b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
@zedtwo در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
سلام
ممکنه این سوالو برام توضیح بدین؟ ممنون @همیار @رتبه-های-انجمن-آلاءسلام
جواب به نظرم گزینه یک هست
با توجه به اینکه گفته شده جرم اکسیژن یکسان جرم اکسیژن در هر دو ترکیب رو محاسبه می کنیم سپس برابر قرار می دهیم
ونسبت xوy را محاسبه می کنیم
حالا با توجه به اینکه میدونیم xوyچه نسبتی نسبت به هم دارند واکنش دهنده محدود کننده رو پیدا می کنیم
کهxمیشه بعد جرم فراورده رو برحسب همون محدود کننده که xهم هست به دست میارم در نسبت خواسته شده xحذف میشه -
@zedtwo در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
Brilliant اگه توضیحشو وقت کردی بنویسی که ممنون میشم. چون زبون پاسخنامه ش رو نفهمیدم.
این سوالای قلمچیه، از رو پی دی اف اسکرین گرفتم.فکر کردم خودت نوشتی به این صورت باشه حتما می نویسم می فرستم یه توضیح کلی م در مورد اونیکه بدم بعدا جواب کامل هر دوشون عکس میگیرم می فرستم
جواب قبلی درست بود!؟؟
موفق باشی -
اینم بود راستی
@همیار @رتبه-های-انجمن-آلاء
درمورد این سوال به نظرم
کاهش جرم ناشی از خروج so2
درمورد این سوال بعد نوشتن واکنش موازنه کسر مول رو هم برای m2s3هم برای so2می نویسم
تو مخرج کسر مول واکنش دهنده جرم مولی mمجهول نگه میداریم
بعد کسر ها رو که ضریب هم توشون تاثیر داده شده برابر قرار میدهیم وجرم پیدا می کنیم -
اینم بود راستی
اینطوری میشه؟ -
Brilliant در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
اینم بود راستی
درمورد این سوال به نظرم
کاهش جرم ناشی از خروج so2
درمورد این سوال بعد نوشتن واکنش موازنه کسر مول رو هم برای m2s3هم برای so2می نویسم
تو مخرج کسر مول واکنش دهنده جرم مولی mمجهول نگه میداریم
بعد کسر ها رو که ضریب هم توشون تاثیر داده شده برابر قرار میدهیم وجرم پیدا می کنیمبه نظرم منظورش از کاهش جرم معادل ۰/۶گرم در جرم محتوای واکنش نیست بلکه خود واکنش دهنده ست
چون اونطوری که اول گفتم نمی خونه
شایدم محاسباتم اشتباه ست -
@Amir-Bernousi وای ممنــــون
اگه ببینین روش پاسخنامه رو،ینی من ک تشنج کردم نمیدونم اون از چ روشی رفته.
ولی جواب همینه.خیلی ممنون -
Brilliant مرســــی
آره، کاهش جرمش رو ناشی از خروج so2 در نظر نگرفته نمیدونم چرا
خواهش عزیزمجوابش کدوم گزینه میشه یک نمیشه !؟تونستی یه اسکرین بزار از پاسخش
فکر کنم 0/6گرم رو هم جرم so2گرفته وهم mo2 باهم یعنی جرم فراورده درکل -
@Amir-Bernousi وای ممنــــون
اگه ببینین روش پاسخنامه رو،ینی من ک تشنج کردم نمیدونم اون از چ روشی رفته.
ولی جواب همینه.خیلی ممنونتونستی لطفا بزار پاسخ نامه
رو
منم از همون روش آقای برنوسی رفتم
ببینم این روش قلمی چی چی بودهامان از این پاسخ نامه ها -
@Amir-Bernousi طرف واکنش دهنده ها گاز نداریم ...
-
@m__sadra__b در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
@Amir-Bernousi طرف واکنش دهنده ها گاز نداریم ...
خب، پس چطوری SO2 و MO2 تشکیل شده؟ باید اکسیژن باشه دیگه
-
@Amir-Bernousi خب من اینجوری برداشت کردم نمیدونم درسته یا نه
با اکسیژن هوا ترکیب میشه قبول ولی 12 گرمی که گفته مربوط به جامده M2S3 هست -
@m__sadra__b در سوالات چالشی ، تست های مهم ونکته دار،برنامه های تستی برای شیمی(گروه شیمی خوانی ) گفته است:
@Amir-Bernousi خب من اینجوری برداشت کردم نمیدونم درسته یا نه
با اکسیژن هوا ترکیب میشه قبول ولی 12 گرمی که گفته مربوط به جامده M2S3 هستخب بله درسته، ولی باز نمیفهمم چطور حل میشه سوال جالبیم هست :|
-
@Amir-Bernousi
0.6 گرمی که کم میشه رو جرم SO2 بگیریم حل نمیشه؟ -
@Amir-Bernousi
0.6 گرمی که کم میشه رو جرم SO2 بگیریم حل نمیشه؟گرفتم اصلا جور درنمیاد، از پایستگی جرمم رفتم موندم باز
@zedtwo
پاسخ نامه لازمیم -
@Amir-Bernousi
بنظرم سوال جرم o2 رو هم در نظر گرفته ...