تغییرات درس زیست شناسی آقای پازوکی
-
امیدوارم هر تغییری دادید اخرش کنار درس ننویسید ناقص ماند. مثل همایش ریاضی استد شامیزاده
-
امیدوارم هر تغییری دادید اخرش کنار درس ننویسید ناقص ماند. مثل همایش ریاضی استاد شامیزاده
-
@علی32;7579 said:
امیدوارم هر تغییری دادید اخرش کنار درس ننویسید ناقص ماند. مثل همایش ریاضی استاد شامیزاده
داش علي به اينده خوش بين باش
-
کی میخواین تغیییراتو بگین خسته شدیم
-
@ali7893;7650 said:
کی میخواین تغیییراتو بگین خسته شدیم
قبلا اعلام کردن هفته دیگه طی یک ویدیو آقای پازوکی اعلام می کنند
-
این سیستم این جوریه که :
مسلما چیزی که هست اول دانش آ»وز باید کتاب را بخونه قبل از دیدن فیلم این را بارها آقای پازوکی اشاره کردن سپس اقدام به دیدن فیلم کند حالا هر مشکلی که بود و یا جاهایی که گنگ بود براش یا تست هایی که وقتی داره می زنه را درک مکنه این جا مطرح می کند که آقا پازوکی براش توضیح بده این جوری می شه ی کلاس درس کامل
منظور از مطرح کردن تست اینکه شما تشویق بشید به عمیق تر خودن کتاب و تحلیل اون و در نتیجه تسلط کامل بر مطالب
در ضمن : این جا فضای آموزشی داره و تمام مطالب هم آموزشی است پس اگه بگیم قراره جایزه داده بشه اونم آموزشی هست که سهراب گفت : مثلا همایش و در الویت بودن
قبلا هم گفتم تعداد تست مطرح شده و یا مطالب گنگ مهم نیست کیفیت اونا مهمه و این که باید کتاب را دقیق خواند و بعد فیلم را دقیق دید
کلا این باعث می شه هم کلاس جوری پیش بره که در سطح بچه ها باشه نه پایین تر نه خیلی بالا که سخت بشه و هم جهت گیری کلاس و مشخص شدن شیوه بهتر تدریس از طریق فیلم برا افزایش کیفیت محتوای فیلم ها
یا مهدی(ع) -
@milad12;7545 said:
ببخشید اقا سهراب فیلم های همایش رو هم رو سایت می زارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا بزارینا دستتون درد نکنه ما به اونا نیاز داریم
همايش از خدمات آفلاين هست، تلاش مي كنيم كه آنلاينش كنيم
ولي به يه چيزي به اسم انگيزه نياز داره، ببينيم كه خوب درس مي خونيد انگيزه مي گيريم كه از اين كارها بيشتر بكنيم،
هرچقدر هم هدف بيشتر ببينيم بيشتر انگيزه مي گيريم ،....يا علي(ع)
-
sohrab;7701 said:
همايش از خدمات آفلاين هست، تلاش مي كنيم كه آنلاينش كنيم
ولي به يه چيزي به اسم انگيزه نياز داره، ببينيم كه خوب درس مي خونيد انگيزه مي گيريم كه از اين كارها بيشتر بكنيم،
هرچقدر هم هدف بيشتر ببينيم بيشتر انگيزه مي گيريم ،....يا علي(ع)
تو رو خدا بزارید من دارم شب و روز یعنی 24 ساعت میخونم که همه چیو جبران کنم و عید از همایشها بیشترین بهره رو بتونم ببرم.
-
-
چرا هیچ خبری از درس زیست نیست؟
-
قرار بود امروز تغیرات زیست اعلام بشه چی شد ؟
-
مرحله ی اول تغییرات :
- طی یک فیلم آقای پازوکی شما را راهنمایی خواهند کرد که چطور تا کنکور درس بخوانید تا موفق بشوید.
- در هر هفته که یک فصل تدریس میشه، ما یک موضوع جدید در تالار باز می کنیم که سوالات خود از آن فصل را در آنجا بپرسید
منتها تنها به سوالاتی پاسخ داده می شود که تا دو روز قبل از برگزاری کلاس پرسیده شود.
طبیعی است که اگر حجم سوالات بالا باشد، سوالات توسط آقای پازوکی گلچین شده و پاسخ داده می شود. - خلاصه ی فاز 1 : پاسخ گویی به سوالات و اشکلات شما توسط خود دبیر ( ارتباط غیر مستقیم با دبیر ) + مشاوره در مورد نحوه ی مطالعه ی زیست شناسی.
منتظر حدس ها و ایده های بعدی شما هستیم، حتی اگر ایده ای شما بیان کنید که قبلا برای آن برنامه ریزی نکرده باشیم، ببینیم که می تونیم اجرا کنیم و برای دانش آموزان مفید است، دریغ نمی کنیم.
-
sohrab;7410 said:
قشنگيش همين جاست ديگه،
هفته ي ديگه خود آقاي پازوكي صحبت مي كنند و تو يه فيلم جدا تغييرات را توضيح مي دهند،من فقط راهنمايي كردم كه برتري نسبت به كساني كه تالار را چك نمي كنند داشته باشيد،
خلاصه اش : هرچه دانش آموز تجربي بيشتري بشناسيد و سريع تر بتوانيد با آنها در تماس باشيد،
بيشتر به نفعتونهيا علي(ع)
آیا این تغییر به نفع ما کنکوری های 95 است؟
سپاس