درس ریاضی وفیزیک کنکور
-
سلام عزیزان آلایی من شش سال هست که ترک تحصیل کردم امسال تصمیم گرفتم کنکور شرکت کنم تو دو درس ریاضی و فیزیک خیلی ضعیف هستم از چه منابعی استفاده کنم فیلمای کدوم استاد این دو درس رو در آلا ببینم
خواهشا کمکم کنید ممنون -
شش سال.....
-
شش سال.....
-
zehra اول فیلم های استاد های برتر اینجا رو ببین:
شیمی استاد اقاجانی
فیزیک استاد طلوعی
ریاضی استاد امینی راد
زیست استاد پازوکی -
سلام عزیزان آلایی من شش سال هست که ترک تحصیل کردم امسال تصمیم گرفتم کنکور شرکت کنم تو دو درس ریاضی و فیزیک خیلی ضعیف هستم از چه منابعی استفاده کنم فیلمای کدوم استاد این دو درس رو در آلا ببینم
خواهشا کمکم کنید ممنونzehra
سلام
فیلمای فیزیک استاد کازرانیان بهتره براتون . خیلی زیبا مفاهیم رو درس میدن
البته من خودم با دکتر طلوعی پیش رفتم. چون پایه فیزیکم ضعیف نبود. ولی برای شما استاد کازرانیان رو توصیه میکنم با توجه به شرایطتون.
اگه میخواین مطمئن بشین .بهتره از هردوشون یک مبحث مشترک رو ببینید و تصمیم بگیرین -
zehra
سلام
فیلمای فیزیک استاد کازرانیان بهتره براتون . خیلی زیبا مفاهیم رو درس میدن
البته من خودم با دکتر طلوعی پیش رفتم. چون پایه فیزیکم ضعیف نبود. ولی برای شما استاد کازرانیان رو توصیه میکنم با توجه به شرایطتون.
اگه میخواین مطمئن بشین .بهتره از هردوشون یک مبحث مشترک رو ببینید و تصمیم بگیرین -
@amir-m79
چون دکتر طلوعی سطح بالاتر درس میدن. و بیشتر قصدشون اینه که توی تست قوی بشیم
ولی اقای کازرانیان مفاهیمو بهتر توضیح میدن.
نطر شخصیمه@milad91 در درس ریاضی وفیزیک کنکور گفته است:
@amir-m79
چون دکتر طلوعی سطح بالاتر درس میدن. و بیشتر قصدشون اینه که توی تست قوی بشیم
ولی اقای کازرانیان مفاهیمو بهتر توضیح میدن.
نطر شخصیمهسلام ببخشید منم فیزیک و ریاضیم ضعیفه ولی هر چی میگردم ویدئو ها کامل نیس مثلن استادی ک میخای فیزیک 2 فلان فصلو تدریس کرده ول فیلم تدریس فصلای دیگش نیس... چجوریه من متوجه نشدم فیلم تدریسای یک دبیر خوبو ب صورت کامل از کجا گیر بیارم
️
-
خواهشا کمکم کنید ممنونzehra در درس ریاضی وفیزیک کنکور گفته است:
خواهشا کمکم کنید ممنوناگه تصمیمتونو گرفتید واقعا مثل یه دانش آموز تلاش کنید
کنکور حالیش نی کی چه مشکلاتی داشته
هرچند خدا عم جای حق نشسته به جاش
لطفا دیگه به اینکه عقب افتادید فک نکنید
فقط تلاش کنید
مث یه دانش آموز تلاش کنید
مصمم و امیدوار
ایشالا موفق بشید
سوال درسی داشتید تاپیک بزنید بپرسید