سوال درباره اصل ضرب
-
سلام من داشتم الان ریاضی اموزشی محمد امین نباخته رو میدیدم بعد گفتند که "هر مجموعه طبق اصل ضرب اگر n مجموعه داشته باشه n به توان دو عضو داره" یک سوال داشتم مگر تهی زیر مجموعه ی هر مجموعه نیست؟ درست ترش این نیست که بشه n به توان دو به اضافه یک؟ با تشکر از شما
-
این پست پاک شده!
-
منظورتون این نیست که هر مجموعه n عضوی دو به توان n زیر مجموعه داره؟:/
-
اره اشتباه شد ببخشید
-
اره اشتباه شد ببخشید
hamedhabibi
خب
خودت ی مجموعه دو عضوی رو در نظر بگیر
ظبق این فرمول چهار تا زبر مجموعه دارهکه شامل دو تا مجموعه تک عضوی و خودش و تهی میشه
ینی تهی هم با همین فرمول حساب میشه
نیازی نیست به علاوه یک بشع -
سلام من داشتم الان ریاضی اموزشی محمد امین نباخته رو میدیدم بعد گفتند که "هر مجموعه طبق اصل ضرب اگر n مجموعه داشته باشه n به توان دو عضو داره" یک سوال داشتم مگر تهی زیر مجموعه ی هر مجموعه نیست؟ درست ترش این نیست که بشه n به توان دو به اضافه یک؟ با تشکر از شما
hamedhabibi در سوال درباره اصل ضرب گفته است:
سلام.دو به توانn بر عکس گفتی. تهی هم تویه اینا حساب میشه.
مثلا این مجموعه:{A,B} >>>دو به توان دو میشه چهار.
زیرمجموعه هاش میشن:
{A}
{B}
{A,B}
{ } همان تهی -
hamedhabibi در سوال درباره اصل ضرب گفته است:
سلام.دو به توانn بر عکس گفتی. تهی هم تویه اینا حساب میشه.
مثلا این مجموعه:{A,B} >>>دو به توان دو میشه چهار.
زیرمجموعه هاش میشن:
{A}
{B}
{A,B}
{ } همان تهی@_vahid_ تشکر از شما
-
hamedhabibi
خب
خودت ی مجموعه دو عضوی رو در نظر بگیر
ظبق این فرمول چهار تا زبر مجموعه دارهکه شامل دو تا مجموعه تک عضوی و خودش و تهی میشه
ینی تهی هم با همین فرمول حساب میشه
نیازی نیست به علاوه یک بشع@fateme_mlh تشکر از شما