پزشکی
-
@FatiJoooooni در پزشکی گفته است:
@fatemeh-2t نظرت چیه باهم بریم ؟ دوتایی
تازه اسمامونم یکی هست فااطمهبیاین منم برین سر راه لدفن
-
شما اگه حقوق پزشکی مثل شغل های دیگه بود. اینقدر عاشقش بودید؟ حواستون باشه عاشق پول و جایگاه اجتماعیش نشید...
Laynad اره بجون خودم اره من یکی از بزرگترین ارزوهام این هست ک یک بیمارستان راه بندازم برای ادمای بی بزاعت ک ندارن پول برای جراحی قلبشون
این ارزو و انگیزه برای پزشک شدن وقتی بوجود اومد ک همسایمون بخاطر کامل نشدن دیواره قلب پسر 4 ساله اش کلی زجر کشید پول انچنانیم نداشتن واسه عملش
اونقدر شریف بودن ک کمکم از بقیه قبول نمیکردن -
@amir-m79 :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: خوش اومدی
-
@elhame-H @elhame-H نجات دست خداس و من میخوام رابط خدا باشم این وسط
اگه بخوام بگم ب موقعیت اجتمایی و درامدش فکر نکردم دروغ بزرگی گفتم چون کار کردن و دوست دارم و اینکه پولی ک محصول کارو تلاش باشه هم برکت داره و هم شرین و دلچسبه ولی استارتش از چیزدیگه ای بود ک در جوابLayand@ عزیز هم گفتم
غیر از همه اینا عاشق قلبم چون زندگی میده -
@elhame-H @elhame-H نجات دست خداس و من میخوام رابط خدا باشم این وسط
اگه بخوام بگم ب موقعیت اجتمایی و درامدش فکر نکردم دروغ بزرگی گفتم چون کار کردن و دوست دارم و اینکه پولی ک محصول کارو تلاش باشه هم برکت داره و هم شرین و دلچسبه ولی استارتش از چیزدیگه ای بود ک در جوابLayand@ عزیز هم گفتم
غیر از همه اینا عاشق قلبم چون زندگی میده -
@FatiJoooooniشما قراره با ما بیاین نه ما با شما اصل کنکور نظام جدیده:smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
من نظام قدیم
-
نظام قدیم شیمی سخت بودا
بسختی زدم -
نظام قدیم شیمی سخت بودا
بسختی زدم@fatemeh-2t
شما کدوم آزمون میرید ؟ -
@fatemeh-2t
شما کدوم آزمون میرید ؟najafiali78 قلمچی