سلام
شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن
من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪)
چرا؟!
چون سنجش!!
همینجوری گفتم گفته باشم:)
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه 🙂 ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم..
لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:)
درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه
و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه.
و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون💙
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
تگ ویژه @kosar-ab 💙
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن...
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
سلام بچه ها یه سوال دارم
مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده
حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمیذاره محدوده
سلام سلام به همه کنکوری های گل 🌺
همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه
پسسسسس
تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سالهای اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سالهای اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین👌
۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون
۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین
۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین 🤩🌹
به امید موفقیت تک تکتون ❤️
@بچه-های-تجربی-110
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
-
yasamanbanu
ممنون ک راهنمایی کردی عزیزم انشالله توهم مثل برادرت موفق باشی
منم میخوام برم گزینه دو اما خونوادم اصرار دارن رو کانون از الان میخوام شرو کنم واسه ازمون20مهر بخونم که انشالله ازمونای بعدش یکم جلوتر باشم از برنامه. -
yasamanbanu
منم منبع ریاضی و فیزیکم دقیقا مثل شماست1 و دقیقا مشکل شمارو دارم!
بعدش نمیدونم سراغ چی برم.
البته ریاضی میرم سراغ آی کیو.
فیزیکو واقعا موندم.
بعد درصد بالا هم میخوام براش...
نمیدونم برم سراغ موج آزمون کافی باشه یا باید الگو کار کنم.
میترسم الگو زیاد باشه نرسم بهش... -
اول اینا رو تموم کنید وقتی تموم شد تصمیم می گیرید به عنوان منبع دوم چی بزنید
از الان بهش فکر نکنید -
بچه ها فقط زیست قلم چی سنگین تر شده؟
باقیش همون قبلیه است؟ -
@_azar_
نه بابا همه اختصاصی ها سنگین شده... عمومی ها مثل سال قبله
-
yasamanbanu بسیارمهمه من توی گزینه2بودم تخمین رتبم خیلی خوب بود و از خودم راضی بودم ولی توی قلمچی همه چی برعکس شد اکثر قوی ها توی قلمچی هستن من دوست دارم با اونا رقابت کنم
-
@_azar_ شیمی زیست وریاضی و زمین پیش دانشگاهی سنگینتر شده بقیه همونه تقریبا
-
@hasan4779
درصد برای من مهم تره...
وقتی من مبحثی رو خوب خوندم پس بلدم پس باید صد بزنم ! صد نزدم دیگه باید نزدیک صد باشه
رتبه بعد عید مهمه
شاید بعد عید قلمچی هم برم
اا الان بیشتر نظر به گزینه دو هست -
zahra_afn پشتیبان ویژه مثلا رتبه برتر دو سه رقمی هستن؟
-
@hasan4779 سیستم تراز گزینه دو چطوریه؟
شما بازه های ترازی قلمو میشناسین؟
مثلا هزار تا هزار تا اگه جدا کنیم
5000 میشه ضعیف 6000 متوسط 7000 قوی 8000 خیلی قوی
البته جزئی تره من کلیتشو گفتم
اینارو برحسب گزینه دو میشه بگین یکم جابیفته سیستمش واسم؟ -
fatemeh.2t
بله رتبه برتر هستن.
اما بعضی شهرها به خاطر عدم داشتن رتبه برتر بهترین و با سابقه ترین پشتیبان میذاره -
marzyeh78 @دانش-آموزان-آلاء اگه مطمعنی گزینه دو بهتره اونو بنویس وگرنه برو قلمچی و بعداز نوشتن دیگه به هیچ عنوان به اینا فک نکن وبا برنامه اش پیش برو (و کلا وقتی فهمیدی باید چیکارکنی سرت تو لاک خودت باشه پارسال یکی بود ترازش تاقبل عید حدود 7500 بود سرجلسه هی میگفتم خدا این چه جوری انقد باسرعت جواب میده(جدا از کامل جواب دادنش به سوالا) یعنی حتی رو سختترین سوالا هم که من میگفتم اینا رو مجبوری گذاشتن که فقط تعداد سوالا جور شه ، اون 30ثانیه به در و دیوار نگاه میکرد بعد میزد اون سوالو و روحیه منو نابود میکرد
ولی تو ازمونای جامع اخر معلوم شد جوابا رو میخره از اون موقع یادگرفتم تااخر عمر تحت تاثیر حرف و رفتار مردم قرار نگیرم) -
yasamanbanu معایب گزینه دو به نظرت چیان؟
-
@_azar_
بچه ها من تصمیم رو تقریبا گرفتم به کمک برادرم
برنامه گزینه دو از همه منطقی تره ولی بازم اشکال داره ... ولی اشکالش رو میشه پوشش داد
قرار شد گزینه دو ثبت نام کنم
بعد عید قلم چی هم احتمال قوی شرکت کنم برای اینکه رتبه مو ببینم چجوریه ( یا هم جامع سنجش ، البته اگه یه کاری کنن تقلب نباشه مثل امسال که دو روز قبل سوالا با پاسخ نامه بیرون بود ! این چجور میخواد رتبه مو بهم بگه ؟! )ایرادات گزینه دو در برنامه ش این هست که دی ماه فقط پیش رو مرور کرده... البته 4 هفته براش وقت داده که میشه پایه رو هم اضافه بر بودجه بندی آزمون مرور کرد... مرور پایه با برنامه ، 23 فروردین هست
کسی اگه میخواد گزینه دو بده باید ابتکار عمل هم داشته باشه در برنامه ریزی کردن و مرور کردناش
( اتفاقا جنس منو و برادرم اینجوری هست که دوست داریم برنامه خودمون رو خودمون بریزیم جوری که سلیقه خودمونه ... دوست داریم دستمون باز باشه تا ایده های خودمون رو اجرا کنیم قلمچی آدم رو خفه می کنه ! )
قلم چی برای اینکه دی ماه پایه رو هم مرور کرده باشه اومده عوضش برنامه رو خیلی خیلی فشرده کرده
برنامه پارسال رو من زورکی میرسیدم از بهمن هم شدیدا سنگین شد دیگه نتونستم برسم
امسال که اختصاصی ها نسبت به سال قبل خیلی سنگین شدن نو علی نور شده !
یه مثال میزنم : شما میتونید در عرض دو ماه زیست هم پیش یک بخونید هم دوم؟!!!!!!! 13 فصل میشه ! تقریبا نصف زیست ( 30 فصله )خلاصه برنامه کانون قابل اجرا نیست ( برای خودم دارم میگم شاید یکی بتونه ) اما برنامه گزینه دو قابل اجراست ولی باید با حواس جمع حرکت کرد
قلمچی یه فاکتور دیگه رو از گزینه دو بهتره و اون جامعه آماری هست ( البته اگه امسال با توجه به تبلیغات گاج و عوض شدن نظام بازم قلم چی بیشترین جامعه اماری بمونه )
چاره من هم برای این قضیه اینه تا عید با خودم رقابت کنم
ساعت مطالعه رو بالا ببرم و تست بیشتر بزنم و... و درصد هام و نحوه ازمون دادن و... برام مهم باشهبعد عید احتمال قوی قلمچی هم برم ( سعی میکنم 90 درصد مباحث رو تا عید تموم کنم )
گزینه دو از اردیبهشت هر دو هفته یکبار آزمون داره
و با قلمچی تداخل نداره...
یعنی یکی که درسا رو تا اردیبهشت تموم کنه خیلی خوب میتونه هر هفته یه امتحان بده به نظرم خیلی مفید باشهاشکالات گزینه دو
برنامه ( اولین مرور پایه 23 فروردین ) ........ قابل ترمیم هست
جامعه آماری کمتر نسبت به قلمچی .......... میتونه مهم نباشه! ( برا داداشم که مهم نبود زمون کنکورش سنجش میداد ( البته قضیه داداشم فرق داشت ، وقتی سوم بود تقریبا درسای پیش رو هم تموم کرده بود !! بچه های شهید مدنی تبریز اینجورین بعضا ! یه سال جلو هستن از مدرسه !!) و همین حرف رو ایشون میگفتن که اصلا مهم نیست تراز و رتبه چند میشه یا تو شهر کی اول میشه ، مهم اینه درسی رو که خوندی میتونی 100 بزنی یا نه ، سر آزمون رو خودت و آزمون دادنت مدیریت داری یا نه ؛ خیلیا رتبه قلمچی شون عالی میشد کنکور بد شد ، خیلیا رتبه شون بد میشد و کنکورشون خوب شد ) خلاصه اگه برا یکی هم اگه مهمه میتونه بعد عید قلمچی یا سنجش بده ( ترجیحا قلمچی چون تقلبش کمتره )ایرادات قلم چی
برنامه خیلی سنگین ..... خوب وقتی برنامه رو نمیتونم اجرا کنم آزمون رو میخوام چیکار ؟!!
به وجود آمدن سیستم های عجیب غریب تقلب کردن !
هزینه دو برابر نسبت به قلمچی ..... واقعا شورش رو در آورده
کیفیت سوالات پایین تر نسبت به گزینه دو
دو هفته یکبار بودن و گرفتن ابتکار عمل ( البته اگه کسی فاصله سه هفته باعث میشه درس کمتر بخونه بره قلمچی بده ! )
پشتیبان چرت ..... اغلب دانشجو های بیکار !
برنامه های مزخرف که داره ! جلسه پنج نفره بذار ! بیا کنفرانس بده با پاور پوینت ! حتما باید دفتر برنامه ریزی کتاب نوروز و... بخری ( پشتیبان ما زورکی قالب می کرد آدم رو از رو می انداخت آخر مجبور می شدی پولشو بدی ! هر پشتیبان کتاب بفروشه یه درصدی بر میداره ! )دادشم میگه کاظم رو ببینم میگم آخه این دفتر برنامه ریزیه یا دفتر گزارش کار آخه ؟!
گفت پر کردنش برای کسی که برنامه منظم برای خودش داره لازم نیست
مثلا خب من میدونم این هفته چند ساعت عربی میخوام بخونم .... وقتی دانش آموز درس خون و منظمه آخر هفته هم همینو اجرا کرده پس نوشتنش فقط وقت تلف کردنه -
@_azar_ نه
گفتم تو ی تاپیک ،ازمون پیش فرض قلمچیه(یعنی کسایی که نمیدونن کدوم بهتره، بهتره که قلمچی برن) گزینه 2و سنجش برا کسایی خوبه که مطمعن هستن و میدونن باید چیکار کنن
yasamanbanu قلمچی رو نمیشه فقط جامعشو بنویسی یاباید کامل بری یا هیچی
@دانش-آموزان-آلاء به گفته ی یک رتبه برتریه امسال که چهاربار کنکور داده وهمه ازمونای ازمایشی رو رفته ،شبیه ترین رتبه به کنکور سنجشه -
yasamanbanu دقیق تر میگم ازمون هاشو نمیتونین انتخاب کنین مثلا بگین فقط جامع هاش رو میخوام ولی میشه از هرموقع که بخوای ثبت نام کنی بنابراین اگر جامع های بعد عید رو بخوای به شرطی که پشت هم باشن میشه