IMG_20241003_203339.jpg
IMG_20241003_203922.jpg
سلام. برای این سوال که طول قطر مربع رو خواسته من اومدم یکی از قطر های مربع رو رسم کردم، یکی از نقاطی که در معادله خط قطر صدق میکنه منطبق میشه بر خطی که در صورت سوال داده شده و اون یکی نقطه هم مختصات مبدا مختصات رو پیدا کرد. از اینکه این نقاط درست هستند یا نه مطمئن نیستم. در هر صورت، طبق فرضیات، الان یک نقطه به مختصات (۰,۰) و یک خط به معادله y = 3x-9 داریم. برای بدست آوردن طول قطر مربع باید فاصله نقطه از خط رو بدست بیاریم. تمام این مراحل رو طی کردم اما جوابی که بدست آوردم با هیچکدوم از گزینه ها همخوانی نداشت.
IMG_20241003_204209.jpg
این سوال رو هم لطفا توضیح بدید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
ریاضی اول دبیرستان
-
@_azar_
آذر تو فهمیدی چقدر وقت گذاشتم اینو تایپ کردم
داداشم کنکور 93 دو رقمی کشور شد کنکور تجربی ؛ این ترتیب رو خودش بهم یاد داده صفحات کتاب رو هم خودش برام مشخص کرد
منم دیروز تایپ کردم چون استارتر خیلی مشکل ریاضی دارهبه استارتر قول میدم این کارایی که گفتم بکنه هر وقت اشکال هم داشت بپرسه و نترسه از ریاضی ، میره ریاضی رو بهتر از همه درسا میزنه کنکور !
-
سلام
-
yasamanbanu خب چ جوری؟؟
-
yasamanbanu در ریاضی اول دبیرستان گفته است:
سلام
به نظر من اول برید کتاب درسی ریاضی یک رو از فصل یک تا فصل 9 باضافه تمرینات تکمیلی آخر کتاب ، خوب و قشنگ و با حوصله بخونید اشکال هم داشتید بپرسید
بعد بیاید فصل های یک تا چهار ریاضی دو رو از کتاب درسی بخونیدمن خودم سطح ریاضیم بد نیست ولی امسال این کار رو کردم خیلی خوب بود واسم
اولا ریاضیات یک نکات مهم کنکوری هم داره
دوما وقتی یک تا چهار دوم رو میخونی خیلی خوب با مفهوم تابع و... آشنا میشیسوما اینا مباحث پایه ای هستن که یه دفه ای بخونی بهتر از اینکه که بیای مثلا وقتی درجه دو خوندی بری از 4 تا کتاب دبیرستان هر جا درجه دو اومده بود بخونی
چهارما نگران نباش تست این فصلا نباش ، میدونم فصل چهار دوم لگاریتم هست ، اما اگر بری منبع تستی ، تست لگاریتم بزنی میبینی لگاریتم پیش رو هم آورده که باید حد بلد باشی واسش
پس تست رو به ترتیب فصلایی که پایین نوشتم بزن
تا اینجا فقط کتاب درسی رو بخون ، نگران نباش مباحث خیلی ساده ای هستن میتونی متوجه بشی ، کتاب رو فقط بخون تک تک تمریناشو حل کنبعد بیا با این ترتیب مباحث رو بخون ( هم کتاب درسی هم فیلم و هم منبع تستی )
منبع تستی من خیلی سبزه
معادله نامعادله تعیین علامت ، درجه دو ( کتاب درسی : سوم فصل دو 20 -31 ، پیش فصل دو 20 تا 27 )
قدرمطلق و جز صحیح ( کتاب درسی : پیش فصل دو 27 -32 )
مثلثات ( کتاب درسی : دوم فصل پنج ف سوم فصل دو 38 -66 ، پیش فصل دو 59-64 )
تابع ( کتاب درسی : سوم فصل دو 37-66 ، پیش فصل دو 32-39 )
حد و پیوستگی ( کتاب درسی : سوم فصل سه )
تصاعد و دنباله ( کتاب درسی : پیش فصل دو 40-47 )
تابع نمایی و لگاریتمی ( کتاب درسی : پیش فصل دو 48-58 )
مشتق ( کتاب درسی ، سوم فصل 4 ، پیش فصل 3 )
کاربرد مشتق ( کتاب درسی پیش فصل چهار 83-95 )
مجانب ( کتاب درسی : پیش فصل چهار 95-107 )
انتگرال ( پیش فصل 6 )یه چند تا مبحث هم هست لازم نیست ترتیب خاصی مراعات کنی ، هر وقت دلت خواست بخونشون
آمار / هندسه / ماتریس ( کتاب درسی ، دوم فصل 6 ) / ترکیبیات و احتمالات ( کتاب درسی : دوم فصل 7 ، سوم فصل 1 پیش فصل 1 )/ هندسه مختصاتی و مقاطع مخروطی ( کتاب درسی پیش فصل 5 ) -
yasamanbanu فقط زحمت تایپ کردنشو نفهمیدم عزیز دلم
استارتر عزیز یه ذره بشناسدت میفهمه کی داره اینا رو میگه
من شک ندارم تو پتانسیل دو رقمیو داری
میدونی که چیزیم از برادرت نمیدونستم که بفهمم ذاتا مستعدی و محیط خانوادگی غنی ای هم داری
منی که کتاب درسیارو دارم میخونم میفهمم چقد حرفت اصولیه
بعضی مسیرا تا نیوفتی توش درکش خیلی سخته
استارتر به پاخیز خخ
بچه ها شاید ندونن من از چه دُرّی صحبت میکنم
زمان که بگذره همه چی رو میشه
جالا ریا میشه ولی قدر زر زرگر شناسد خخخ
مهم نی چن نفر زرگرن
مهم اینه که دوست من زره
بدون هیییچگونه اغراق
این خط این نشون:/
استارتر بگیر ته حرفمو :// -
@_azar_
بسه بابا کم تعریف کن خخخخ
ممنون عزیزم تو خودت تک رقمی میشی -
yasamanbanu
سلام. بنظرتون من که امسال میرم دهم چیکار کنم که ریاضیم از پایه اصولی و قوی ساخته بشه؟ -
yasamanbanu
من اغراق نکردم
تکو نگفتم چون خود تکا مطمئن نبودن تک میارن یا نه
مدل فکریت کلا اصولی و درسته
نمیدونم چطوری بگم دیگه
کسی که قرار بوده بفهمه تا الان فهمیده
از اطناب میپرهیزم خخ
یه ماشالا عم بگیم
اصن الان واست آیت الکرسی میخونم -
Laynad
عزیزم میتونی فیلمای مشاوره ای اقای امینی راد رو توی سایت ببینی برامن که مفیدبود
عنوانش دقیق یادم نیس شاید شیوه مطالعه بود توی بخش پاسخگویی به سوالات
اونجا شیوه خوندن فیزکو گفتن که با ریاضی فرقی نداره امیدوارم مفید باشه برات -
از کتاب درسی غافل نشید ، تک تک سوالاتو حل کنین و چک کنید با دبیرتون که درست حل کرده باشین حتما
حتما یه منبع تستی مناسب که درسنامه و تست خوبی داره تهیه کنید و با صبر و حوصله شروع کنید با دبیرتون جلو رفتن
یعنی هر مبحثی رو درس دادن بیاین کتاب رو بخونید و تست بزنید ...
چون هنوز دهم هستید میتونید فیلم هم ببینیداگر ریاضی تون ضعیفه سری به کتابای نهم هشتم و... بزنید
اگه در تست زدن مشکل دارید باید صبر و تحمل کنید ... هر تست رو تا حل نکردین نرید پاسخ تشریحی
یه صد تا دویست تا که حل کردین میبینید که دیگه تستا مثل اوایل غیر قابل حل به نظر نمیان...داداشم یه حرفی میزنه من تازه فهمیدم!
به شما هم میگم! مربوط به همه درساست" هیچ میانبر و آسانسوری وجود نداره ! باید با درس درگیر شید زحمت بکشید تا به درک عمیق از یک مبحث برسید "
-
-
سلام
-
yasamanbanu در ریاضی اول دبیرستان گفته است:
سلام
به نظر من اول برید کتاب درسی ریاضی یک رو از فصل یک تا فصل 9 باضافه تمرینات تکمیلی آخر کتاب ، خوب و قشنگ و با حوصله بخونید اشکال هم داشتید بپرسید
بعد بیاید فصل های یک تا چهار ریاضی دو رو از کتاب درسی بخونیدمن خودم سطح ریاضیم بد نیست ولی امسال این کار رو کردم خیلی خوب بود واسم
اولا ریاضیات یک نکات مهم کنکوری هم داره
دوما وقتی یک تا چهار دوم رو میخونی خیلی خوب با مفهوم تابع و... آشنا میشیسوما اینا مباحث پایه ای هستن که یه دفه ای بخونی بهتر از اینکه که بیای مثلا وقتی درجه دو خوندی بری از 4 تا کتاب دبیرستان هر جا درجه دو اومده بود بخونی
چهارما نگران نباش تست این فصلا نباش ، میدونم فصل چهار دوم لگاریتم هست ، اما اگر بری منبع تستی ، تست لگاریتم بزنی میبینی لگاریتم پیش رو هم آورده که باید حد بلد باشی واسش
پس تست رو به ترتیب فصلایی که پایین نوشتم بزن
تا اینجا فقط کتاب درسی رو بخون ، نگران نباش مباحث خیلی ساده ای هستن میتونی متوجه بشی ، کتاب رو فقط بخون تک تک تمریناشو حل کنبعد بیا با این ترتیب مباحث رو بخون ( هم کتاب درسی هم فیلم و هم منبع تستی )
منبع تستی من خیلی سبزه
معادله نامعادله تعیین علامت ، درجه دو ( کتاب درسی : سوم فصل دو 20 -31 ، پیش فصل دو 20 تا 27 )
قدرمطلق و جز صحیح ( کتاب درسی : پیش فصل دو 27 -32 )
مثلثات ( کتاب درسی : دوم فصل پنج ف سوم فصل دو 38 -66 ، پیش فصل دو 59-64 )
تابع ( کتاب درسی : سوم فصل دو 37-66 ، پیش فصل دو 32-39 )
حد و پیوستگی ( کتاب درسی : سوم فصل سه )
تصاعد و دنباله ( کتاب درسی : پیش فصل دو 40-47 )
تابع نمایی و لگاریتمی ( کتاب درسی : پیش فصل دو 48-58 )
مشتق ( کتاب درسی ، سوم فصل 4 ، پیش فصل 3 )
کاربرد مشتق ( کتاب درسی پیش فصل چهار 83-95 )
مجانب ( کتاب درسی : پیش فصل چهار 95-107 )
انتگرالیه چند تا مبحث هم هست لازم نیست ترتیب خاصی مراعات کنی ، هر وقت دلت خواست بخونشون
آمار / هندسه / ماتریس / ترکیبیات و احتمالات / هندسه مختصاتی و مقاطع مخروطیسلام عزیزم مرسی که وقت گذاشتی کمکم کنی میدونی من خیلی ضعیف ریاضیم متاسفانه چون چند سالی دور بودم هم اینک اصن دبیرای ریاضیم تدریساشون خیلی بد بودالان پایه ای مشکل دارم با این روشی که گفتی بنظرت میتونم جلو برم و بفهمم خودم؟؟