کتاب عربی ناصح زاده رو کسی داره ؟
-
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
کسی کتاب یا جزوه عربی ناصح زاده ( مربوط به فیلمای 94-95 ) داره ؟ اگر دارین و نیازش ندارین من خریدارم چون واقعا لازمش دارم
ممنون میشم دوستانی که کتاب یا جزوه کامل ایشون رو دارن اعلام کننamin_r
سلام..
جزوه شون که روی سایت الا هستش..
من خودم کتابشونو ندارم ولی فکرکنم کتابشون قرمز قلم چیه...مال خیلی وقت پیشه.ینی فک کنم قلم چی دیگه اونو چاپ نمیکنه.ولی جزواتشون رو سایت الا پایین صفحه که مربوط به فیلم های اقای ناصح زاده است هستش -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
کسی کتاب یا جزوه عربی ناصح زاده ( مربوط به فیلمای 94-95 ) داره ؟ اگر دارین و نیازش ندارین من خریدارم چون واقعا لازمش دارم
ممنون میشم دوستانی که کتاب یا جزوه کامل ایشون رو دارن اعلام کننamin_r
برید لینک زیر
https://sanatisharif.ir/c?tags[]=کنکور&tags[]=میلاد_ناصح_زادهقسمت پایین پایین روی آیکن PDF کلیک کنید همه فایل های جزوه ها رو میاره براتون
-
amin_r
سلام..
جزوه شون که روی سایت الا هستش..
من خودم کتابشونو ندارم ولی فکرکنم کتابشون قرمز قلم چیه...مال خیلی وقت پیشه.ینی فک کنم قلم چی دیگه اونو چاپ نمیکنه.ولی جزواتشون رو سایت الا پایین صفحه که مربوط به فیلم های اقای ناصح زاده است هستش -
@Dr-Mahbube
سلام ممنونم از پاسختون
جزوه ای که آلا قرار داده جزوه سال اول استاد هست درواقع سال دوم و سوم رو نداره
کتاب ایشون هم دیگه چاپ نمیشه و من از هرجایی که پرسیدم موجود ندارن -
Amin-Mehraji
فقط جزوه سال اولشون قرار گرفته
سال دوم و سوم رو نداره -
@Dr-Mahbube
سلام ممنونم از پاسختون
جزوه ای که آلا قرار داده جزوه سال اول استاد هست درواقع سال دوم و سوم رو نداره
کتاب ایشون هم دیگه چاپ نمیشه و من از هرجایی که پرسیدم موجود ندارنamin_r
اگه منظورتون کتاب " دبیران پرمخاطب " هست ، بله دیگه چاپ نمیشه -
amin_r
اگه منظورتون کتاب " دبیران پرمخاطب " هست ، بله دیگه چاپ نمیشهAmin-Mehraji
بله متاسفانه
به همین علت تاپیک زدم که شاید کسی از قبل کتاب یا جزوه کاملشون رو داشته باشه -
amin_r داداش نمیخواستم بگم ولی میگم. خودم میخواستم بگیرم کتابشونو ولی پرس و جو کردم تو فروم گفتن درسنامه محوره و تستاش زیاد نیس! پس وقتی مایی که فیلم استاد رو میبینیم اصلا نیازی به کتابشون نداریم! برا تست میتونید گاج یا....بگیرید . این کامل گرایی رو خودم داشتم که خیلی بده
-
amin_r داداش نمیخواستم بگم ولی میگم. خودم میخواستم بگیرم کتابشونو ولی پرس و جو کردم تو فروم گفتن درسنامه محوره و تستاش زیاد نیس! پس وقتی مایی که فیلم استاد رو میبینیم اصلا نیازی به کتابشون نداریم! برا تست میتونید گاج یا....بگیرید . این کامل گرایی رو خودم داشتم که خیلی بده
-
@reza-sin
اره منم برا تست یه کتاب دیگه دارم اما بعنوان درسنامه لازمش دارم
بهرحال برای مرور درسنامه لازمه که داشته باشیمش -
amin_r لازم نیس! وقتی داری از فیلمش میبینی و جزوه مینویسی !! وقتی فیلم 14ساعتش جزوه آماده داره! کجااش لازمه؟!! ب این میگن وسواس و کمال گرایی
-
@reza-sin
داداش گلم من از فیلمای جمع بندی ایشون استفاده نمیکنم. از فیلمای سال 94-95شون استفاده میکنم که سر کلاس درس میدن . بالطبع جزوه نوشتن خیلی طول میکشه وگرنه تاپیک نمیزدم که. -
اگه شما جزوه لازم دارین این لینکشه
https://sanatisharif.ir/c/382 -
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
ممنون میشم دوستانی که کتاب یا جزوه کامل ایشون رو دارن اعلام کنن -
اگه شما جزوه لازم دارین این لینکشه
https://sanatisharif.ir/c/382 -
amin_r
اها فراموش کردم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
جزوه سال اول چه ایرادی داره؟