ادبیات(اشکال)
-
سلام.اولی رو یکم شک دارم
ولی خب در حد خودم معنی میکنم امیدوارم کمکه کننده باشه سوال ۳
2 میگه اگه بندگی کنی(تلاش کنی) از بند وبند وجودت شکر میباره یعنی ارزشمند میشی مث نی شکر
3دومی میگه روز گار تا زمانی ک یه گرهی یا مشکلی رو باز نکرده برات مشکل دیگه ای برات ایجاد نمیکنه
گزینه ۴با توجه ب اسلوب معادله ی ک ب کار برده وتوضیحی ک زیرش نوشته حتما اینطوری باید استدلال بشه :/ گمونم این بشه:صفت منفیه(بندگی وبخل) بر صفت مثبته(ازادی وجود) ارجعیت داره ذلالت بندگی بهتر از عزت ازادیه همونطور ک بخل وخساست بیشتر از بخشش منو منت دارم میکنه -
همیار دانش-آموزان-آلاء 2و3 رو کسی بلد نیست عزیزان؟
-
@_azar_
سوال ۲. معنیشو نمیدونم دقیق. ولی برداشت من اینه که میگه حتی افتادگی وقناعت و اینجور چیزا هم مانع وارستگی هست. و باید کلا نیست و فنا شد 🙃تا واقعا وارسته شد -
@zedtwo ابجی بیا کمک
-
@zedtwo ابجی بیا کمک
فاطمه ـ بوشهر چ سوالای سختی! فقط میتونم بگم یا خخخدا
%(#ff0095)[2-] توی مصراع دوم یه اشتباه تایپی کوچیکی داره فک کنم: تا بُـــود نقشـــی به جا از بوریا، زنجیرِ پاست.
%(#00aaff)[مفهوم:] توی هر کاری نباید اثری از خودمون به جا بذاریم. ینی حتی همین تواضع و صفات خوب هم مانع اوج گرفتنمون میشه وقتی ک نقشی ازش به جا بمونه. همونطوریکه بوریا* وقتی رنگ و نقش پیدا کنه زیر دست و پای بقیه س. شاید منظور اینه ک برای خدا کار کنیم.
یا هم اینکه مصراع دوم رو اینطور معنی کنیم: تا وقتی ک اسیر چیزای کوچیک و بی ارزش میشیم حتی خاکساری هم نمیتونه مارو به وارستگی برسونه.
%(#3cff00)[*بوریا:] حصیری ک از نِــی ساخته میشه. در کل چیز کم ارزشیه. مثل اینکه توواقعه کربلا هم امام حسین(ع) رو با بوریا کفن کردن...
اینا برداشت من بود.مخم ترکید با این مصراع.😄
باز نظر بقیه رو ببینیم.
همیار -
@elhame-H @zedtwo Milad 91 @@فاطمه ـ بوشهر
خیلی زیاد
خیلی خیلی زیاد
ممنونتونم
:)
یکم دیگه رو شعرا و نظرات شما دوستان فک کنم:thinking_face:
چیز دیگه ای هم به ذهن دوستی رسید ممنون میشم به اشتراک بذاره
دم همتون گرم
(: