برنامه ریزی برای یازدهم تجربی
-
سلام و خسته نباشید
من دانش اموز تجربی پایه یازدهم (دهم به یازدهم) هستم و ازمون های سنجش رو ثبت نام کردم (لطفا اسم ازمون های قلم چی و گاج رو نیارید که شدیدا بدم میاد ازشون)
سوالم اینه:
من تو طول سال تحصیلی یازدهم چی کار کنم ؟ فقط یازدهمو بخونم؟ پس اونوقت دهم چی میشه ؟ تو برنامه امسال یازدهم تجربی ازمون سنجش، با دهم کاری نداره ... کلا چی برنامه ایی داشته باشم؟؟؟ -
سلام و خسته نباشید
من دانش اموز تجربی پایه یازدهم (دهم به یازدهم) هستم و ازمون های سنجش رو ثبت نام کردم (لطفا اسم ازمون های قلم چی و گاج رو نیارید که شدیدا بدم میاد ازشون)
سوالم اینه:
من تو طول سال تحصیلی یازدهم چی کار کنم ؟ فقط یازدهمو بخونم؟ پس اونوقت دهم چی میشه ؟ تو برنامه امسال یازدهم تجربی ازمون سنجش، با دهم کاری نداره ... کلا چی برنامه ایی داشته باشم؟؟؟ -
سلام و خسته نباشید
سوالم اینه:
من تو طول سال تحصیلی یازدهم چی کار کنم ؟ فقط یازدهمو بخونم؟ پس اونوقت دهم چی میشه ؟ تو برنامه امسال یازدهم تجربی ازمون سنجش، با دهم کاری نداره ... کلا چی برنامه ایی داشته باشم؟؟؟mrma
مرکز مشاوره مهندس رضائی نیا رو از گوگل پیدا کن -
سلام خسته نباشین من امسال میرم یازدهم تجربی ب نظرتون اگه از امسال بخونم واسه کنکور چطور میشه
و اینکه من 5 ساعت در هفته از کلاس تست ریاضی و فیزیک استفاده میکنم ب نظرتون این 5 ساعتو جز ساعات مطالعم حساب کنم یا نه@FatiJoooooni در برنامه ریزی برای یازدهم تجربی گفته است:
سلام خسته نباشین من امسال میرم یازدهم تجربی ب نظرتون اگه از امسال بخونم واسه کنکور چطور میشه
و اینکه من 5 ساعت در هفته از کلاس تست ریاضی و فیزیک استفاده میکنم ب نظرتون این 5 ساعتو جز ساعات مطالعم حساب کنم یا نهیعنی بجای یکسال مطالعه برای کنکور دوسال بخونم
-
سعی کن تو برنامه نوروزیت بسشتر به جای اینکه روی یازدهم کار کنی رو دهم و ضعفات کار کنی و تابستونم دهم رو دیگه سعی کنی ببندی تا بعدا دوباره دورش کنی همراه با پایه یازدهم .ولی سعی کن یازدهمو که میخونی دهم رو هم تموم درساشو تو برنامت قرار بدی.