سفری به درون سلول
-
سلام.
باکتری ها ی تاژکدار چندتا تاژک دارن؟
تریکودینا چند هسته داره؟
متن کتاب:کپسول به بعضی باکتری ها کمک می کند تا به سطوح مختلف بچسبند=این ینی کپسول فقط به بعضی از باکتری های کپسول دار در چسبیدن کمک می کند؟؟؟یا اینکه بعضی کپسول دارن؟؟
همه سلول ها مکعب کامل یا کره کامل نیستن:ینی هیچ سلولی اینجوری نیست ؟ -
-
سلام
تریکودینا دو هسته داره یکی بزرگ یکی کوچک
بعضی از باکتری ها کپسول دارن ک این کپسول ب بعضی از باکتری ها کنک میکنه تا ب سطوح مختلف بچسبه چون نیاز داره و همچنین کپسول باعث میشه از نابود شدن توسط دستگاه ایمنی حفظ بشه و اون دسته از باکتری ها ک کپسوا دارن جز تقسیم بندی گرم هستن و انزیم لیزوزیم روشون تاثیر میزاره و از بین میبره
درسطح کتاب فک میکنم ب این شکل باشه مکعب کامل و کره ی کامل نیستن -
تاژک: از واحدهای پروتئینی به نام فلاژین تشکیل شده و قابل ترمیم بوده و وسیله حرکت باکتری هستند. معمولاً طول آن چند برابر طول باکتری است. آرایش تاژک در باکتریهای تاژکدار به صورت تک تاژکی، دو تاژکی، چند تاژکی سطحی است.
تار یا پیلی: به دو صورت جنسی و چسبنده وجود دارد و در عمل تحرک بی تأثیر است. پیلی در حقیقت به باکتریهای دیگر میچسبد این ارگانل باکتری باعث انتقال میکروب وِ دانای میباشد.
-
سلام.
باکتری ها ی تاژکدار چندتا تاژک دارن؟
تریکودینا چند هسته داره؟
متن کتاب:کپسول به بعضی باکتری ها کمک می کند تا به سطوح مختلف بچسبند=این ینی کپسول فقط به بعضی از باکتری های کپسول دار در چسبیدن کمک می کند؟؟؟یا اینکه بعضی کپسول دارن؟؟
همه سلول ها مکعب کامل یا کره کامل نیستن:ینی هیچ سلولی اینجوری نیست ؟mohammad666666 tفک میکنم منظور کتاب این باشه که سلول مکعب کامل
یا سلول کره کامل وجود داره ولی نه اینکه همه سلول ها اینجوری باشن. -
تاژک: از واحدهای پروتئینی به نام فلاژین تشکیل شده و قابل ترمیم بوده و وسیله حرکت باکتری هستند. معمولاً طول آن چند برابر طول باکتری است. آرایش تاژک در باکتریهای تاژکدار به صورت تک تاژکی، دو تاژکی، چند تاژکی سطحی است.
تار یا پیلی: به دو صورت جنسی و چسبنده وجود دارد و در عمل تحرک بی تأثیر است. پیلی در حقیقت به باکتریهای دیگر میچسبد این ارگانل باکتری باعث انتقال میکروب وِ دانای میباشد.
oooooooo در سفری به درون سلول گفته است:
فلاژین خوده تاژکه و جنسش میکروتوبوله
-
oooooooo در سفری به درون سلول گفته است:
فلاژین خوده تاژکه و جنسش میکروتوبوله
-
oooooooo خواهش میکنم
شما نظام قدیم هستید یا جدید؟ -
oooooooo خواهش میکنم
شما نظام قدیم هستید یا جدید؟ -
@Mr-Dr-En القدیم از بازمانده های جنگ بین دانش اموزان و طراحان:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
oooooooo اها اخه فلاژلین تو کتاب های قدیم نیس😂 متعجب شدم البته کتبای جدید و نمیدونم