نیازمند منبع خوب برای ادبیات
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان امسال سال دوازدهم رشته ریاضی هستم از سال اول دبستان از ادبیات بدم میومده ولی حالا که فیلم های اموزشی دکتر هامون سبطی رو میبینم ، میبینم که خیلی هم ادبیات قشنگه خلاصه یه کتاب میخوام که دیگه نیاز نباشه کتاب های درسی دهم تا دوازدهم بخونم یه کتاب خوب برای من که سطح ادبیات بالایی ندارم معرفی کنید بتونم توی کنکور درصد نسبتا خوبی بزنم ممنون
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام
-
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کتاب جامع میکرو و خیلی سبز خوبه
مبحثی های الگو هم خوبه
برای درسنامه و مطالعه میتونی از کتابچه های مهروماه استفاده کنی -
سلام دوستان امسال سال دوازدهم رشته ریاضی هستم از سال اول دبستان از ادبیات بدم میومده ولی حالا که فیلم های اموزشی دکتر هامون سبطی رو میبینم ، میبینم که خیلی هم ادبیات قشنگه خلاصه یه کتاب میخوام که دیگه نیاز نباشه کتاب های درسی دهم تا دوازدهم بخونم یه کتاب خوب برای من که سطح ادبیات بالایی ندارم معرفی کنید بتونم توی کنکور درصد نسبتا خوبی بزنم ممنون
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavadhz2000 بستگی داره با کدوم کتاب راحتتر باشی به نظرم یه نگاهی به کتاب ها قبل از خریدنشون بنداز ولی تجربه ی شخص من پنج گنج مهر و ماه رو پیشنهاد میده! البته یه مورد دیگه هم هست و اونم اینه که ممکنه با کتابا استاد سبطی راحتتر باشی چون تدریس ایشون رو دوست داشتی:)
-
javadhz2000 بستگی داره با کدوم کتاب راحتتر باشی به نظرم یه نگاهی به کتاب ها قبل از خریدنشون بنداز ولی تجربه ی شخص من پنج گنج مهر و ماه رو پیشنهاد میده! البته یه مورد دیگه هم هست و اونم اینه که ممکنه با کتابا استاد سبطی راحتتر باشی چون تدریس ایشون رو دوست داشتی:)
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss ببخشید چند تا سوال داشتم شما تجربه کنکور داشتین ؟ اگه داشتین فارسی رو چجوری خوندین(موضوعی یا درس به درس) ؟ و چقدر وقت گذاشتین و چه درصدی زدین؟
پی دی اف تناسب مفهومی استاد سبطی رو دان کردم کتاب خوبی بود چون اول درست خوندن شعر رو یاد داده بود
حالا باید پنج گنج مهر و ماه رو هم نگاه کنم به نظر شما بین این دو کدومشون خوبه؟ -
Mahsa Ss ببخشید چند تا سوال داشتم شما تجربه کنکور داشتین ؟ اگه داشتین فارسی رو چجوری خوندین(موضوعی یا درس به درس) ؟ و چقدر وقت گذاشتین و چه درصدی زدین؟
پی دی اف تناسب مفهومی استاد سبطی رو دان کردم کتاب خوبی بود چون اول درست خوندن شعر رو یاد داده بود
حالا باید پنج گنج مهر و ماه رو هم نگاه کنم به نظر شما بین این دو کدومشون خوبه؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط Mahsa Ss انجام شدهjavadhz2000 من دانشجو ام و ادبیات رو درس به درس توی حدودا 5 ماه بستم درصدم هم بین 50 تا 60 بود
خودم با 5 گنج کار کردم و کتاب استاد سبطی رو نمیدونم چجوریه:( -
javadhz2000 من دانشجو ام و ادبیات رو درس به درس توی حدودا 5 ماه بستم درصدم هم بین 50 تا 60 بود
خودم با 5 گنج کار کردم و کتاب استاد سبطی رو نمیدونم چجوریه:(نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss اها من اشتباهی که کردم این بود کتاب های گاج خریدم که درس به درس هستن و توی ازمون ها نهایت بتونم ۲۰ درصد بزنم اونم بخاطر کلماتیه که حفظ میکنم خخ پس من کتاب انتشارات مهر و ماه رو نگاهی میکنم اگه ازش خوشم اومد همونو میخرم
-
Mahsa Ss اها من اشتباهی که کردم این بود کتاب های گاج خریدم که درس به درس هستن و توی ازمون ها نهایت بتونم ۲۰ درصد بزنم اونم بخاطر کلماتیه که حفظ میکنم خخ پس من کتاب انتشارات مهر و ماه رو نگاهی میکنم اگه ازش خوشم اومد همونو میخرم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavadhz2000 روش خوندن هم مهمه
ایشالا با بچه ها یه برنامه میریزیم در مورد روش خوندن توضیحات میزاریم تو انجمن -
javadhz2000 روش خوندن هم مهمه
ایشالا با بچه ها یه برنامه میریزیم در مورد روش خوندن توضیحات میزاریم تو انجمننوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahsa Ss عالیه ممنون :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
هرچه زودتر بهتر چون کنکور خیلی نزدیکه:-) -
کتاب جامع میکرو و خیلی سبز خوبه
مبحثی های الگو هم خوبه
برای درسنامه و مطالعه میتونی از کتابچه های مهروماه استفاده کنینوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@A-K انتشارات مهر و ماه چطوره ؟ نشر الگو بگیرم یا مهر و ماه
-
@A-K انتشارات مهر و ماه چطوره ؟ نشر الگو بگیرم یا مهر و ماه
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهjavadhz2000 در نیازمند منبع خوب برای ادبیات گفته است:
الگو توی لغت و تاریخ ادبیات هم درسنامه داره هم تست
ولی مهروماه کلا درسنامه هست -
javadhz2000 در نیازمند منبع خوب برای ادبیات گفته است:
الگو توی لغت و تاریخ ادبیات هم درسنامه داره هم تست
ولی مهروماه کلا درسنامه هستنوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@A-K نظرتون راجب کتاب تناسب مفهومی استاد سبطی چیه؟ فصل اولش با اموزش درست خوندن شعر ها سروکار داره که خیلی برام جالب بود
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر سبطی چندتا کتاب دارن زبان فارسی،تناسب مفهومی،کتاب همایش و.... نمیدونم چی به چیه کدومش برای شروع خوبه؟؟
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط باهآر انجام شده
سلام. من کنکور امسال 56% زدم. بدون خوندن لغت و تاریخ و زبانفارسی.
یه پیشنهاد دارم هم برای اینکه درصد کنکورتون خوب بشه هم علاقمند به ادبیات بشین!
اکثر رتبه های برتر میان تو مصاحبه هاشون میگن من ابتدا ادبیات درس به درس کار میکردم درصدم خوب نبود بعد مبحثی خوندم پیشرفت کردم. یه همچین چیزایی:/
نظر من اینه که اول از همه درکی از ادبیاتِ قشنگمون پبدا کنیم و بعد بریم سراغِ ادبیات کنکور!
کتاب تناسب مفهومی استادسبطی بهترین کتاب برای درک ادبیات توی هر سطحی که هستینه(من الان خواهرزاده م ک کلاس نهمه هم میخونه این کتاب رو) بعد از خوندنش خیالتون از بابت قرابت راحت میشه.
بعد از این که فصل اول رو خوندین، آرایه خوندن رو هم درکنارش شروع کنین. این دو تا مبحث کلا تو یکی دوماه جمع میشه(اگه براش وقت بذارین).
بعد از این میمونه ما بقی ادبیات که میتونین درس به درس بخونین.کتاب آبی درس به درسه، کتاب بدیَم نیس ولی به نظرم الگو بهتره. در کل روش خوندن ترکیبی از مبحثی و درس به درسه.
برای زبان فارسی هم باز کتاب استاد سبطی، بهترین منبعه به خاطر روون بودنش و اینکه قدم به قدم همه چیو یاد میده.
موفق باشید -
گاج سیر تا پیاز هم تست داره هم واس نهایی میتونه مناسب باشه
-
اکثر رتبه های برتر میان تو مصاحبه هاشون میگن من ابتدا ادبیات درس به درس کار میکردم درصدم خوب نبود بعد مبحثی خوندم پیشرفت کردم. یه همچین چیزایی:/
نظر من اینه که اول از همه درکی از ادبیاتِ قشنگمون پبدا کنیم و بعد بریم سراغِ ادبیات کنکور!
کتاب تناسب مفهومی استادسبطی بهترین کتاب برای درک ادبیات توی هر سطحی که هستینه(من الان خواهرزاده م ک کلاس نهمه هم میخونه این کتاب رو) بعد از خوندنش خیالتون از بابت قرابت راحت میشه.
بعد از این که فصل اول رو خوندین، آرایه خوندن رو هم درکنارش شروع کنین. این دو تا مبحث کلا تو یکی دوماه جمع میشه(اگه براش وقت بذارین).
بعد از این میمونه ما بقی ادبیات که میتونین درس به درس بخونین.کتاب آبی درس به درسه، کتاب بدیَم نیس ولی به نظرم الگو بهتره. در کل روش خوندن ترکیبی از مبحثی و درس به درسه.
برای زبان فارسی هم باز کتاب استاد سبطی، بهترین منبعه به خاطر روون بودنش و اینکه قدم به قدم همه چیو یاد میده.
موفق باشیدنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo سلام امروز صبح کتاب تناسب مفهومی رو سفارش دادم خودمم همین مد نظرم بود چون اول با نحوه صحیح بیت خوندن شروع کرده بود برام جالب بود این نسخه با توجه به چیزایی توی سایتا نوشته بود از دهم تا دوازدهم رو باید پوشش بده دیگه فقط باید فصل اولشو درست یاد بگیرم تا راه بیوفتم ممنون بابت راهنماییت
-
موفق باشیدنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo ببخشید یه سوال دیگه داشتم چقدر روزانه ادبیات مطالعه میکردید و چقدر تست میزدین؟
-
موفق باشیدنوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zedtwo چقد طول کشید تا تونستید ادبیات رو تموم کنید؟ با خوندن کتاب استاد هامون سبطی تا چه حد مسلط شدین؟
-
نوشتهشده در ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
javadhz2000 من فقط دو ماه آخر درست براش وقت گذاشتم.
قبلش فقط سرسری یه چیزایی میخوندم که خب نتیجه ش این بود ک آزمونارو خوب میدادم ولی جمع بندیا درصدم میومد پایین. چون ریشه ای بلد نبودم.
اون اواخر فقط قرابت و آرایه میخوندم و از لغت و تاریخ ساده هاشو زدم فقط.
از الان که وقتتون آزادتره هرروز بخونین ادبیات رو. کتاب تناسب مفهومی رو که بخونین درک ادبیتون میره بالا و علاوه بر ساده شدن قرابتا، آرایه رو هم راحتتر یادمیگیرید.
من امسال ک دارم میخونم هرروز برای ادبیات وقت میذارم .
انشاالله این کار توی بلندمدت نتیجه میده و تو کنکور میتونین ب درصد عالی برسید اگه هرروز بخونین. اولویتتون کتاب تناسب مفهومی باشه تا مشکلات ریشه ای تو ادبیات پیدا نکنین.
بعد از فصلِ یک، من دیگه تو خوندن ابیات مشکل نداشتم زیاد. قسمت مفاهیم هم تا غنایی بخونین دیگه خودتون تو قرابت استاد میشین ولی تا آخر بخونین ک دیگه سرعتتونم بره بالا.
بعد از یه مدت (تموم شدن فصل1 همین کتاب) در کنارش آرایه رو هم شروع کنین با فیلماشون.
من چون پارسال این دو مبحث رو خوندم الان با خیال راحت ادبیات رو درس به درس میخونم(لغت و تاریخ) بعدم تستای مباحث مختلف اون درس رو میزنم.(روزی 2درس، حدود1ساعت تا 1:30)
اصلا نگران نباشین. با این دید کتاب رو شرو کنین که یه کتاب غیر درسی و خارج از فضای کنکوره و اصلا جنبه ی حفظی نداره. شروع کنین حتما پیشرفت میکنین.
سوالی بود بپرسید در حد توانم کمک میکنم.
موفق باشین.