی...
فک کنم موضوع روشن شد براتون. -
@azma
ببینید اینایی ک شما میگین هیچ ربطی به این بحثی ک میکنیم نداره.خلاصه اینکه اگه یه عنصر ایزوتوپ داره پس نباید بگیم این عنصر یک ایزوتوپ داره چون حداقلش دو ایزوتوپ داره و اگر قراره عدد یک و بکار ببریم حتما باید پشت بندش ی قید بیاریم مثلا پایدار یا طبیعی یا ساختگی...
فک کنم موضوع روشن شد براتون. -
موفق باشید
-
موفق باشید
همچنین:relieved_face:
-
بای:grinning_face:
-
نه خیر من سر حرف خودم هستم
اصلا ولش کنید
بحث نکنیم خسته شدم:face_with_tears_of_joy:
-
@azma
فک کنم موضوع روشن شد براتون.mohammad666666 من و شما یک نظر شدیم
یاسمن ببین شما میگی بحث پایدارو بیخیال شیم بعد مثالت پایداره خخخ
یه جمله به من نشون بدی که گفته فلان عنصر یک ایوتوپ دارد جلوت سر تعظیم فرود میارم خخخ
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی