اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟
-
حنا در اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟ گفته است:
moein در اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟ گفته است:
سلام
ببخشید بچه ها اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟
من فلشم رو زدم گوشی ویدیو ریختم توش یهو درش اوردن ( یه موجود فضایی به اسم خواهر کوچک) الان ویدویو ها باز نمیشه هشدار خراب بودن ویدو میده هم تو گوشی هم تو لپتاپ
یحتمل فیلمو کات کردین ک خب بعید میدونم بشه مرج کرد
الان فیلمی ک تو فلشه با فیلمی ک رو لپ تاپه مث قطعات پازل میمونن،یه سرچ تو گوگل بکنین برنامه ای برای چسبوندنشون به هم هست یا نعببین مهندس ویدیو ها کامل تو فلش هست ولی تو باز کردنش این پیام رو بهم میده
"ببین مهندس"
نوشته فایل ناقصه دیه برا اینکه نصفش مونده تو لپ تاپ،باید این دوتا مرج شن ک بعید میدونم برنامه ای برا اینکار وجود داشته باشهمهندسی دیگه
منم دکترم خوب تو هم بگو ببین دکتر
باید بدم بیرون دستش کنن ؟
چقدر احتمال دار درس شه ؟
اصلا درس میشه ؟
عه جدی؟
ببینین خانوم دکتر اولا که تا به اضطرار نیفتادین نبرین اطلاعاتتونو بدین دست غریبه ک درستش کنه مثلا
من تا حالا چنین کاری نکردم ولی تو یوتیوب یه آموزش بود فک میکنم بر اساسش بتونین درستش کنین یه نگاه بندازین:
https://m.youtube.com/watch?v=pooU-mfVAKsmoein در اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟ گفته است:
سلام
ببخشید بچه ها اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟
من فلشم رو زدم گوشی ویدیو ریختم توش یهو درش اوردن ( یه موجود فضایی به اسم خواهر کوچک) الان ویدویو ها باز نمیشه هشدار خراب بودن ویدو میده هم تو گوشی هم تو لپتاپ
یحتمل فیلمو کات کردین ک خب بعید میدونم بشه مرج کرد
الان فیلمی ک تو فلشه با فیلمی ک رو لپ تاپه مث قطعات پازل میمونن،یه سرچ تو گوگل بکنین برنامه ای برای چسبوندنشون به هم هست یا نعببین مهندس ویدیو ها کامل تو فلش هست ولی تو باز کردنش این پیام رو بهم میده
"ببین مهندس"
نوشته فایل ناقصه دیه برا اینکه نصفش مونده تو لپ تاپ،باید این دوتا مرج شن ک بعید میدونم برنامه ای برا اینکار وجود داشته باشهمهندسی دیگه
منم دکترم خوب تو هم بگو ببین دکتر
باید بدم بیرون دستش کنن ؟
چقدر احتمال دار درس شه ؟
اصلا درس میشه ؟
عه جدی؟
ببینین خانوم دکتر اولا که تا به اضطرار نیفتادین نبرین اطلاعاتتونو بدین دست غریبه ک درستش کنه مثلا
من تا حالا چنین کاری نکردم ولی تو یوتیوب یه آموزش بود فک میکنم بر اساسش بتونین درستش کنین یه نگاه بندازین:
https://m.youtube.com/watch?v=pooU-mfVAKsبخاطر همینه هنوز ندادم بیرون درستش کنن چون فیلم های خانوادگیه
ممنونم مهندس جان -
دانش-آموزان-آلاء . mohammadhassan . Vezra . سلام. چــطور رفعش کنم؟! چـی میگه؟ -
دانش-آموزان-آلاء . mohammadhassan . Vezra . سلام. چــطور رفعش کنم؟! چـی میگه؟@reza-sin در اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟ گفته است:
دانش-آموزان-آلاء . mohammadhassan . Vezra . سلام. چــطور رفعش کنم؟! چـی میگه؟همون پایین نوشته F1 رو بزنین
احتمالا برا اینه ک باتری داخلی کامپیوترتون تموم شده و برقش قطع شده -
@reza-sin در اینجا کسی از کامپیوتر سر در میاره ؟ گفته است:
دانش-آموزان-آلاء . mohammadhassan . Vezra . سلام. چــطور رفعش کنم؟! چـی میگه؟همون پایین نوشته F1 رو بزنین
احتمالا برا اینه ک باتری داخلی کامپیوترتون تموم شده و برقش قطع شده -
دانش-آموزان-آلاء . mohammadhassan . Vezra . سلام. چــطور رفعش کنم؟! چـی میگه؟ -
یا سیستمتون رو از برق کشیدین
ویا باتری بکاپ خالیه -
یا سیستمتون رو از برق کشیدین
ویا باتری بکاپ خالیهnajafiali78 گزینه 2 باید باشه. چون چندین بار پشت سر هم داره این اتفاق میفته. برا گزینه دوم باید چیکار کنم؟؟
-
najafiali78 گزینه 2 باید باشه. چون چندین بار پشت سر هم داره این اتفاق میفته. برا گزینه دوم باید چیکار کنم؟؟
@reza-sin
یه باتری بگیرین عوضش کنین
اگه از باتری باشه هربار روشن خاموش کنین تنظیمات بایوس ریست میشه
ساعت سیستم هم به هم میرزه