شروع برای کنکور 98
-
@amir-m79 راجب گذشته گفتم الان نه
-
SEPIDEH 0 در شروع برای کنکور 98 گفته است:
@Dr-Mahbube منم همینکارو میکنم اول فیلمو نگاه میکنم جزوه مینویسم بعد هم زود می6رم سراغ تست زدن. بنظرتون برا تسلط بیشتر بهتر نیس بعد نوشتن جزوه یه دور خوب بخونمش؟
ارع بنظرمن یدور خوب بخونش بفهمی چی ب چیه
@elhame-H چشم
-
-
@reza-sin ممنون
-
SEPIDEH 0 بعد این که جزوه نوشتی و فیلم رو دیدی بری تست بزنی کاملا کار اشتباهیه و اصلا نتیجه نمیگیری فقط برای مدت کوتاهی تو ذهنت میمونه بعدشم همش رو یادت میره
@amir-m79 در شروع برای کنکور 98 گفته است:
SEPIDEH 0 بعد این که جزوه نوشتی و فیلم رو دیدی بری تست بزنی کاملا کار اشتباهیه و اصلا نتیجه نمیگیری فقط برای مدت کوتاهی تو ذهنت میمونه بعدشم همش رو یادت میره
طبق گفته رتبه60 این روش درست نیست بعد خوندن باید تست بزنی اول برا کنکور بعد تالیفی برا بعضی از درسا
-
طبق گفته رتبه60 این روش درست نیست بعد خوندن باید تست بزنی اول برا کنکور بعد تالیفی برا بعضی از درسا
-
-
@oooooooکاملا اشتباهه این کار پسرعمه یمن رتبه73 تجربی بود و به من گفت که بعد خوندن تست زدن فقط برا اون روز یادت میمونه و اخرشم از یادت میره.لطفا درباره چیزی که نمیدونید نظر ندید
-
@amir-m79
دقیقا بد خوندن فقط چند ت تست اموزشی اما بقیشو باید یک روز یا چند روز فاصله بزارن