Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. حل نشده های زیست
هر کی یه گزاره😁😁
Matin Mousavi 1M
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون. گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست @تجربی @تجربیا
زیست شناسی
زیست
م
بهترین نحوه زیست خوندن چیه اگه میدونین به منم یاد بدین
زیست شناسی
سلام ببخشید برای زیست دهم ویدیو های تورق باز نمیشن
D
و جزوه ها هم یسری هاشون باز نمیشن
زیست شناسی
زیست نشرالگو یا خیلی سبز؟🧐
Z
من منبع اول پینوکیو خیلی سبز میزنم (میانیگین۶۰٪درست میزنم)منبع دوم آی‌کیو(میانگین ۴۰٪درست میزنم)جمع‌بندی هم موج آزمون حالا میگم نشرالگو برای منبع اول بهتره یا خیلی سبز؟برای زیست ۸۰٪ کنکور تلاش میکنم
زیست شناسی
کتاب تست پینوکیو زیست
Z
سلام زیست پینوکیو نسبت به چاپ1402 تغییرات زیادی داشته؟یعنی عوضش کنم یا نه از همین برای کنکور 1405 میتونم استفاده کنم و یه سوال دیگه هم دارم به نظرتون بهترین منبع زیست جامع از نشر خیلی سبز کدومه برای درصد 80کنکور؟
زیست شناسی
تجربی ها بهم جواب بدن
ستاره آسمانیس
سلام من دهمم و تجربی هستم میخوام شروع کنم به خوندم با آلا از هم شما دوستان تجربی میخوام یه لطفی کنین و یه توضیح کامل بهم در مورد منابعتون و فیلم های که تو آلا دیدید رو با کدوم استاد مشاهده کردید و کدوم استاد برای شما بهتر درس میداده و اگر ازمون ازمایشی میدادید معرفی کنین و یه توضیح کامل برام بنویسین خیلی ممنون از همه .
زیست شناسی
زیست
zahra heydariZ
بچه ها کسی جزوه علوم پایه زیست استاد جلال م‌قاری رو داره؟
زیست شناسی
نهایی یا کنکور
Aryan ImaniA
حواسمون بیشتر به کنکور باشه یا نهایی عه ۱۲ ؟
زیست شناسی
هرکی یه گزاره۳😁😁😁
Matin Mousavi 1M
درود دوستان. این سومین ساله که دارم این تاپیک رو میزنم. برا درس زیست بچه‌های تجربیه. روال رو احتمالا میدونید. تو این تاپیک هرکسی هر گزاره‌ای داره رو میاره و با بقیه بچه‌ها روش بحث مکنید. اگه بتونید گزاره از خودتون هم بسازید که خییییلی بهتره. دیگه تک تک بچه‌ها رو منشن نمیکنم چون بچه‌هایی که ۴۰۳ کنکور دارن رو نمیشناسم بجز چند نفر. خودتون بیاید و شرکت کنید تو تاپیک امیدوارم موثر باشه این تاپیک @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربی @تجربیا @راه-ابریشم-پرو-زیست @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی @راه-ابریشم-پرو-دینی @راه-ابریشم-پرو-ادبیات @راه-ابریشم-پرو-زبان @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان
زیست شناسی
پروترومبیناز
Nila YSN
سلام آیا پروترومبیناز همیشه در خون وجود داره یا موقع انعقاد ایجاد میشه؟ این سوالو ببینید: کدام عوامل انعقادی همیشه در خون وجود دارد؟ ۱)پروترومبین و فیبرینوژن ۲)پروترومبیناز و پروترومبین مشکل از اینجا شروع میشه که مگه کتاب نگفته دانه های پلاکت پر از ترکیبات فعاله؟مگه اون ترکیب فعالی که باعث شروع لخته میشه پروترومبیناز نیست؟نمیشه گفت پروترومبینازم همیشه در خون وجود داره؟ @z-Gheibi @دریا-دریایی @تجربیا
زیست شناسی
کنکور تیر
_ Reza __
سلام به همگی بعد از دو هفته دوری از درس بخاطر اتفاقات جنگ دیگه از امروز قصد دارم بخونم برای کنکور و فرض میکنم ۲۷ ام برگزار میشه اگه دیر تر افتاد که هیچی ولی ۲۷ ام نزدیک ترین تایمیه که ممکنه برگزار بشه پس برنامه مو واسه همین تایم مینویسم . اینجا قراره مثل نهایی برنامه رو تکمیل کنم خوشحال میشم اگه دوست داشتید همراهی کنید و همخوانی کنیم . @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
زیست شناسی
رفیق ادبیات ❤️
_ Reza __
رفیق ادبیات رو میشناسید ؟ ... درسته زیست ادبیات دوممون همینه به همون اندازه که خودشو جدی گرفتیم اینم باید جدی بگیریم بریم که داشته باشیم
زیست شناسی
زیست دوازدهم گفتار ۱ فصل ۴
7
سلام وقت به‌خیر ممکنه توی انواع جهش های ساختاری فقط یک نقطه شکست داشته باشیم؟ توی هر ۴ نوع جهش؟ دو نقطه شکست رو مطمئنم هرکدوم می‌تونن داشته باشن
زیست شناسی
زیست
E.B.BUTTERFLYE
سلام. کتاب میگه گربه ها از فرومون ها برای تعیین قلمرو استفاده میکنن. تعیین قلمرو هم شامل مشخص کردن محدوده خودشون با جانوران دیگه هست (حالا یا گربه‌های هم‌نوع یا گونه های مختلف جانوران). حالا یه سوال... مگه طبق گفته کتاب فرومون ها برای ایجاد پاسخ رفتاری در جانوران یک گونه استفاده نمیشه؟ پس چجوری گربه ها میتونن با استفاده از این ماده جانوران گونه‌های دیگه هم از محدودشون دور کنن؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
زیست دهم گفتار ۳ فصل ۲
Romeisa ShamsiR
در کدام گروه از پستانداران گیاهخوار دفع ببشتری از مواد غذایی صورت میگیرد ؟
زیست شناسی
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E.B.BUTTERFLYE
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی

حل نشده های زیست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
215 دیدگاه‌ها 18 کاربران 2.0k بازدیدها 16 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • A.KA A.K

ahmadreza_salehi در حل نشده های زیست گفته است:

@A-K جمله ی کتابه ها؟؟😐

کتاب نگفته "تمام" اگه قیدی رو می اورد کتاب اون موقع میشد ایراد گرفت

A آفلاین
    A آفلاین
    ahmadreza_salehi
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@A-K اوکی
    مرسی

1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • A آفلاین
      A آفلاین
      ahmadreza_salehi

س. آنزیم های برون ریز فقط آنزیم های مترشحه به دردرون معده وروده هستند و بقیه آنزیم های درون ریز؟؟؟
      گفته ی کتاب درسی:ص9:آنزیمهای گوارشی که به درون معده وروده ترشح میشن برون ریز وسایر درون سلول فعالیت دارن.!
      ؟؟؟؟؟؟

M DrfariborzD 2 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • A آفلاین
        A آفلاین
        ahmadreza_salehi

دانش-آموزان-آلاء
        فارغ-التحصیلان-آلاء
        همیار

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • A ahmadreza_salehi

س. آنزیم های برون ریز فقط آنزیم های مترشحه به دردرون معده وروده هستند و بقیه آنزیم های درون ریز؟؟؟
          گفته ی کتاب درسی:ص9:آنزیمهای گوارشی که به درون معده وروده ترشح میشن برون ریز وسایر درون سلول فعالیت دارن.!
          ؟؟؟؟؟؟

M آفلاین
          M آفلاین
          mohammadhassan

ahmadreza_salehi
          سلام، ما آنزیم پتالین هم داریم که برون سلولیه
          در ضمن شما بهتره بجای درون ریز و برون ریز بگید درون سلولی و برون سلولی. چون ممکنه با غدد و هورمونا قاطی کنید.

A ooooooooO 2 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • M mohammadhassan

ahmadreza_salehi
            در ضمن شما بهتره بجای درون ریز و برون ریز بگید درون سلولی و برون سلولی. چون ممکنه با غدد و هورمونا قاطی کنید.

A آفلاین
            A آفلاین
            ahmadreza_salehi

mohammadhassan کلا سراسر لوله ی گوارش هرآنزیمی که ترش میشه برون سلولی هستش؟
            میشه برون سلولی هارو بگین کدوماهستن؟

M revivalR 2 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • A ahmadreza_salehi

M آفلاین
              M آفلاین
              mohammadhassan

حقیقتا من فصل گوارشو هنوز نخوندم چیزی دربارش نمیگم شما رو ارجاع میدم به این صفحه اینجا پاسختون رو میگیرید: http://www.kanoon.ir/Article/17145/نکات-کلیدی-بافت-معده-و-ترشحات-آن-فصل-4-زیست-و-آزمایشگاه-1

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • M mohammadhassan

حقیقتا من فصل گوارشو هنوز نخوندم چیزی دربارش نمیگم شما رو ارجاع میدم به این صفحه اینجا پاسختون رو میگیرید: http://www.kanoon.ir/Article/17145/نکات-کلیدی-بافت-معده-و-ترشحات-آن-فصل-4-زیست-و-آزمایشگاه-1

A آفلاین
                A آفلاین
                ahmadreza_salehi

mohammadhassan ممنون داداشم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • A ahmadreza_salehi

؟؟؟؟؟؟

DrfariborzD آفلاین
                  DrfariborzD آفلاین
                  Drfariborz
                  فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاء

ahmadreza_salehi سلام یه چیزی یادمه.نمیدونم هنوز تو کتاب زیست هست یا نه.مثلا سلول های پوششی دیواره لوله گوارش وقتی از دیواره جدا میشن به هر دلیلی مثلا فرسایش با غذا و ...در داخل لوله با انزیم های گوارشی تجزیه میشن و انزیم هاشون که داخل سلول و و مختص خودشونه ازاد میشه به داخل لوله.در اینجا انزیم های درون سلولی داخل لوله حضور پیدا میکنن.یا حق

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
                  بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • M mohammadhassan

ahmadreza_salehi

ooooooooO آفلاین
                    ooooooooO آفلاین
                    oooooooo

mohammadhassan اقای محمد حسن پتیالین پروتئین برون ریز فاقد خاصیت انزیمی است بیشتر دقت کن

سلام ب همه

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • DrfariborzD آفلاین
                      DrfariborzD آفلاین
                      Drfariborz

و یک خواهش،برادرانه و دلسوزانه.به دلیل حس کمال گرایی و ایده ال گرایی بعضی دوستان توهم میزنن که مثلا برای زیست باید برن کتابای مرجع مثل کمپل یا سولومون بخونن که مثلا بر کل یک بحث و کاملتر از کتاب درسی مسلط بشن.به خدا این ایده ال گرایی ها جواب نمیده و بدبخت میشین.کنکور بازی با متن کتاب زیست و ایده های کنکور های سال های قبله.برید مصاحبه رتبه برتر ها رو بخونین.همشون به اتفاق اقرار کردن که سه جلد کتاب زیست دبیرستان رو بیش از ده دور خوندن حتی یکی از رتبه ها در فرصت برابر تلویزیون گفت زیست رو سی دور خونده و نکات و ایده های کنکور های سالهای قبل،کنکور ازمایشی ها و نکات اکتشافی خود رو به طور مختصر تو همون کتابهای درسی زیست یا حاشیه بانک تست یا تو یه دفتر یادداشت میکرده هر وقت کنکور ازمایشی یا توی دوره جمع بندی کنکور اونا رو مرور می کرده.تستای زیست قلمچی هر بار که برگزار میشه چند تا ایده خوب داره که لازم به یادداشته.یا حق

اهرمی قوی و تکیه گاهی محکم به من بدهید تا با یک دست کره زمین را از جا بلند کنم«ارشمیدس»
                      بزرگترین اهرم دردی است که از درون سرچشمه گیرد نه از بیرون. و بزرگترین درد زندگی نکردن مطابق معیارهای شخصی است. انتونی رابینز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • revivalR revival

سلام...
                        سری تاپیک های خوبی بودن این« حل نشده ها»
                        خودم خوشم ازشون میاد...اما فرقش با حل نشده های شیمی اینه
                        نمیخوادفعلاتست کنکور بذاریم یا تست های تالیفی ایکیو و الگو و...کپی کنیم،عاقا کتاب رو خوب بخونید(متناسب با بودجه بندی قلمچی پیش میریم)سخت ترین سوالی ک میتونید طرح کنید رو بزارید...سوالی ک خودتون طرح میکنید!
                        خوبیش اینه؛
                        ۱)تازه و داغ و نو😂
                        ۲)خودتون ب مبحث مسلط میشید
                        ۳)سختتره و نکته دار تره
                        این ازمون بودجه بندیش؛
                        زیست پیش؛ صفحه ی یک تا بیست
                        زیست یک ؛صفحه یک تا پنجاه و دو
                        فعلا از این مباحث طرح کنید اما
                        سعی کنید ک فعلا چون روزای اوله از صفحات اولیه کتاب طرح شه،روبه ازمون و اخر هفته بریم رو به اخرش ماهم میریم...
                        ترکیب ازادع چون نظام قدیمم حداقل یکبار سرتیتر فصل ها رو دیدیم : |
                        نکته ی دیگ اینکه؛ادامه ندید ادامه نمیدم : |

DrfariborzD آفلاین
                        DrfariborzD آفلاین
                        Drfariborz

revival و یه چیز دیگه یادم اومد اینکه هم توی متن کتاب درسی زیست هم توی تستای زیست کنکورای قبل و هم کنکور ازمایشی ها و هم بانک تست گاهی یه سری تست عجیب غریب میبینین که ادمو وسواسی می کنه بری دنبال یه سری مطلب توی اینترنت یا کتابای مرجع.والله بالله به خدا هیچی عایدتون نمیشه این همه تقلا برای سر در اوردن از اون ایده های تست ها فقط اعصابتون رو خورد و وقتتون رو هدر میده به خاطر ده تا ایده عجیب غریب وقت زیادی صرف نکنین در متن کتاب زیست و تست های کنکور و درسنامه های بانک تست و تحلیل های پاسخنامه حرکت کنید برید جلو نکات رو هم یه جایی یادداشت کنین برای سری های بعدی مطالعه و مرور .یا حق

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        1
                        • A ahmadreza_salehi

revivalR آفلاین
                          revivalR آفلاین
                          revival

ahmadreza_salehi
                          خودتون دارید میگید«ترشح»،طبیعتا انزیمی ک ترشح شه برون سلولیه...
                          و سوال قبلیتون ک گفتید «فقط این آنزیمای معده و روده اند ک برون سلولیند؟!»
                          نه،آنزیمایی زیادی هست؛مثلا لیزوزیم غدد عرقی،لیزوزیم اشک،بزاق،لیزوزیم مترشحه مجاری تناسلی ادراری تنفسی و....

oooooooo
                          محمد حسن درست گفت،پتیالین آنزیمه

Drfariborz
                          باشه

ooooooooO 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • revivalR revival

ahmadreza_salehi
                            خودتون دارید میگید«ترشح»،طبیعتا انزیمی ک ترشح شه برون سلولیه...
                            و سوال قبلیتون ک گفتید «فقط این آنزیمای معده و روده اند ک برون سلولیند؟!»
                            نه،آنزیمایی زیادی هست؛مثلا لیزوزیم غدد عرقی،لیزوزیم اشک،بزاق،لیزوزیم مترشحه مجاری تناسلی ادراری تنفسی و....

oooooooo
                            محمد حسن درست گفت،پتیالین آنزیمه

Drfariborz
                            باشه

ooooooooO آفلاین
                            ooooooooO آفلاین
                            oooooooo

revival بله از ایشون معذرت میخوام

سلام ب همه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            0
                            • ooooooooO oooooooo

mohammadhassan اقای محمد حسن پتیالین پروتئین برون ریز فاقد خاصیت انزیمی است بیشتر دقت کن

A آفلاین
                              A آفلاین
                              ahmadreza_salehi

oooooooo در حل نشده های زیست گفته است:

پتیالین نوعی امیلاز ضعیفه که آمیلازم خب آنزیمه😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              0
                              • A آفلاین
                                A آفلاین
                                ahmadreza_salehi

ممنون از خواهر@oooooooo
                                وداداشا revival
                                mohammadhassan
                                Drfariborz

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • A آفلاین
                                  A آفلاین
                                  ahmadreza_salehi

میتوکندری _ کلروپلاست _ وهسته

اینا دارای 2 تا غشاء 2 لایه هستند؟؟ یا 2 غشای 1 لایه؟؟
                                  کلا اینجارو متوجه نشدم ! : /

A.KA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • A ahmadreza_salehi

A.KA آفلاین
                                    A.KA آفلاین
                                    A.K

هر غشا از 2 لایه ی فسفولیپیدی تشکیل شده
                                    هسته و میتوکندری و کلروپلاست 2 غشا دارن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • A آفلاین
                                      A آفلاین
                                      ahmadreza_salehi

میشه گزینه های این تست رو بگین که درسته یاغلط ودلیلشو بگین.ممنون
                                      هررشته ی پلی نوکلئتیدی که........است قطعا...........
                                      1 دارای 2نوع باز پیریمیدن است_بارشته ی دیگر ساختاری مارپیچی میسازد.
                                      2فاقد پیوند هیدروژنی بین آدنین وتیمین_ دریک انتهای خود گروه فسفات دارد.

A.KA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • A آفلاین
                                        A آفلاین
                                        ahmadreza_salehi

دانش-آموزان-آلاء
                                        @A-K revival فارغ-التحصیلان-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • A ahmadreza_salehi

A.KA آفلاین
                                          A.KA آفلاین
                                          A.K

1)غلطه، چون RNA میتونه آدنین و گوانین داشته باشه و mRNA یه رشته ی پلی نوکلئوتیدی هست
                                          2)فکر کنم درست باشه، بقیه نظر بدن

A 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 7
                                          • 8
                                          • 9
                                          • 10
                                          • 11
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه