کدام کتاب؟ یازدهم
-
خب سلام یه راست برم سره اصل مطلب شده شماهم بخواین کتاب بخرین به این فکر بیوفتید که کتاب درسنامه باشه بهتره یا صرفا فقط تست؟ یا اگه هردو باشه که خودش یه کوه هزینه میشه :| از اونجایی که من نمیخام خیلی خرج کنم کتابی میشناسید که تستاش طبقه بندی و درجه بندی (اسون به سخت) و پاسخ نامه کاملی داشته باشه؟
و سوال دوم به نظرتون برای اینجور کتابا خوده کتاب درسی بهترین منبع نیست؟ مرسی اه :|
-
خب سلام یه راست برم سره اصل مطلب شده شماهم بخواین کتاب بخرین به این فکر بیوفتید که کتاب درسنامه باشه بهتره یا صرفا فقط تست؟ یا اگه هردو باشه که خودش یه کوه هزینه میشه :| از اونجایی که من نمیخام خیلی خرج کنم کتابی میشناسید که تستاش طبقه بندی و درجه بندی (اسون به سخت) و پاسخ نامه کاملی داشته باشه؟
و سوال دوم به نظرتون برای اینجور کتابا خوده کتاب درسی بهترین منبع نیست؟ مرسی اه :|
sajjadgonjeshke
سلام
خب بستگی به خودتون داره،مثلا ممکنه تو یه درس قوی باشین نیازی به درسنامه نباشه خیلی،و بخواین بیشتر تست کار کنین...ممکنه ضعیف باشین و درسنامه بخواین
و اینکه برای یازدهم به نظر من کتابای سیرتاپیاز خوبن،برای یه نظام جدیدی گرفتم و راضی بود...
در ضمن میتونید نمونه های کتابارو دانلود کنین و ببینین خودتون با کدوم کتاب بهتر یاد میگیرید -
sajjadgonjeshke
سلام
خب بستگی به خودتون داره،مثلا ممکنه تو یه درس قوی باشین نیازی به درسنامه نباشه خیلی،و بخواین بیشتر تست کار کنین...ممکنه ضعیف باشین و درسنامه بخواین
و اینکه برای یازدهم به نظر من کتابای سیرتاپیاز خوبن،برای یه نظام جدیدی گرفتم و راضی بود...
در ضمن میتونید نمونه های کتابارو دانلود کنین و ببینین خودتون با کدوم کتاب بهتر یاد میگیریدSenatOr سیرتاپیاز خوبه اما پاسخنامه خوبی نداره و از طرفی امتحان تشریحیم داره که خرج بر میداره
-
SenatOr سیرتاپیاز خوبه اما پاسخنامه خوبی نداره و از طرفی امتحان تشریحیم داره که خرج بر میداره
sajjadgonjeshke اوهوم.بچه های نظام جدید رو تگ میکنم بیان به سوالتون جواب بدن
@Syner ، @فاطمه23 ، @ایمورتال -
نفهمیدم اخرش چی میخای در کل کتابا خیلی گرون شدن کتابی ک فقط تست باشه مخای یا تست و درسنامه ؟؟
@فاطمه23 تست و پاسخنامه
-
sajjadgonjeshke خب اگه معلم خوبی دارین که جزوه و درسنامه خوبی میده تست بخرین کافیه اگرم معلموتون خوب نیس دو حالت داره اگه خودتون با حل تست میتونین درس رو یاد بگیرین و تیپ هاشو شناسایی کنین بازم فقط تست بخرین (مثل میکرو و خیلی سبز)اگرم نه سطحتون پایینه یا به تنهایی متوجه نمیشین کتابی بخرین که جامع باشه مثل سیر تا پیاز
سیر تا پیاز تستاش در حد میکرو نیس ولی درسنامش عالیه البته واسه زیست مطمئنن میکرو هم درسنامه کاملی داره هم تستاش محهشرن واسه عمومی ها بازم اگه پایتون خوب نیس از سیر تا پیاز و نشر الگو استفاده کنین(نشر الگو کتابای سه بعدی)اگرم نه پایتون خوبه میکرو بزنین ولی در مورد زبان حتما با میکرو کار کنین.
فک کنم کامل توضیح دادم -
@فاطمه23 تست و پاسخنامه
sajjadgonjeshke خوب تست و پاسخنامه بخوای بهتره میکرو بخری بزار منابع خودمو بگم
زیست:میکرو-سیر تا پیاز
فیزیک:میکرو
شیمی:سیر تا پیاز-میکرو
ریاضی:میکرو-سه سطحی-ابی(واسه ریاضی قصد دارم ای کیو رو هم بخونم چون من ریاضی یه طورایی نقته قوتمه روش زیاد کار میکنم)
ادبیات:سیر تا پیاز(این کتاب عالیه)
زبان:(میکرو)
عربی:نشر الگو(سه بعدی
دینی:خیلی سبز -
ریاضی:میکرو-سه سطحی-ابی(واسه ریاضی قصد دارم ای کیو رو هم بخونم چون من ریاضی یه طورایی نقته قوتمه روش زیاد کار میکنم)
دینی:خیلی سبز@Syner ممنون
-
@فاطمه23 تست و پاسخنامه
sajjadgonjeshke میکرو بیشترش خوبه ریاضیش ک خیلی خوبه تستاش خوبن و درس نامه هاشم فوقش یک صفحه است و پاسخنامه هاش کامله درکل برذای شما میکرو فک کنم خوب باشه کتابای قلم چی رو تا حالا نخریدم اما مگن اوناهام خوبن
-
دینی:خیلی سبز@Syner
با کتابات موافقم ولیی با فارسی نه فارسی خیلی سبز از اون خیلی بهتر و زبان هم یه دونه کتاب پایه داره خیلی سبز(سبز رنگه) کتاب خیلی خوبه بهت توصیه میکنم اونو بگیری -
خیلی ممنون از لطفتون میکرو رو برسی کردم تستایه عالی و پاسخنامه خوبی داره و همینطور خیلی سبز فارسی با زبان پایه که جمع بندی درسنامش فوق العاده بود (تستاشو ندیدم) و عربی نشر الگو رو پیدا نکردم با این که یه کم گرون شد سعی میکنم تهیه کنم
بازم ممنون